En dag fylld med hål

Insåg ganska tidigt att det inte skulle bli nå sol o bad idag..tyvärr. =(

Så jag lade upp en ny plan för dagen. Här skulle fixas hos Hanna.
Jag skulle agera hantlangare var tanken.

Vi började med en promme. Åt lunch, eller iaf en lätt lunch. Ute skulle vi sitta, för det är ju sommar. Vi skippade bryggan och valde uteserveringen istället. Det gick sådär. Blåste som tusan och mackorna var inte så väldigt goda. Men sällskapet var grymt =)

Sen gick vi in på Maxi och handlade plugg, ni vet så där som man gör en söndagseftermiddag. Köpte varsin glass oxå. Den var god, men tusan vad den smalt fort. Tyckte Hanna var så sjukt snabb att äta sin, men det fick snart sin förklaring. Grym bantningsmetod kom vi på, att glassen rinner iväg så man inte hinner äta upp den. Men vad vi skrattade =)

Sen gick började vi hantverka. Först var det en lampa som skulle på plats. Det gick väldigt bra o smidigt. Tänk så långt man kommer med ögonmått och samarbete.
Sen behövde vi inte tänka på rullgardingen, då den ändå inte passade. Sen var det dags för the big thing. Badrumsskåpet. Första hålet gick galant. Andra hålet gick inte alls. Där var det något som inte gick att ha hål på. Då kollade vi läget och insåg att om vi flyttade hålen lite till höger så skulle det funka. Sagt o gjort, och kära någon så bra det gick.

Sen så fick vi sällskap av Henke, o han var inte så pigg på att hantverka, så det blev fika. Bulle o kaffe, vad mer kan man önska?
Sen fick Hanna agera taxichaffis. Mysig liten tur i bilen, fick ju hela baksätet för mig själv =)

Sen skulle vi sätta upp skåpet, trodde vi iaf. Men tji fick vi. Gick jätte bra till en början, men sen gick det bara utför.

Massa samtal o sms senare så for vi tillbaka till Maxi. Hittade det vi sökt och for tillbaka till badrummet. Vi var skeptiska o små nervösa (vette tusan varför) När vi klurat ut hur det funkade så insåg vi att det var 2 val vi hade. Antingen göra hålet ännu större eller oxå försöka hitta mindre pluggar. Så vi lade ner det projektet för idag och tog en husman istället. För vi insåg att vi glömt bort att äta middag. Hur vi nu kunde glömma det?!

Så idag har jag lärt mig en massa. Är numera pluggexpert skulle man kunna säga =)

Tror jag har fått hål i en tand...ilar som tusan iaf. Funkar det med expander där med? Eller är det bara i väggar? Kanske värt att pröva iaf.

Plugg plugg på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0