Varning för den oseriösa nätbutiken Style and fun stuff!

Jag vill skicka en varning.
Beställde varor från www.styleandfunstuff.se/ det skulle jag aldrig ha gjort. Beställde strax efter jul och har inte fått mina varor ännu. Fått saker levererade, för någon vecka sedan, men det var inte något av det som jag beställt.
 
Style and fun stuff  verkar ha för vana att skylla ifrån sig på posten, underligt att posten "slarvar bort" paket från  Style and fun stuff mest hela tiden.
Har aldrig haft någe problem tidigare medans Style and fun stuff verkar ha problem med posten mest hela tiden. Det har man kunna läsa på Style and fun stuff-facebooks sida, men de har en tendes att försvinna inlägg där...så man måste ha tur om man ska hinna läsa när andra skrivit o klagat på precis det man själv undrar över. Men Style and fun stuff de förstår inte varför det försvinner inlägg från deras sida för de tar inte bort saker därifrån o blockar då inga personer, fastän flera påstår samma sak.
 
Hoppas kunna varna folk så de inte beställer från www.styleandfunstuff.se/ då det är ett mycket oseriöst företag som bara tar dina pengar o så kommer med en massa lögner o undanflykter, om de ens svarar alls vill säga.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja, vi är ju rätt många som har råkat ut för detta. Själv beställer jag numera hos Roligare bakning eller Kakburken. De håller alltid vad de lovar och har tydligen bättre avtal med Posten då inte ett enda paket "slarvats" bort. Stor kram till dig och tack för din kommentar hos mig!

2013-03-08 @ 10:47:46
URL: http://www.erikasfunderingar.blogspot.com
Postat av: Anonym

Har råkat ut för samma sak! Verkar vara mer regel än undantag att posten slarvar bort deras saker! Fan ta dom(för att tala svenska!)

2013-03-09 @ 15:15:08
Postat av: JAG

Kan bara hålla med de ovan. Hoppas att fler blir varnade och inte blir lurade av denna firma!

2013-05-01 @ 22:53:28
Postat av: Bubban

Samma här! Returnerade varor men fick inga pengar tillbaka... Detta var innan jul... Handlar alltid på LittleDessert.se , en söt liten shop med varierat utbud :)

2013-08-02 @ 10:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0