Äntligen

Nu är folket tillbaka i stan igen, då blir det mycket mer att göra, iaf på fritiden =)

Så har ja äntligen hittat en bild på Gunnars blivande kompis, känns kul. Får se bara när det blir dax, kanske senare i höst. Undrar vad dem där hemma ska säga. Men, dem får väl bara lov att gilla det antar jag. Inte mycket dem kan göra iaf..   Har inte riktigt bestämt mej för formen ännu, men det ska nog lösa sej =)

Håller på att fixa musik till imorrn, ska ha en liten fest här. Skaffade en ny musik anläggning för ett tag sen, kanske inte precis som ja hade tänkt mej, men den funkar bra. Ska nog bli bra det här. =)
Mycket som ska fixas imorrn bara innan någon dyker upp, ska hinna tvätta. Tvätta hinner jag, frågan är bara om det hinner torka, annars blir det inge kul. Tvätt i hela lägenheten. Så ska ja väl kanske städa lite oxå, måste ju visa att ja har det fint. Måste ge sken av att vara en ordningsam flicka =) O en bra värdinna oxå. Ska fixa nå att äta hade ja tänkt.

Skulle behöva fixa cykeln oxå. Precis som ja fått hjälp med att få den iordning så får ja punka. Kul kul...Så det har blivit mycket gående på sista tiden. Dock inte till jobbet, det orkar ja inte. Men hem har ja gått, det går lättare.

Nu ska ja bara fixa det sista, sen så ska ja sova. Helt slut blir man även om man är ledig. =)

Puss puss

Allt är precis som alltid, eller nästan iaf

Jag gick inte o gömde mej, inte till en början iaf. Men sen så började allt gå för fort för mej så då drog ja mej undan. Jaja, lika bra det skulle ja tro.

Tillbaka på jobbet nu, känns så där. Men första veckan brukar vara ganska så tuff oxå, iaf tycker ja det.
Men den tog ju slut idag, jag valde att inte jobba imorrn. Inget inbokat. Men det skulle säkert komma en del jobb, det är ju ändå löningshelgen. Men om folk kan strunta i jobbet mitt i veckan så kan väl jag få stå över när ja ändå inte har någe att göra. Fick vara själv idag, det gick bra, tur för mej att det bara var trevliga kunder =)

I helgen så måste ja ta itu med saker o ting här hemma. En del att göra, fast det var ändå ganska så fint när ja åkte på semester denna gången, beror till stor del på att mamma o pappa var här när jag gick på semester, o då såg dem till att det skulle vara fint tills ja kom tillbaka igen.

Nu har ja börjat grubbla igen. Skulle kanske ta o flytta hemåt nu. Får ofta sådana funderingar när ja varit hemma på besök ett tag, men tror aldrig att det varit så starkt som denna gången. Kan bero på att det hände en del saker när ja var hemma. O denna veckan har inte innehållit någe alls som gör att ja känner att ja borde stanna. Men saken är ju den att ja kan ju omöjligt veta hurdant det skulle bli om ja flyttade neråt igen. Hur många vänner har ja kvar egentligen? O skulle dem släppa in mej i sin vardag igen, eller tycker dem kanske att det är bra som det är nu, när ja är hemma på besök bara en dag då och då? Jaja, ska grubbla vidare. Tänkte se hur det känns framåt jul o så. Är precis 4 månader kvar idag till julafton. Om ni hade missat det alltså, har påpekat det för alla mina kunder idag iaf, Och japp, jag har köpit en julklapp redan =)

Nu ska ja kika på simpsons..o äta choklad i massor =)

Puss puss o mysig helg på er.

RSS 2.0