Varför spelar han detta spel...

Först var det som det brukar..sen kändes det som om vi kände varann. Blev med bjuden på fest, fick träffa hans vänner. Sen tog det slut med hans tjej, då fick allt en annan riktning..han fråga om ja va singel, om ja hade ätit..osv...
Han ringde mej bara för att prata..så vi va inte längre kund o frisör.
Sen så hör ja inget mer på över ett halv år...o så ses vi o allt är som det brukade, Vi pratar o skämtar. Och så säger han att han ska komma o besöka mej...o så hör ja inget..

Han va säkert intresserad, men inte nu längre, inte på det sättet...men vi kunde väl ha fortsatt vara vänner o fortsatt lära känna varandra bättre?!
Han lovade att han skulle ta med mej ut på ett ställe bara ja kom över ålders gränsen som gäller där....får se om han står vid sitt ord. Men ja tvivlar..han har sagt att han ska komma förbi på besök, men ja har då inte sett till han ännu, o det var flera månader sedan han sa det. Fick iof ett sms till midsommar..det var ju vänligt av han..eller oxå inte. Man måste ju bestämma sej för att antingen ha eller inte ha...är det inte så det är??

Jaja....jag har lovat mej själv att ja ska sluta tänka på detta, men det kom tillbaka efter det där sms...

Puss puss på er alla virrpannor där ute


Slit o släng...

Är det sådan som folk ser mej?
Jag duger så länge inget bättre/roligare dyker upp?
Just idag känns det då så iaf.

Skulle gått på bio idag...bestämt sen länge..men så igår fick ja ett sms om att vi ska ta det på söndag ist..jaha...inte mycket ja kan göra åt det. Men det betyder ju att ja blir sysslolös ikväll...inge kul alls.
O till råga på allt så fick ja idag reda på att den ja skulle gå på bio med ska hem till en annan kompis ikväll o se på film....jag förstår inte..varför kunde vi inte gått på bio då för? Eller varför kunde inte ja fått vara med o se på film.....som sagt inge kul alls....

Jag är ju handikappad just nu, men det kan väl ändå inte ha någe med saken att göra..när man ser på film så sitter man ju still hela tiden iaf..

Jag skulle aldrig göra så...inte om ja visste att det skulle innebära att min vän skulle få spendera kvällen själv...då skulle ja tagit med henne på filmkvällen...men alla tänker ju inte som mej.

Jag vet, jag måste lära mej att stå på mej själv. Är för bekväm/mesig för att starta ett bråk/gräl..så ja håller allt för mej själv ist.

Jaja...nu ska ja spendera kvällen i min ensamhet o vara tjurig. Så det så....

Puss puss o trevlig helg


Jag vill verkligen inte..

Gjorde illa mej i knät för ungeför 2 1/2 vecka sedan, när jag var på maskerad. Jag hade hoppats att det skulle vara bra nu..men icke.
Igår lämnade jag kryckorna hemma, det skulle ja inte gjort. Gick som en gammal gammal tant, med put rumpa. Inge kul alls, o så hemskt långsamt det gick.
Nu ska ja nog söka hjälp igen, va hos en läkare för 2 veckor sedan, men han sa inte så mycket. Sa att jag hade för ont för att han skulle kunna göra en ordentlig undersökning...jaha...
Får väl lov att ringa dit igen på fredag, då ja är ledig. O hoppas dem har tid för mej. orkar inte längre, vill kunna gå som folk igen.
och till råga på allt så har ja gått o blivit förkyld oxå. Men det är ju bättre att ta allt på engång, Hade ju varit hemskt tråkigt om ja blivit förkyld när ja blivit bra i knät.

Men visst blir man lycklig nu när det är så fint väder?! Så skönt ju, och gott med all glass man får äta. För man kan ju äta glass med gott samvete när solen skiner =)

Kommit på att folk är hemskt trevliga emot en när man går på kryckor. Som att man har en massa gemensamt med en massa folk man aldrig träffat tidigare. o alla busschaffisar är ju egentligen väldigt trevliga..vem kunde tro det =)

Puss puss på er alla soldyrkare


RSS 2.0