En riktigt liten tant hela dagen lång.

Gick upp tidigt idag för att tvätta. Hade tur, nästan all tvätt hann torka oxå, innan tvättiden var slut. Inte illa alls.

Så var det dax för disken, gick att få allt rent, fast det såg hopplöst ut när ja började. Men skam den som ger sej.

Sen så bakade ja en kaka, men ja tror ja åt för mycket av smeten, för dete blev inte så många kakor, men smeten var god iaf =)

Jag hade ju startar ett sy projekt oxå, men min symaskin valde ju att inte samarbeta. Men ja gav den en ny chans idag, o det började dåligt, men sen så gick det faktiskt riktigt bra. Inte klar nännu iof, men frågan är ju om ja någonsin blir det. Jag blir ju aldrig nöjd med saker ja gör, så det är kanske ingen mening att göra klar den heller =) Men som sagt, skam den som ger sej. Någon gång ska ja bli nöjd det bara är så.

Jaha, imorrn är det dax att jobba igen. Kommer kännas knasigt, men jag har ju bara 2 dagar till, sen får ja ju helg...igen =)

Då ska ja snart sova. trött efter min dag som tant...men ja ska nog vara lite mer kreativ innan ja ska sova..har en idé på ett halsband...så ja kanske ska se om ja kan få det lika bra i verkligheten som det är i huvet mitt =)...spännande.

Trevlig helg på er.

Vad ska jag vara?

Har fått ett litet problem, eller det kanske inte får klassas som ett problem. Men man kan väl säga att jag inte riktigt vet hur jag ska göra.

Jag har blivit medbjuden på maskerad i helgen. Men jag har inte den blekaste aning om vad ja ska klä ut mej till. Någon som har någe förslag så tveka inte =)

Vill gärna vara någe roligt o oväntat. Men ja är heöt tom i huvet. Kan inte komma på någe alls. Just nu är ja lite inne på troll, men det känns lite tråkigt. Att det ska vara så svårt. Är ju kul att man får gå på maskerad någon gång, händer inte så ofta. O det är ju kul att klä ut sej n¨gon gång ibland oxå.

Jaha...det får väl vara nog nu. Löser sej väl till slut...

Äntligen är måndagen över iaf. Känns alltid lika bra, O detta är ju en kort vecka oxå. Ännu bättre =)

Puss o kram o nyp i stjärten. =)

Sammanfattning....


Hänt så mycket den sista tiden så jag vet inte vart jag ska börja. Tror ja struntar i att börja och plockar bara ut några saker.  

Åkte ju hem, det var kul. Hemma var det skoj, hände mycket. Kul med kalas o fest o krogen. Trevliga människor överallt.  

Valborgsfirande blev det i Uppsala, det var intressant. Kul att träffa så mycket nytt folk, men ja fick ju lov att vara extra trevlig, annars skulle nog syrran min inte ta med mej på besök igen. Hoppas jag lyckades.=)Fick ett väldigt roande erbjudande, kunde ha tjänat snabba pengar kan man säga. Jaja, jag vet att det inte var på allvar, men ett sådant förslag tror jag aldrig att ja kommer få igen =) 

Sen bar det av till Arlanda i väntan på flyget. Då slapp jag sitta själv, det är ju alltid kul om man har någon att prata lite med iaf. Fick skjuts hem också. Men ja kände mej ganska så otrevlig i bilen, men jag hör ju inte mycket alls efter att ja spenderat tid på ett flygplan. O då menar jag särskilt vid landningen Får sådant hemskt lock för öronen, kan sitta i flera dagar om jag har riktig otur. O inte gav ja nå bensin pengar heller. Skäms, det är vad jag gör. Men men, få försöka fixa det på annat sätt.

 Jaha, ikväll är det dags att kolla hur fel låt låter... för det är väl alltid fel låt som vinner. Eller är det kanske inte så? 

Nu måste jag städa, och det noga, ska visst få nattfrämmande idag. Bäst att köpa hem lite frukost då också kanske....hmm....får se om jag hinner.

 Puss puss o mysig helg!

RSS 2.0