Min lediga dag

Jag gick upp sent, åt en god frukost. Lyssnade på bra musik och slappade. Jag satte faktiskt upp gardinerna och plockade undan från golvet. Sen så började jag göra någe som var nödvändigt men som inte syns. Jag sorterade kort. Alltid kul att kika på kort o minnas. Det tog längre tid än vad jag hade trott. Sen så var det dags att göra sig i ordning, leta fram träningskläder och så packa väskan. Var nere på stan vid fyra, då gick jag först till jobbet och pratade. Var nog på stan först vid halv fem. Köpte träningskläder, så nu måste jag börja träna, annars har jag slösat pengar och garderobsplats helt i onödan. Sen så köpte jag ett par byxor och underkläder på rean. Kul med fynd. Sen gick jag och köpte mat till mig o Marlén på Rost. Tog dagens soppa. Den var god, men hade inte trott jag skulle bli så mätt som jag blev, för då borde jag ha ätit tidigare med tanken på att det är lätt att få håll... Gick till Hanna efter maten o så åkte vi till hallen där vi skulle träna. Först trodde jag att vi hade gått in fel väg, för det satt en massa folk och pratade i omklädningsrummet, nästan som ett möte. Blandat av båda könen...men det var rätt, det var där vi skulle byta om. Innan var det visst barngympa o det var då deras föräldrar som satt o väntade...

Gympan gick över förväntan, men nog kommer det kännas lite imorrn allt. Hon till o med frågade oss om vi skulle vara intresserade av att utbilda oss till ledare... Haha...hur skulle det se ut om ledaren stod där i mitten och flåsade och inte orkade med styrkan..=) Haha. Men det var ju kul att höra iaf. Sen så åkte jag hem, duschade och satte mig i soffan och tyckte jag var ganska så duktig ändå =)


Det var min dag, hoppas din varit bra den också.


Puss puss


Frisörpsykologi...Idag var det mycket ordbajsande och en del gråtande på jobbet. Som tur var så var det inte min kund som grät, utan det var min kollega som fick ta det den här gången. Mycket prat om hur orättvist livet är, hur dem behandlar en på psyket, vilka mediciner hon åt, vilka jobb hon borde ha fått osv. Som tur är så är kunderna sådana här gånger så uppe i sig själva så vi behöver inte säga så mycket, mer än Oj, Ja, Jo, Nej, Tråkigt, Jasså osv.När denna lipsill är på plats, så har jag en kund som för varje gång ska ha det kortare o kortare i nacken för varje gång, o spara längre o längre på hjässan, vette fasen hur hon kommer se ut om ett par månader. Jag försöker ta det så kort som hon brukar vilja ha det i nacken, men för varje gång så ska det flyttas högre o högre upp. Hon är en sökare, letar fel.O min jäkla dator fick tuppjuck igår, tog ett tag att fixa, men nu så tror jag att jag löst det. Det lär ju visa sig senare antar jag.Måste söka fram mina träningskläder, ska på prova på träning imorrn. Ska bli väldigt intressant, vet inte alls hur mycket jag kommer palla, för att inte tala om hur öm jag kommer vara dagen efter. =)Idag var det en stor dag på jobbet. Fick en ny sax! Har inte fått en sådan sen andra året på gymnasiet, o det börjar ju bli ett tag sen... Den är vass, lite längre än den förra, närmare bestämt 2,5mm..gör större skillnad än vad man kan tro, för fingrarna iaf..Imorron är jag ledig, sista ordinarie lediga onsdagen... Vet inte vad jag ska göra för att sysselsätta mig under dagen. Ska kanske sy på min kudde jag fick i julklapp, eller göra ljus, någe jag verkligen borde göra är att sy klart min kjol, sätta upp gardinerna. Men vi får se, kanske bara blir en slappar dag med ett stads besök o så träningen då...


Nu ska jag försöka vara trevlig =)


Puss pussHelgen var ...

Helgen var kul, mer kära hjärtanes vad trött jag är idag.


Blev ensam vid fyra, så då ilade jag hem och satte mig och slappade i soffan. Vid halv nio ska jag vara nere på stan o så blir det bio, Mammut. Hoppas den är bra o inte så långsam.


Igår var det fullt upp. Jobbade, sen sprang jag en stund på stan. Lagade Spaghetti o köttfärssås till middag, blev riktigt gott och så fick jag 2 matlådor som bonus =)

Sen var det till att göra sig iorndning för att vid sju vara hos en kompis på en liten förfest. Det var trevligt, tyvärr var det fullt dit vi hade tänkt gå... Men det blev trevligt ändå, kom på Olles istället. Ganska lagomt med folk och för en gång skull så var det riktigt bra musik där, i stor sett hela kvällen. Sen käkade vi en kebab innan det var dags att åka hem. Då passade vi på att kolla i korten på våran framtid, det har som blivit en tradition. Sen sova, sova sova... Idag har vi inte gjort så mycket. Ätit falafel o handlat lite.

Helgerna går så sjukt fort, skulle vara toppen om det kunde finnas en paus knapp man fick använda.


Har även ätit min första semla för i år...brukar försöka vänta till februari iaf, men det gick bara inte. Så i tisdags gick jag och köpte 2 semlor, en till mig o en till Marlén. Gott gott...=)

Men nu går vi snart in på en ny vecka, min sista kort vecka...känns sorligt..men det blir nog bra med det nya schemat, bara man kommer in i det.


Ska prova på träning på onsdag, blir intressant o se hur mycket jag orkar...var ett tag sedan sist vill jag lova. =)


Nu ska jag äta en choklad bit innan jag ska kolla när bussen går.


Puss puss o ha en mysig söndags kväll...glöm inte att det är nya avsnitt på Mia o Klara idag vid åtta på ettan. =)


Argh!

Just nu känner jag mig så frustrerad. Pratade just med mamma, o inte var jag trevlig, hon som bara är snäll o rar, och jag bara fräser ut mina svar. Blir så trött på mig själv!


Så mycket på jobbet... Sista veckan med chefen, sen blir det nytt,. Nytt schema, ny chef o allt som kommer med det. O chefen har fått någe tuppjuck o gör o säger saker som säger emot i stort sett allt hon sagt under 4 års tid. Men hon är väl stressad, så klart. Men ändå. Jag vill inte ha dem som hon vill tvinga på mig. Sura, illaluktande och allmänt otrevliga personer. Inte för att jag tycker min kollega ska behöva hjälpa dessa människor, men vi skulle kanske kunna turas om, dela på bördan. Men men, i slut ändan så är det ändå vi som kommer att få bestämma. Vilken makt vi kommer få i februari. Blir grymt spännande.


Och så är jag tvär o gnällig för helgen också. Kommer en kompis på besök, vilket ska bli skoj. Men jag hoppas jag inte är på sådant här trisst humör då. Vi ska visst äta ute imorrn, för hon ville inte ha min mat. Det får inte vara snabbmat o det måste bli sent. Vad är öppet då, som är öppet sent, för annars kan hon inte äta. Och vad tusan ska jag göra fram till dess. Hade varit så mycket enklare om vi bara hade kunnat äta här när hon kommer. Men icke. Jag borde hålla mer på mina nyårslöften (samma som i fjol) men det är inte alltid så lätt.


Men igår fixade jag pizza. 2 stycket och fick godkänt, så jag behöver kanske inte känna att det är på grund utav mina kokkonster hon inte vill äta hos mig. Pizzan var god idag med.


Nej, nu ska jag kolla på tv o hoppas jag är glad o snäll imorrn när jag vaknar =)


Puss puss


Allt på en gång...

Ibland tror man att folk har glömt bort att man existerar...o så plötsligt vill alla umgås med en, på en gång.
Just nu är det en sådan period. Folk vill ha med mig på det ena o det andra. Bara positvit försås, men många gånger omöjligt. Man kan ju bara vara på en plats åt gången. Jaja....får se hur det blir.
Men fullt upp är det nu, vilket är bra, då är det ju snart vår =)

Om 4 dagar blir det spännade, då ska det ha skett stora saker på jobbet, i ledningen iaf. Haha...kändes som om det blev ett stort företag bara för att jag använde ordet ledning =). Ska bli spännande, men skulle kännas lite bättre om vi visste lite mer redan nu..men men, det är väl sådant som vi arbetare inte behöver veta. Vi ska bara fortsätta som vanligt är ordern vi fått.

Nu ska jag kika på Simpson's

Puss puss


RSS 2.0