Kalas

Igår var jag bjuden på kalas. På inbjudan stod det att det skulle bli grillat, fika o fest. Men grillningen skulle gästerna få hjälpa till med. Mycket smart drag tycker jag =)
Jag hade med mig lite presenter, tror dem uppskattades...tröjan hade kanske inte den bästa färgen (födelsedagsbarnet försökte genast färga om den röd..) men budskapet var desto bättre. Kaffe o popcorn är ju inte heller fel att ha hemma.
Var svårt att få plats i lägenheten hennes, så det var väl tur vi skulle ut och grilla. Blev riktigt bra, vi hamnade som i någe av ett chocktillstånd över hur bra maten blev. Allt var supergott, precis lagomt o alldeles, alldeles underbart smarrigt =)
Sen så fortsatte vi in i stora salongen där det bjöds på efterrätt, citronkaka med glass...inte helt fel den heller. Men man var ganska mätt efter maten så det var tur den inte var så hög o fluffig, Smart drag med en lite tunnare kaka, då orkade man ju ta två bitar.
Sen blev det lite mingel och dans innan chipsen kom fram. Det var inte lika stor åtgång på dem som det brukar vara, och det måste ju vara ett bra tecken, för då hade ju maten gjort sitt.

Sen bar det av ut. Först en sväng till TC, skulle ta en drink där innan vi förtsatte. Var nära på att det inte blev någon drink då vi blev totaldissade av bartendern. Men tillsist fick vi beställa, han gick och letade efter det vi ville ha, sen kom han på att dem inte hade det. Då fick det bli någe annat.
Satt oss ner och spanade på bakdelen på folk. Blev lite (eller ganska tydligt) spanade på oxå.

Sen mosade vi oss ut och ställde oss och köade vid Rex istället. Där inne var det kul till en början, sen blev det lite väl mycket folk som hoppade, studsade och var allmänt störiga. Fick sällskap med jämna mellanrum av "The Big Boys". Blev spanad på här inne oxå. Kul med folk som inte är diskreta iaf =)

Idag har jag varit ganska flitig. Tvättat fönster..eller ja ett iaf. Bytt gardiner och pysslat lite med annat smått o gott. Har en lätt träningsvärk idag...var ju duktig i går och både motionerade och byggde muskler =)

Nu ska jag torka disken.

Puss puss 


Supermega kändis på snabbvisit!

Eller ja...Sverker Olofsson från Plus kanske inte kan klassas som en supermega kändis. Men en kändis kan man väl iaf kalla honom. =) Jag nekade honom en klippning idag, vi hade fullt. Vilket kanske var tur för oss men synd för honom.
Hade varit lite kul att få prata med honom lite, men ändå =)
Hur fullt som helst idag, fått neka en massa, känns inge bra alls. Känns så klart bra när det är fullt, men det är aldrig kul att neka. Får hoppas på mycket drop in imorrn med, då jag fått en avbokning på ett ganska så stort jobb.

Så trött idag, inte fått mycket vila alls under eftermiddagen. Men tiden gick så fort iaf. Fick 100 kronor i dricks oxå, för ett jobb jag inte ens gjorde. Bara tacka och ta emot. Tårta fick vi oxå, måste dock säga att vi är aningens less på den tårtan, men tanken är ju god.

Hoppas på en toppen dag imorrn, eller någe liknande iaf =)

Puss puss alla söta

Jobbtrött

Man kan ju vara skoltrött, så då måste man ju kunna vara jobbtrött oxå?!
Fördelen med att vara skoltrött är väl att man ändå är ledig ganska mycket, om man tänker efter. Och så är ju studietiden en ganska liten del av ens liv, om man tänker efter. Jobbet (vilket jag är glad att jag har) får man dras med aningens längre.
Min jobbtrötthet har så klart att göra med att jag bara går och väntar på min semester. Men det är så jobbigt att gå till jobbet varje dag och känna att man inte har någon energi alls. Att man helst bara vill sitta och stirra in i väggen hela dagen...fast man vet att dagen går så otroligt mycket fortare om man har något att göra.
Ja, jag vet. Jag ska vara glad att jag har någon semester överhuvudtaget, men det spelar som ingen roll att tänka så när allt känns så segt och trisst.

Helgen var skoj. Först blev det mat och kaffe och glass i fredags, i strålande sol och med underbara vänner. Kunde ju inte varit en bättre start på helgen. På lördagen var det dags för äventyr. Norrbyskär stod på schemat. Vi blev dubbelt så många som planerat. Kom fram i sista stund, hann dock gott i väl med båten. Sen så strosade vi runt, åt korv/hamburgare....lite osäkert vad det var vi tröck i oss. Men det var goda pommes =)
Sem så hann vi med en glass innan vi tog båten tillbaka. Stämningen var väl inte på topp kanske, vet egentligen inte alls varför det blev så...var ju trevligt och så, men det var kanske lite prestationsångest som spökade...knasigt.

Kvällen och natten spenderades med Hanna. Vi började med förfest hemma hos henne. Sen så slutade vi på Rex. Fullt ös var det där till ett band som spelade Michael Jacksson, dem var riktigt bra. En bra kväll o natt blev det.

Söndagen var mest en slappar dag, fram till tre, då jag tog mig i kragen och gjorde allt. Slutade så klart med att jag fick stressa halvt ihjäl mig och blev sen till mötet utanför Ica nära. Men men... Dem stod då snällt och väntade på mig =) Hyrde film, Changeling, den var bra, lite läng men bra. Hade bakat en kaka oxå, den var inte så tokig den heller =)

Nu håller jag på och tvättar. Så måste snart ut i detta regn och fixa o dona med tvätten, skoj skoj.

Energisnåla kramar och pussar.

Puss åuss

Allergisk!

Jag tror på fullaste allvar att jag är allergisk. Inte mot någe man äter, inte mot någon pälsdjur eller pollen utan mot en person.  Japp, ni såg rätt. Detta är ganska jobbigt, eftersom det är en person jag träffar regelbundet, en gång i veckan, vara sig jag vill det eller inte. Det är nämligen en kund till mig. Jag blir sur o på dåligt humör bara vid tanken på denna person. Kan inte ens säga vad det är som gör mig så sur, stör mig på allt.
Blir skönt att slippa denna kund under dem tre veckorna jag har semester.
Idag gick det överförväntan, lyckades kontrollera min allergi, kunden märker säkert inget alls, utom att jag är gladare vissa veckor. Men min kollegor får passa sig istället!

Tur för mig så hade jag en ny, trevlig och rolig kund i veckan.  Hade mer genmensamt än vad jag först kunde tro. Fick skratta, dryga mig och tjafsa lite. Precis vad jag behövde. =)

Imorrn är det äntligen fredag, vilken tur. Jag har då haft fredag hela veckan, så det har varit en väldigt lång vecka vill jag lova.

Sötsura pusselipussar.

Hur ska man orka?

Hur ska man orka med allt man gör när man ändå får reda på att det inte är till någon nytta?
Varför ska man då försöka anstränga sig?
När det som är på riktigt för en själv bara är på låtsas för en annan. Det är ingen vidare känsla ändå.
Man vill ju gärna tro att man gör någon nytta, man får väl intala sig själv det iaf för att orka fortsätta. För ge upp det går ju inte, det finns inte i mitt huvud. Någon gång måste det ju funka. Vad är det annars för mening?
Hur ska man kunna älta sina egna små problem och funderingar när man vet att dem inte är någe problem alls egentligen?

Jaja....i helgen var jag i Tjollefteå, det var trevligt. Fick smaka surströmming oxå (Kan inte säga att jag åt, det skulle kännas som att överdriva) Tyckte inte det var så farligt alls, inga märkbara men av det iaf, inte ännu.

Idag har jag städat och handlat då jag får storfrämma imorrn. Sallad och choklad är det som står på schemat.

Nu ska jag grubbla vidare i min ensamhet.

Puss puss på pannbenet

RSS 2.0