Snögrotta och krossat porslin.

När jag skulle ta en matlåda ur frysen i morse så är det inte en  frys jag ser in i, utan en snögrotta. Dörren kan inte ha varit riktigt stängd..för det är snö överallt.

Så då vet jag vad jag har att se fram emot när jag kommer hem från jobbet.


Oturen förföljde mig till jobbet, hade ner att fat på golvet så det gick i många bitar. Jaja..det är så det går ibland.


Hemskt lite kunder var det idag...blir så tråkiga dagar då. Har bonat i stort sett alla träytor idag, det låter då mycket roligare än vad det är..=)


Inte kunde vi boka någon tid heller då flextiden hade slagit in...får bli senare i år istället.


Cyklade hem och handlade efter vägen. Tvättade, frostade av frysen och lagade mat. Det har jag sysslat med denna afton.


Ska tvätta igen imorrn, för mycket lakan o dyligt så det skulle aldrig hinna torka om jag tog dem idag, så då får jag springa upp o ner till o från tvättstugan hela kvällen imorrn med...Jippi!


På torsdag så blir det först jobb, sen picknick, sen afrodans o sen picknick igen, och så ska jag hinna packa där någon gång också....


Fullrulle denna vecka också. Men det är ju bara skoj =)


Sista vändan till tvättstugan för ikväll. Puss puss i farten


Dans o Lycksele

Japp, det är då det jag sysslat med denna helg som var. Fredagen blev lite små stressig, ilade hem från jobbet, duschade och kastade i mig lite mat samtidigt som jag smiknade mig, skyndade till bussen och åkte hem till Hanna, för att rädda henne från att behöva vara ensam med Fröken TT. Men döm om min förvåning när jag kom dit innan henne. Jaja, fick kaffe, precis som jag begärt =)
Sen kom TT, och hon klarade sig bra själv, behövde bara nicka och "mmm"a lite ibland så var hon hur nöjd som helst. Sen så åkte vi och hämtade upp Mister T. Men det var då ändå TT som höll låda hela vägen till Gräsmyr, för det var dit vi skulle, på logdans.
Jag var väldigt feg, men dansade en del ändå. Med iaf 3 läskiga typer, dem andra danserna var väl ändå bra, vissa till och med mysiga, men det var inte alls lika trevligt som sist vi var där.
Vi åkte därifrån kring ett tiden, vi skulle upp tidigt så vi ville inte komma hem försent. Men vi slapp då TT på vägen hem, då hon hittade sitt "Span" och fick skjuts ab denne hem. Passade oss perfekt =)
Vad jag är taskig, men det var ingen större förlust iaf..

När jag kom hem så började jag förberede inför Lycksele resan och kom inte i säng förrän vid strax efter tre. Sen klev jag upp vid nio för att hinna packa ner det jag skulle ha med mig. Hanna kom och hämtade mig vid halv elva och så bar det av. Jag var förste körare. Deportees och Soul gjorde oss sällskap.
Men tusan vilken jäkla skitväg det är till Lycksele. Tråkigt, inget att se o så en massa grusväg på det. Kunde varit bättre. Så det blev inga stopp eftervägen.
Sen så var det lite lagomt varmt i bilen oxå, tur man kan öppna fönstrerna. =)
Vi hittade då iaf fram på en gång, men det brukar vi ändå göra, det är när vi ska hem som det brukar kunna bli problem =)
Det första vi ser är en Im, jag frågar Hanna om det kanske är någe för henne. Då ger hon mig onda ögat....
Vi checkar in, går upp med bagaget på vårat rum, vilket är ungefär lika varmt som bilen...och som senare under dagen kommer få en härlig odör av fot-juice =)

Vi går ut en sväng, går igenom ett folktomt torg och hamnar efter några minuter vid en ankdamm. Och vem är där, om inte IM som var den första vi såg när vi kom fram till vandrarhemmet. jag säger då det.
Där sätter vi oss och försöker komma på vad vi ska göra med denna dagen, för vi har ju i stort sett redan sett det som finns att se i centrala Lycksele. Vi kom fram till att vi vill bada, så Hanna slänger iväg ett sms till Mister H. Han svarar att han ska ta oss till en badplats. Vi kilar in på konsum och handlar lite lunch att ta med till stranden. Hanna gör sen världens godaste tunnbrödsmackor...Tack för dem, tack så mycket =)
Mister H fick en super fin present av oss, han verkade då uppskatta den något enormt. Tänk vad vi kan. =)
Vi badade, det var inte så hemskt som det först kunde tyckas, och nu är det ju gjort, årets första dopp.

Efter ett tag så lämnade vi stranden, fick en guidad tur i ett bostadeområde, hanns med en Drottningvinkning innan vi var tillbaka på vandrarhemmet.
Jag o Hanna gjorde oss lite vackrare och sen gick vi tillbaka till Konsum, då det var en viss fröken som glömt allt man bör ha när man ska duscha.
Sen så gick vi och åt på Knut'n. Det  var ruggigt gott, mysigt och prisvärt. Var en ganska så trafikerad väg precis intill, det dröjde inte särskilt länge förräns vi insåg att det var i stort sett bara tre bilar, men dem körde runt runt och runt. (ok, var kanske några fler, men inte så många)

Sen gick vi tillbaka och gjorde oss ännu lite vackrare, vi packade en påse och gick ut och satte oss och drack lite vin och åt chilinötter (rekommenderas ej) Vi ville inte sitta inne på vårat rum dels för att det kändes lite tragiskt och luktade lite mysko och var sjukt varmt men mest för att vi ville ta vara på det fina vädret. 
Vi gick till hotellet och kände oss som pensionärer så vi gick hem hyfsat tidigt, precis som man bör om man är persionär. Den första personen vi träffar på hotellet är den där Im...kände oss lite lätt förföljda.  
Men det var väldigt skönt att sova.

Hela lördagen hade en utlandskänsla över sig, det var trevligt.

Söndagen började med frukostbuffe. Inte så märkvärdig kanske, men vi blev så mätta. Sen så städade Hanna ur tummet medans jag smetade mascara på fransarna mina.
Vid elva hade vi checkat ut och var på väg på nya äventyr.
Vi dansade så mycket i bilen så vi missade avfarten till djurparken, men Usvängar har blivit lite av våran grej.
Vi lckades spendera mer än tre timmar inne bland djuren, gick flera mil och hoppade högt åt vargarna och buade åt björnarna.
Vi hann med ett besök på Dollarstore oxå. Jag köpte en äppelfläckt och Hanna ett underlakan...
Som dem nyblivna pensionärer vi ändå kände oss som så var vi trötta.Vi tog våra handdukar och letade reda på en lugn plats vid vattnet och så tog vi oss en pause. Sen så blev vi less ganska snabbt ändå och kom fram till att det nog var dags att fylla ut magen lite. Kebab var det som stod på menuyn så det var oxå det som det fick bli. Otrevlig person i kassan, mot alla utom oss =) En liten insident med dricks eller icke dricks =)
Mätta och belåtna gick vi oxh hämtade bilen och for för att hämta upp Mister H som skulle åka med oss i bastubilen hem, vi irrade omkring lite innan vi kom rätt. Sen så bar det av tillbaka till civilisationen igen.

En toppen helg. Precis vad jag behövde.

Är det nu en massa stavfel, i denna novell som detta gick och blev, då är det inte mitt fel utan det är Tereseländskan som tagit över mina fingrar. Men ni är fria att tolka det på bästa möjliga sätt =)

Nu ska jag sova.

Puss puss

Afro o allt mölligt

Denna vecka har varit lång. Fick inte mycket sömn i början av veckan. Men det är så det blir ibland.
I måndags var det en kund som aldrig behagade komma, försökte ringa men kom direkt till en telefonsvarare...undrar vad det är som kan ha hänt... I tisdags var det en kund som kom en timme fel, så det gick inte att göra någe då han kom när jag sutade. Tog aldrig hans nummer då han bokade, eftersom han är en kund som brukar gå hos oss ibland och jag var säker på att han skulle dyka upp. Men han kom dagen efter istället. Var ju bra det, annars hade jag ju förlorat en del av min lön...nu förlorade jag bara lite =)

I måndags var jag på gympa i parken, tisdagskvällen åts det mat vid kajen. I onsdags åkte jag hem direkt efter jobbet och satte mig på balkongen en sväng. Det var mysigt. Idag har jag varit på Afro gympa i parken och imorrn ska vi på dans. Och till helgen bär det av till Lycksele...för det har jag bestämt. =) Fick plats på ett vandrahem, då hotellet vi tänkte bo på hade fullbokat helgen...

Nu ska jag fixa iordning lite inför morgon dagen. Och försöka komma in på banken igen...måste ju betala räkningar, men internetbanken vill inte riktigt sammarbeta med mig ikväll.

Puss puss i farten.

Slö.

Tror jag befinner mig i en djup paltkoma. Är så mätt o trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 

Igår var det trevligt. Vädret var inte på någons sida tror jag, men det blev mysigt ändå. Vi kunde då både leka och spela kubb så då får man vara nöjd=) Jag var fyllechaffis, vilket passade nif perfekt, vi åkte hem vid halv två. Klav upp vid strax innan nio, så inte så mycket sömn i natt inte. Men sova det kan man göra när man blir pensionär =)

Nu ska jag gå och ta mig lita kaffe och kanske ett chips eller två =) Vill ju inte lämna detta drömska tillstånd jag befinner mig i =)

Mätta och belåtna pussar!

Puss puss  


Suring

Idag har jag då varit en riktig Suring o inte bara en Surabo. Jag har varit så sur att folk i min närhet fått surauppstötningar! Och då är det illa vill jag lova.
Men eftersom jag varit på jobbet största delen utan dagen så har jag gjort mitt bästa för att bita ihop. Första kunden gick bara bra, hon är trevig och rar. Sen så kom nästa kund, och det gjorde inte mitt humör någe bättre alls. Hon ställer sig utanför dörren och stirrar in och ser sur ut och tycker att det räcker som teckan för att vi ska förstå att det är dags för oss att släppa allt vi gör och komma o öppna dörren så hon kan släpa sig in. Och när hon sen  får sätta sig så säger hon "Jag ville att hon ska klippa mig" och pekar på min kollega och ser sur och tvär ut., (skoj, jätte skoj.) Då svarar jag att det måste hon säga när hon bokar tid för annars kan vi inte veta. Då säger hon "Jaha, och vad heter hon då" Som att hur tusan skulle hon kunna veta vad vi heter, är det inte vi som borde ha koll på att vem hon vill gå till.
Jag ville bara skrika o slåss. Och så där fortsatte det i stort sett hela dagen. En kund ifrågasatte till och med min kunskap i när jag senast var hemma i Sura. " Du var nere i valborg och till Flygare" Nej , jag var aldrig nere till valborg, svarar jag. Jag jobbade då, men jag var ner i Stockholm helgen innan. "Ja, du har kanske rätt". Vad då kanske??! Klart jag har rätt, nog har jag väl ändå så pass koll att jag vet när jag varit hemma. Men som tur är så hade jag ett par rara kunder oxå.

Och mitt humör blev betydligt ljusare när jag hittade ett grönt kuvert med mitt namn påi min handväska, med ett jätte fint kort av en groda och en fin text. =) Det gjorde min dag, är i stort sett bara det som fått mig att le idag, på riktigt alltså. Man då ville jag ju ge något igen oxå, så jag gick ut o köpte ett kilo ecologisk spaghetti, för det skulle vara det finaset dem hade. =) Inget säger väl mer än ett helt kilo Spaghetti...eller?? =)
Men jag tror mitt meddelande gick fram, undrar bara om hon hittade den när hon kom hem eller redan på jobbet....påsen blev ju ganska mycket tyngre. =)

Kul att komma hem en sväng till Sura. Nu så ska jag sova, så hoppas jag att solen skiner när jag vaknar!

Sura och tvära pussar till er.
Puss puss

Trött

Varför känns det så ofta som att man skulle behöva ha en helg på helgen? Helt slut är jag, inte för att helgen har varit så hektiskt men ändå.

Var lite slö i lördags på jobbet, eftersom det blev utgång på Tc på fredagen. Det var skoj, vi drack äckliga drinkar och dansade på ett dansgolv så stundvis luktade illa. =)
Sen så var det bara att pallra sig till jobbet på lördagen, då jag skulle börja dagen med att klä en brud (jopps, det är så man säger) Hon ville ha det ganska enkelt så jag skulle locka det, Valde att varva mellan plattång och locktång. Sen så skulle jag sätta upp det lite slarvigt och dekorera med pärlor. Jag blev inte vidare nöjd men bruden var nöjd och det är ju det som räknas. Hoppas det var fint hela dagen, så det inte rasade ut med det samma, då det var storm ute.

Sen blev det hamburgare och lite shopping innan jag började med Syrrans hår, det gick både och.....men när det var klart så var det ändå ok. Tog lång tid så det var skönt att komma hem. Då fixade vi mat, vi grillade. Det blev jätte gott. Sen så såg vi på en film....Bolt. Den var väl ok....

Söndagen blev mest en slappar dag då vädret inte var på våran sida. Men vi tog oss ut en sväng och handlade lite. massa mat, lite jordgubbar och så lite blommor =)

Tog bussen till stan idag, följde Sandra till flygbussen sen gick jag till jobbet och hade på lite mascara då jag visst totalt glömt bort det när jag sminkade mig. Sen så var det till att jobba, jobba och jobba. Vid fem fick vi sluta, vilket är dem nya tiderna nu i sommar 9-17 måndag-fredag. Både skönt och jobbigt. Skönt med lediga lördagar men jobbigt med färre sovmorgnar =)

Våran förra chef kom när vi gick, hon skulle visst få låna salongen ikväll och fixa några släktingar i håret. Jag o Marlén gick och handlade och så ät vi middag på Chatarinas, det var gott. Kom hem och slappade. Sen så börjar mobilen ringa, ser att det är från jobbet, blir först lite förvånad men kommer snart på att det måste vara min ex-chef, orkar inte svara. Hon lämnar ett medelande. Hon har bokat in en kund på mig, och på så sätt bokat över min lunch på onsdag...men det är väl lika bra att ha något att göra menar hon....Vi har ju för fasen hur mycket som helst att göra så nog borde våra luncher vara heliga och något vi själva avgör om vi vill ge bort. Inte ett beslut som någon som inte ens arbetar på salongen ska fatta. Hon har ju inget alls att göra med salongen längre...blir så less. Jaja...jag får väl se vad det är hon gjort o se om det går att flytta. 
Blir bara så arg för hon kan ju inte veta vad jag har för lunchplaner!

Imorrn ska vi ut och äta med jobbet, det ska bli mysigt.

Irriterade pussar. PUSS PUSS! 

Ligga?

Kommer precis hem från bowlingen. Det var kul att spela, men det gick inte vidare bra. När vi sen gick hem så pratade Marlén om att hon skulle kunna ligga ounder en balkong om det regnade, så att hon inte blev blöt. Det där gick vi och skämtade om ett tag (ja, vi hade det lite långtråkigt på våran promme, sprang till o med i uppförsbackarna) o så pekar jag på en balkong vi är på väg att gå förbi o sägger att hon kunde säkert ligga där. Sen kollar vi alla tre dit och upptäcker samtidigt att det står ett gäng killar där...o så kollar vi lika snabbt bort o börjar skratta, inser ganska snart vad jag precis sagt o skrattar ännu mer. Hoppas dem har skydd...så nu vet vi alla vart i hittar Marlén ligganden...en regnig dag =)


Puss puss

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel..

Ska börja med att berätta lite om min onsdag. Den började så där, var så hemskt trött när jag vaknade. Gjorde mig i ordning och gick sedan till bussen. Den var knakfull o varm som en bastu, vill lova att det var skönt att kliva av. Ilade hem till Hanna, och sen bar det av ut på äventyr. Jag fick se Hippologum, det var fint.  =)
Sen så irrades det runt lite innan vi köpte oss varsin glass o försökte samla oss lite. Sen så åkte vi igen, kom fram till skyttebanan men den var tyvärr inte öppen...det var synd, så det var bara att vända, Tillsist så kom vi till Media Markt, som varit vårat mål hela tiden. Vi strosade runt där ett tag, blev lite lagomt uttittade, men det kan man väl ta. Slutade med att jag köpte Moneybrothers senaste skiva, så att Hanna kunde få någon bra musik att lyssna på när vi åkte ner på stan igen =).

Vi tänkte äta pizzabuffe till lunch. Så vi körde in i stan för att parkera på jobbets parkeringsplats då den skulle vara ledig, men när vi väl tog oss förbi alla studenmter som åkte omkring på sina vagnar så var det något pucko som dubbelparkerat...tack, det var snällt. Så vi sökte en annan plats, men det var då ont om dem. Slutade med att vi åkte lite utanför city och åt kinabuffe, fastän det inte riktigt var det vi ville ha. Men det var gott, o mätta det blev vi =)

Sen så gick jag hem o handlande medans Hanna åkte o jobbade. Jag skulle ju få finbesök så jag tyckte jag skulle ha lite ätbart hemma. Sen så fixade jag ordning lite hemma innan det var dags att åkt ner till stan igen. Häckade på jobbet innan jag gick o mötte Sandra när hon kom med bussen. Sen så gick vi en sväng på stan innan det var dags att gå till Costas, där vi bokat bord. Blev fem stycker som sågs, var trevligt o gott. Fastän dem inte hade det jag egentligen ville ha.
Sen så blev det taxi hem och film koll. Vi såg I taket lyser stjärnorna. Den var helt ok, ganska så sorgligt.

Idag har jag jobbat o surat över det tråkiga vädret. Blev tyvärr ingen afrogympa i parken eftersom det regnat i stort sett hela dagen, så vi tog oss hem och åt taco istället.

Idag är det 5 år sedan jag tig studenten, helt befängt!

Nu är det snart dags att sova, trött som attans.

Söta och sliskiga godispussar till er alla!


Mör.

Känns bra att vara mör, men samtidigt så känns det ju dåligt, då kan man ju inte vara så hemskt vältränad. Tänk att man kan få ont i musklerna av att arbeta med sin egen kropp. Vi hade ju inga extra vikter eller så igår, det tycker jag är intressant, att man kan Bygga muskler genom att flytta sin egen vikt hit o dit o upp o ner. =)

Idag var det full rulle på jobbet, många som vill bli fina i håret nu. Det är ju bra, dagarna går väldigt fort när man är sysselsatt hela tiden. Fick höra att jag fick en massa beröm, det är ju alltid kul. =) Jag kanske inte är så tokig ändå, inte på mitt jobb iaf. Sen så råkade jag ljuga lite oxå, jag har visst barn (vet inte hur många) som inte är i skolåldern ännu. Och min kille är visst inte från stan. Jag som varken har killer eller barn kunde inte förmå mig att säga det när kunden pratade. Hon nämnde barn flera gånger, men jag fattade aldrig att det var mina barn hon pratade om förrän hon frågade om dem börjat skolan ännu (undrar just hur gammal hon tror jag är.....) Så nu får jag minnas det till nästa gång hon kommer. Kunde bara inte rätta henne....dumt, jag vet. Men ibland blir det så, är ju inte så att det spelar henne någon roll.

Nu ska jag äta. Japp, för jag äter, det lovar jag!!   =)

Puss puss

Så var helgen över igen..

Som ni redan vet så var det dans i fredags. Men nu ska nu få äran att få läsa vad som hände resten av helgen. Kul för er, som om ni  inte redan vet vad jag sysslade med, men ändå. =)

Lördagen var tänkt att spenderas på stan, vet inte riktigt vad tanken var att vi skulle göra, men det var så kallt så det slutade då med att det blev en lunch/fika. Gott o trevligt. Sen så blev der fotboll o vin på kvällen, o en massa prat om allt o ingenting. Jag kanske inte säger så mycket som jag kanske borde inom vissa omräden, men det är bara så jag funkar, inte för att jag inte litar på folk utan mer för att jag inte kan förmå mig att prata om det. Men vem vet, en dag kanske det poppar ur mig.

Söndagen var hemmafru dagen. Jag städade, rensade garderoben och så kallade jag in Hanna för att få hjälp med att baka kakor, som Sandra vill ha. Allt för den där Sandra =) Tror det blev ganska lyckat. Tack Hanna för att du hjälpte mig rulla, det blev så mycket trevligare att baka när du var på besök, inte för att vi var så sociala, inte med varandra iaf =)

Sen så måste jag ju tacka Pelle oxå, för att han gav mig sommarens soundtrack. Vad skulle jag göra utan honom...bra fråga.

Så nu är sommaren räddad. Vi har bara varandra, vi har bara varandra..... Vad mer kan man begära??

Idag var det gympa i parken, det var skoj. Skönt att få röra lite extra på sig. Så på torsdag är det dags nästa gång, men då blir det Afro istället =) Ska bli intressant.

Men först så blir det grekisk mat i massor på onsdag, inte så många tjejer som vi önskat kanske, men vi kan säga att det blev dem bästa som träffas iaf =) Ska bli skoj.

Ja, men då kanske jag skulle sova lite.

Puss puss

Logdans för hela slanten...eller en del av slanten iaf.

Igår var det fredag, då var jag o Hanna iväg och dansade till Zlips. Det var kul, blev dock lite avskräckt från att bugga, det gick bara inte, kunde inte koncentrera mig alls, skrattade mest bara hela tiden. Skulle behöva en alldeles egen lärare i just bugg, någon som känner sig manad? =)
Det gick bättre i foxtrotten, tur för mig det, annars fanns det ju ingen som helst anledning för mig att ens befinna mig där ute i skogen. Kallt som tusan var det dock. Men ett par riktigt mysiga danser blev det, en del obehagliga och en del sjukt tråkiga...men men, det hör väl till det oxå.

Så nästa utflykt för mig o Hanna måste bli Djurmarknaden i Lycksele, jag ska kolla efter höns och hon skulle ha någe stort klövdjur om jag inte minns helt fel. Vi måste ha dem henna hos henne sen, för hos mig får dem ju inte plats, inte en chans. Men vi tror inte hennes hyresvärd skulle ha någe emot om dem gick på gården hans. Ibland är det ju toppen med privata hyreslägenheter =)

Om vi inte tar oss dit så blir det kanske en sväng till Rysk och köpa tvål, en sådan som luktar melon & gurka. Det är en goddoftande tvål det.

Jag skyller alla mina felsägningar i helgen på min tunga, den har fått tuppjuck...måste ha ätit någe som den inte riktigt ville. Inge kul alls, men det hjälpe lite när man ska prata Skelleftemål, för det är visst någe jag oxå måste träna på. Inte sk utan ssssch...ska nog lyckas, någon dag. Skulle vara kul att höra dem där Skellefteborna prata suramål, men det går nog aldrig, eftersom jag inte kan prata så längre själv =)

Sen så har jag ett problem till, utöver Norrländskan och buggen, och det är att jag måste få tag i en låt. sommarens soundtrack, Vi har bara varandra med Di Leva...men jag kan då lova er att den är inte så lätt att få tag på, vill ju inte ha hela skivan, känns lite väl jobbigt..

 

Sen så har jag en till undran över dansen...eller inte själva dansen utan pratet under dansen. Det enklaste vore ju om man pratade som man dansar, det vill säga kind mot kind vilket blir öra mot mun…logiskt. Då är det ju lätt att höra vad den andra säger och så. Men varför envisas vissa med att rygga tillbaka huvudet som för att söka ögonkontakt? Finns ju ingen logik i det alls, dels så är det omöjligt att se någon i ögonen för man är så nära att det bara blir ett enda stort öga, och så hör man inte vad som sägs för man kommer så långt ifrån öronen….

Det var väl det…

 

Så om någon vill lära mig dansa bugg eller lära mig prata riktigt ssssschelleftemål, så tveka inte att höra av er.  =)

 

Nu ska jag äta någe, ska utmana ödet (o tungan) och ta en nektarin. =) Sen så blir det till att kika på fotboll.

 

Puss puss

 


Magont

Jag har ont i magen, ganska så mycket. Inge roligt alls, men det ger nog med sig snart.

Då har man snart klarat av denna veckan oxå då, iaf arbetsveckan. Ska bara jobba 6 timmar till så blir det helg sen. Ska bli skönt. Inga större planer, ska dansa imorrn...eller jag ska iväg på dans, så får vi väl se hur mycket dansande det blir.

Som om inte magontet vore nog så har jag haft ont i knät dem senaste dagarna oxå. Och det är någe som skrämmer mig, för jag vill inte göra mig illa. Inte nu igen, ja, jag ska vara försiktig. Men det är ju inte direkt någe som går o styra, man måste ju kunna leva som vanligt. Knäskyddet ska man ju bara ha när man absolut måste, annars kan det ju bara göra att man blir svagare i knät. Nog klagat på kroppsskador, eller vad jag ska döpa det till =)

Nu vill jag ha spänning, på ett bra sätt. Det vill jag ha, i stora mängder. Är väl vårkänslor som spökar, som inte har någon att spöka med. =)
Jag vill ha Shreklove. Såg lite av filmen i veckan, Så vill jag ha det. =)

Nu ska jag svara på det där smset, sen ska jag plocka fram nå kläder till imorrn. Fredagar är lika med kjoldagar, på jobbet iaf.

Puss puss


Bajs för...

  • ... tjuriga kunder klockan nio på morronen.
  •  ... att bli fotograferad
  • ... det tråkiga vädret
  • ... irriterande telefonförsäljare
  • ... dåligt humör


 Det var allt.


Puss puss


RSS 2.0