Vad ingår i frisöryrket, egentligen??

Lättretlig har jag varit sista tiden, tror det beror på att jag är så trött. Vilket jag tror beror på att jag eventuellt har en förkylning på gång. Jaja...inte det jag skulle beklaga mig över, utan det att jag undrar hur folk tänker.
Jag trodde att mitt jobb gick ut på att göra folk fina i håret. Men denna vecka har det varit mycket assisterande till kunder som inte kan själv. Lyfta dem upp ur stolar, se till att dem inte faller, ta på dem kläderna, folja dem ut till bilen, se till att dem inte går bort sig. Allt detta o mer begär deras anhöriga eller personalen på deras boende att vi ska göra. Men hur ska vi ha tid till det? Vi har ju andra kunder, inte bara dem. Och vad skulle hända om dem föll, gick bort sig? Då skulle det ju vara vårat fel, iaf enligt deras anhöriga, för dem hade ju sagt åt oss att det inte fick hända...
Blir lite fundersam bara...folk är så uppe i sitt att dem inte ens har tid för sina anhöriga när dem behöver dem..utan dem tycker det känns mer rätt att be deras frisör göra det.
Säger då det.

Imorrn är det äntligen fredag! Som jag har väntat.
Eventuellt foto på jobbet, o det är ju mindre kul.

Puss puss

Klumpar....

Ska man behöva ha en klump i magen när man går till jobbet. Bara för att man vet vilka som kommer komma under dagen. Det känns ju inte riktigt  klokt. Men så var det då idag när jag gick till jobbet. Men det gick bra, så nu behöver jag inte ha en klump över just dem förrens om ca 2 månader..för då kommer dem igen...

Jag överraskade mig själv idag..Jag tog mig iväg på träningen. Trodde in i det sista att jag skulle dra mig ur, men helt plötsligt så upptäkte jag att jag befann mig på träning. Inte illa alls =)

Nu ska jag slappa resten av kvällen.

Puss puss

Tala ur skägget ditt!

Varför kan inte folk bara prata ur skägget?
Tänk så enkelt allt hade varit då....
Så mycket mindre missförstånd, kanske även enklare att fatta beslut.

Hmm....jaja.

Puss puss

Hmm....

O jag gick och jag gick o så gick jag lite till, o tillsist så var jag hemma =)
Så fint väder idag, skönt att det äntligen börjar kännas som vår...iaf lite grann =)

Fick ett sms som gjorde mig lite förvirrad...och kluven. Vill gärna ut o resa o ha mig, men när är det en bra tid...finns det någon sådan, eller det kanske blir när man bestämmer sig. Är ju det där med att fatta beslut, inte min starkaste sida direkt. Men men, ska hör efter vad hon menade. Måste bara ladda på mobilen först....

Igår köpte vi biljetter, så nu blir det av att se The Hives =) Ska bli så kul, hel laddad =) Inte så länge kvar ändå, tiden går ju så sjukt fort.

Är så trött, så är kanske bra jag inte har några särskilda planer för helgen. Måste städa undan här hemma oxå, ser ut som ett bombnedslag...kartonger överallt på golvet, men det får bli imorrn.

Så har jag nog snart en hylla till sovrummet oxå...ska bara komma hur jag ska ta mig iväg o hämta den. Kommer bli så fint i mitt sovrum sen =)

Hmm...jaja..ska se lite på Family Guy o sen får vi se hur länge jag orkar vara vaken..=)

Puss puss på näsroten!

Den sista tiden...

Laga mat till tusen

Olles
Laleh

Köpa knäskydd/byta

Semlor*2


Uppsala
Morföräldrar
Mat
Bio Borta bra men hemma värst
Tv-spel (inte kung direkt)
Mamma o pappa
Semla
Bowling
"Fest"
Terapeut
Utgång
Kuddkrig
Dryga o störa
Upponer
Max
Taxi
Film
Promme
Tv-spel
Hem
Förvirrad
Ledsen
Nedstämd
Ensam
Tankfull
Ågren
TYST!

Träna

Laxpasta
Bio "Män som hatar kvinnor"
Taxi

Sälja skrivbord
Monterande
Möblering
Frasses
Färga håret

Trampande
Kaffebryggare

Försovning
Myrorna
Biljett till open
Indiskt
Teve
Lolo till sommarn


Veckans värsta - Fot trampandet =(

Veckans bästa - Stieg Larssons män som hatar kvinnor + taxichaffisen  =)

Veckans blunder - Försovningen!!! =(En kort o snabb sammanfattning.

Puss puss o mysig afton!

RSS 2.0