Singelliv?

 

Är det, det mycket omtalade singellivet jag lever nu? Det där som personen som just lämnat ett förhållande brukar prata om att dem ska leva. Ja, kanske är det jag håller på med, jag vet inte. Men kul har jag =)

Vet inte vart jag får modet ifrån, det kanske alltid funnits där men att jag valt att se förbi det. Eller också har jag bara fått nog.

 

Helgen var skoj, full rulle. I fredags så jobbade jag, sen såg jag o Hanna på lite brännboll innan vi mötte upp Marlén vid Ica. Sen gick vi hem till mig och grillade en massa mat. Gick bra, det blev gott iaf och vi blev väldigt mätta. Sen så gjorde vi oss vackrare än vanligt innan vi begav oss ut. Det blev en helt ok utekväll, men jag kan nog ändå inte ge den mer än G i betyg. Men inte var det tråkigt, inte alls.

Tog bussen hem vid halv två, var ändå lite sliten när jag skulle upp till jobbet. Men tur att solen sken, det gjorde ju att man hade lite extra ork och kraft. Jobbet gick an, men det var lite snävt om tid. När jag slutat så for jag hem till Hanna, vi satt o solade, åt glass, mackor, och någon typ av bakelse. Sen så gick vi en promme, köpte chips o en triss, Vi gick och spånade och planerade vad vi skulle gör med alla pengar vi skulle vinna. Sen gick det som det gick, så vi fick inte ett öre. Men men…

Sen så fick jag låna Hannas bil, så jag åkte hem o duschade och packade en påse med kläder o dylikt, o så satte jag mig i bastubilen och åkte tillbaka till Hanna. Vi drack lite vin och surrade. Sen så gick vi ut. Vi dansade, gick ett varv sen så såg vi knappt av varandra mer på hela kvällen.

Jag hade skoj, mycket flummerier o drygerier =)

 

Sen blev det Max, gnäll, privatchaufför och sovsällskap…eller det var mer så att jag höll den som sov sällskap, för jag var dels inget trött, dels var det för ljust o så var det någon som snarkade och inte var så villig att dela med sig av min säng…hmm…=)

 

Idag har jag o Hanna haft picknick vid sjön, solat, fryst och så solat lite till.

 

Helgen som helhet får ett mycket starkt VG. Det som drog ner betyget var ändå att jag var tvungen att städa idag…=)

 

God natt, Puss puss

 

 


Vad är det för mening med att tänka på dig?

Jag vill inte tänka på det mer, orkar inte och vill inte. Jag vill bara ha det som ett fint minne i ett rum i huvudet, som jag kan öppna dörren till o kika in lite när jag känner för det.


Jag vet att du är i staden i helgen, det gör ju inte det hela bättre.

Håller koll, kikar o spanar... fast jag inte vill, jag orkar inte!

Ingen mening alls med det, inte en chans, helt meningslöst och bortkastat.

Men tankarna vill inte sluta snurra.

Tänk om, kanske där, kanske då.

Önskar, hoppas mer än jag vill erkänna.

Längtan, förtvivlan, hopplöshet och grubblerier.

Frågor som vill ha svar, svar jag troligen inte vill ha.

Snälla sluta!

Snälla skratta åt mig så kanske jag kommer över det, som Håkan säger.


Vad är det fär mening, finns ingen mening, helt meningslöst...men ändå så kan jag inte sluta hoppas, spana o tänka... tänk om


Varför?

Släpp det, kom över det, stäng in det. Ge det inte mer tid eller energi.

Låt det vara, lämna det som det är, blev, ska vara.

Ge någon annan en chans!
Jag blir galen, galnare än vanligt. Jag vill o vill inte. Jag vet att det är kört, för sent, på tok för sent. Mitt fel, helt o hållet...eller till en väldigt stor del iaf.


Tänker på dig, men än jag någonsin tänker erkänna, för mig själv eller för någon annan.


Delar med mig av min hopplöshet, puss pussTyst och snål...

....det ska bli min nya melodi.

Jag inser att jag har en tendens att prata lite mycket, att ta över samtalet, o det är ju inte vidare snällt. Men det är kanske så det är, man pratar o lyssnar o pratar...Men ska försöka att skärpa mig lite iaf. För min egen skull iaf

Sen så ska jag försöka vara mindre generös. Låter ju fruktansvärt, men jag tror att det är nödvändigt. Jag slösar så mycket pengar på andra, och jag tycker det är kul, men jag tror det finns en del som har börjat ta det för givet.Så jag ska försöka att dra ner på det där... Så får vi väl se hur det går, nu ska jag bara skämma bort dem som jag tycker förtjänar det på ett eller annat sätt =)

Det ovan skrev jag för ett par dagar sedan, men när jag skulle publicera det så ville inte min dator och internet sammarbeta längre så det blev aldrig någe...som tur var så fanns det sparat, det var ju kul för mig =)

Nu är jag ute på upptäcktsfärd. Är i Uppsala idag, Surahammar i morgon, Kungsör på lördag och så Umeå på söndag. Fullfart med andra ord. =)
Idag har jag slösat pengar, men mest på mig själv och så lite på syster oxå, men det var ju för att hon haft namnsdag =) Jag köpte bland annat ett par byxor, och jag hade fel på min storlek med 4 nummer!!! Så jag kunde ha 28, jag som trodde jag skulle ha 31.....inte illa =)

Nu har pappa kommit på besök så då ska jag kanske vara trevlig och dricka kaffe och prata strunt =)

Puss puss o torsdags mys

Min lediga dag!

Jag sov länge, sen så tog det ett bra tag innan jag tog mig för något.
Men tillslut så tog jag cykeln till Plantagen och handlade en massa blommor o en balja. Sen så fick jag gå hem...men det gick bra det oxå.
Tog mig i kragen och satte mina blommor i jord när jag kom hem. Blev så fint så =)
Sen så for jag iväg och handlade.
Så nu sitter jag i soffan och tar igen mig =)

Igår var det premiär för grillen. Nåja, inte min, men Hannas. OCh jag vet inte vad som hände, men vi hade sådant flyt, allt gick bra. Riktigt bra. Maten blev superb, vi hann med en promme innan det var dags att se på tv. Eurovisions semifinal, o det gick ju hyfsat för Sverige där, hon tog sig ju vidare iaf.

Nu ska jag återgå till mitt kaffe o simpsons.

Puss puss

Dans

Jag hade väldigt trevligt igår. Första dansen gick väl så där, stackars kille som bjöd upp mig, han visste inte vad han gav sig in på.

Men sen var det som det släppte, men nog hade jag föredragit mer bugg o mindre foxtrott. Men kul hade jag.

Dansade med en kund, det gick ändå bra, så jag behöver inte skämmas när vi ses nästa gång iaf. Sen fanns det en annan, som jag gärna hade dansat en sväng med, men jag vågade aldrig bjuda upp….fega jag. Jaja, jag fick byta ett par ord med honom innan det var någon som tog över….

Men det är nog snart dags för hen att komma förbi jobbet =)

Annars är jag mest bara kluven….varför blir det alltid så här…eller det kanske det inte blir, men det känns alltid så.


Jag fegar ur när jag vill, men när jag inte vill så törs jag….så jäkla dumt!


Vart är solen idag då...dem hade ju lovat en sådan under helgen...så tråkigt med detta gråa.

Trevligt helg

Puss puss

.


Då var det dags igen då...

Trängd, Trött, Nyfiken, Stressad, Små förvirrad, det är några av dem känslorna som snurrar runt i kroppen min nu.

Ska göra något åt en av dem iaf, för nu ska jag sova.

Tröttheten är iaf starkast =)

Puss puss

Slutet på denna helg...

Kunde ju inte hjälpas, här sitter vi o kikar på andras bloggar, o då blir man ju lite sugen att plita ner någe vettigt....tyvärr finns det inget vettigt att skriva. Men jag ska ändå göra en liten sammanfattning av tiden som varit.

Torsdagen blev en tråktorsdag. Jag jobbade till sex, gick hem, var då så trött så jag orkade inte ta mig för något. Stoppade öronproppar i öronen och kröp i sängs. Somnade tidigt och sov länge länge. Sen så gjorde jag nog inte så mycket, inget jag kan komma på nu iaf. Men på kvällen ilade jag till bussen, åkte med Hanna till en fest. Där Elin o co var. Det var kul att se henne igen, var väl ett halvår sedan sist. Tog en taxi till Olles, fast taxichaffisen sa att inget på stan var öppen, men tji så fel han hade.
Det var väl skoj..men det bästa var ändå kebaben som jag o Hanna tröck i oss innan vi for hem.
Gick sådär att sova, fester i huset o så "bönerop" på morgonen.

Stackars mina kunder på lördagen, jag trodde ett par gånger att jag skulle somna ovanför deras huvuden.. tur för dem, men mest tur för mig så gjorde jag inte det. Men det var skönt när dagen var över.

Gick hem, handlade och däckade i soffan, där jag tänkte stanna hela kvällen. Men jag fick en fika inbjudan. Så jag pallrade mig ner till stan igen. Det var trevligt. En lördag i söndagskänsla.
Hann precis med bussen hem.

Idag har jag fixat med blommor o frön. Dammsugit o haft mig. O så tvingade jag Hanna att hjälpa mig släpa upp mina saker till balkongen, o som om inte det vore nog så tvingade jag i henne en halv pizza oxå, en Lövpizza =)

Nu ska jag nog skära lite grönsaker till morgondagens lunch.

Söndags pussar åt alla!

=)

RSS 2.0