Glosoppa med tittsås?

Svetten rann, dock inte mitt eget utan den jag dansade med. Kände droppen först på kinden, sen letade den sig ner till hakan och försvann sen ner för halsen….inte det mysigaste jag varit med om kanske. Men inte det värsta heller. Var en trevlig dans, så ska inte klaga. Hade överlag jätte trevligt igår. Fick någon konstig fråga, lite läskig också bara för att det var så likt.

Jag har inte riktigt lärt mig att tacka nej till någon dans, känns så elakt. Men när man har dansat med personen tidigare och redan då fick rysningar och obehagskänslor så måste man ju få säga nej….eller hur?
Kunde inte göra det igår…han stirrade och han stirrade, sen bjöd han upp. Tog min hand, jag ville bara få det överstökat (usch vad hemsk jag låter) Då ska nån från svt prata om någon trailer dem ska spela in, går igenom scen för scen och han fortsätter hålla min hand, visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Till slut börjar han smeka handen min, då fick jag nog. Tog åt mig handen med ursäkten att jag var tvungen att klia på den andra armen…borde kanske ha konfronterat honom redan där…men det är inte min starkaste sida. Detta gjorde att han stirrade lite mer intensivt. Till slut så var det dags att dansa. Jag håller mig på avstånd, det gillar han inte. Han försöker komma närmre, jag, så diskret som möjligt, drar mig undan. Då drar han tillbaka överkroppen, stirrar på mig uppifrån och ner och höjer ögonbrynet. Han sluter bara luta sig tillbaka om jag kollar honom i ögonen. Han frågar 3 gånger under dansen om jag har kul ikväll, annars har han inget att säga. Jag ryser bara jag tänker på det. Nästa gång ska jag säga nej…men tror inte jag kan det, då måste jag komma på någon bra ursäkt...

 

Ursäkta, blev mest bara ett klagobrev detta, det var inte tanken. Men dem flesta danserna jag fick var jätte trevligt, roliga och mysiga. Men det är svårare att beskriva dem.

 

Nu ska jag dricka lite kaffe och äta Dumle som smakar som Plopp (som jag inte alls gillar)

 

=)

 

Puss puss


"Snyft"

Då var det sista dagen vi jobbade tillsammans på jätte länge, en hel månad. Är ju som en evighet, iaf den här tiden på året. Tänk om jag inte känner igen dig när vi ses igen, hinner ju hända en hel massa och lite till på en månad...eller nja, inte i mitt liv kanske. Men i Konungens liv lär det hinnas med en hel del på en månad. I ditt liv kommer det oxå hända en hel del spännande saker den närmsta månaden, säkert bra mycket roligare saker än vad det kommer hända Kungen. =) Kommer sakna dig, ska du veta.

Nu ska jag göra mig och lägenheten vacker. Får snabb besök och sen blir det lite dans. Ska nog inte vara så feg idag....eller kanske.

Puss puss

Man ska inte tro allt man läser...

Blev intervjuad inför en tävling jag ska vara med i. Läste intervjun just, och hon har då plockat och satt ihop precis som det passade henne. Jag skäms, stämmer inte alls med vad det var jag sa. Känns elakt, gillar det inte alls. Hoppas att folk inte ids läsa vad som står i den där tidningen.

Klipp o klistra är kul, det tycker jag med. Men man ska väl inte få göra hur som helst.

Tur det inte hör till min vardag att råka ut för intervjuer, för det är inge kul. Varje gång jag tänker på vad som står i tidningen så blir jag nedstämd….

 

Det är inte jag, utan en förvrängd bild av mig…

 

Puss puss


Stockholm

Jo, jag var ju i Stockholm i helgen. Har jag inte skrivit om, har ju bara gnällt. =)

 

Fick godmat hos syster på torsdagen, då pappa och jag åkte dit efter att han hämtat mig på Arlanda. Sen åkte vi alla tre hem till Sura, där mamma väntade. Skönt att få komma hem en sväng, en väldigt liten sväng denna gång, men ändå.

Kul att få se deras kök, var riktigt fint. Såg helt annorlunda ut, jätte snyggt.

 

På fredagen så åkte vi till Stockholm. Sprang på stan, spenderade en massa pengar. Åt god mat. Och bara umgicks. Hade en jätte trevlig helg.

På söndagen så åkte vi till Uppsala och fördrev en del tid innan det var dags för mig att åka till Arlanda och ta flyget hem.

 

Alltid trevligt att träffa familjen, extra kul när vi kan vara samlade allihop. =)

 

Så nu har jag botat min hemlängtan för ett tag framöver. Åker till Sura igen till jul.

 

 

Idag var jag ledig. Dagen började med en hemsk huvudvärk…men vid lunch så hade den blivit mycket bättre. Tack och lov. Nu känner jag mig så gott som frisk igen =)

 

Idag har jag varit ganska så duktig. Planterat om blommor, packa upp väskan (jo, men jag har ju varit sjuk…inte bara lat) och nu fick jag nyss ett ryck och sydde klart gardinerna. Så nu hänger dem uppe, hur fina som helst.

 

Vet att det mest är tanter imorrn på jobbet, en riktigt dryg sådan också, men jag längtar ändå dit. Är så less på att sitta i soffan hela dagarna. Nu är jag inte hes längre, så kunderna kommer inte vända i dörren, det gjorde dem i måndags, den trodde väl jag hade den fruktade Gris-sjukan.

 

Nu ska jag ta en kaka och kika på dumburken,

 

Puss puss


Host host.

Jag mår inget vidare, men ändå kan jag inte komma från känslan om att jag gör något jag inte får. Sitta hemma under en filt, dricka te och kolla på tv, när jag borde vara på jobbet. Är jag verkligen så sjuk, eller är jag bara lat? Har aldrig varit hemma för en förkylning, inte från jobbet iaf. Känns så taskigt mot dem på jobbet, nu måste dem ju reda upp, boka om mina kunder. Tur att det är en lugnare tid nu iaf.

Jag vet ju att jag inte är lat…för det är sjukt tråkigt att bara sitta hemma och inte kunna ta sig för något. Blir uttråkad till tusan, skulle hellre vara på jobbet. Men skuldkänslorna vill bara inte lämna mig. Imorgon är jag i vilket fall som helst ledig, så på torsdag kommer jag att vara hemskt glad över att få komma tillbaka, hoppas på att rösten är på plats igen då, näsan i fint skick och halsen tom på dessa knivar som skär. (vet ju att det inte finns sådana där, men det känns då så)

 

 

En kul sak är att jag igår bokade biljetter till Magnus Betnér, det brukar ju aldrig kunna bli tråkigt =)

 

Idag fick jag veta på att dem fick åka till akuten i natt, så nu sitter jag bara och väntar på att dem ska ringa och berätta vad som hände, vad som händer och vad dem ska göra… Hur ska man kunna ha förtroende för läkare och sjukvården i ren allmänhet när dem behandlar folk på detta viset. Dem behandlar henne inte som en människa, för det kan inte vara mänskligt att få gå så länge utan att få reda på något. Bara skjuter det på framtiden utan att tänka på hur det måste känns att leva i sådan ovisshet. Fy tusan!

Jag vill inte ens tänka på vad jag kommer få reda på, när dem ringer. Vet inte om jag orkar det, får ta det när det kommer. Om jag känner på det sättet, hur känner då inte den som är den som är drabbad.

 

Jaja, ska fortsätta slösa på miljön genom att snyta mig stup i kvarten.

 

Puss puss


Snörvel, snörvel

Känner mig som en svikare idag. Klarade inte av att vara kvar på jobbet. Åkte dit och kämpade mig fram till tolv. Sen åkte jag hem…

Kunderna gnällde på mig i telefonen, kunden jag klippte rekommenderade handsprit. Chefen kom inte när hon sa att hon skulle komma. Huvudet dunkade, rösten pendlade, ibland närvarande ibland frånvarande. Näsan var tillfälligt tjock, emellanåt som en kran. Ögonen rann. Inget vidare alls. Stackars Marlén fick rädda mig och börja tidigare. Åkte hem och lade mig i soffan, kände mig som en svikare. Men ibland så går det bara inte. Hoppas jag är bättre imorrn.

 

Samtidigt känner jag att jag inte har någon rätt att klaga. Jag kommer ju att bli bra inom en snar framtid, inget livshotande med en förkylning. Finns den som har det mycket värre.

 

Fick hemskt tråkiga besked i fredags…har nog inte förstått ännu. Kommer som inte in. Det får bara inte vara sant, men jag vet ju att det är det. Mina tankar går till dig konstant. Blir ledsen, arg och känner mig så hjälplös och långt borta. Önskar, särskilt sådana här gånger, att jag bodde närmre. Vill finnas till hands, hjälpa till, umgås och bara vara. Men det är så svårt…

Önskar så att det fanns något jag kunde göra. Men skulle kännas så konstig att göra mycket annat än vad jag/vi brukar. Du vill inte bli behandlad på något annat sätt an vanligt, och jag vill respektera din önskan.

Hoppas bara du vet hur ledsen jag känner mig, hur mycket jag tycker om dig, och att du finns i mina tankar. Hoppas vi kan få mer besked snart….

 

Puss puss


Stressad!

Blir sällan stressad, eller det beror så klart helt och hållet på situationen. Men inte ofta jag känner att jag är stressad iaf. Men nu försöker jag bli det, om en månad ska tävlingsbidraget vara inne…och jag har inte ens hittat någon modell ännu…inte sökt vidare aktivt heller. Vet inte vart jag ska hitta någon.

Känner ju mig själv och vet att om jag inte försöker stressa upp mig så kommer jag att stå där sista veckan och inte kommit längre än vad jag har gjort nu. Så stress stress stress till mig. Tar gärna emot lite hjälp också, det medger jag =)

 

Ska kliva upp imorrn och packa…eller det är tanken iaf.  Får se hur mycket ork jag får ihop.

Sura på torsdag kväll och Stockholm till helgen. Blir toppen =)

 

Puss puss


Tisdags sjukan..

Hmm.. Idag har jag haft en sådan hemsk huvudvärk, hela dagen. Kännt mig alldeles tung i huvudet. Förra veckan var det halsen och bihålorna som spökade...så tror jag lider av tisdags sjukan. Kan ju aldrig vara bra. Hoppas det bara är tillfälligt. Antar att jag får vänta en vecka innan jag får reda på det =)

Idag har det varit info om Disp. Det nya märket vi ska ta in på jobbet. Känns kul, gillar produkterna så det ska bli spännande. Imorrn är det visning på schemat, kan bli kul. Hoppas få någon idé till tävlingen jag ska vara med i. Nerväs som tusan, inför tävlingen, inför intervju (hoppas den inte blir av) men hittar jag bara någon modell som känns bra, så löser de sig nog.

Vi har en elev denna vecka, inge fel på henne, men jag gillar inte att ha elever där. Tycker så synd om dem, då det inte finns någe roligt för dem att göra. Städa och tvätta hela dagarna kan inte vara vidare skoj. Har aldrig förstått varför dem vill vara på en salong på sin praktik, vad tror man att man ska få göra. Färga håret sitt kanske. Jaja...2 dagar till ska jag väl klara av.

Imorrn är jag ledig. Då blir det spinning på förmiddan...Jippi!! (bara aningens ironisk) Sen blir det jakt på skor o mat. Ska till Strömpilen, längesedan jag var där så det ska bli kul. Skönt att kunna åka bil hem med alla matvaror oxå =)Känns lyxigt måste jag säga.

Ni ska jag sova och hoppas tisdags sjukan är borta när jag vaknar.

Puss puss

Så kan det gå.

Då blev man hungrig

 

Sugen på spagetti och köttfärssås, tinade köttfärs…trodde jag ja. Men det visade sig vara lövbit… När mamma var här så gjorde hon i ordning, och frös in massa mat åt mig. Så det jag trodde var köttfärs var visst inte det =)

Jaha, då fick jag improvisera istället.. Kokosmjölk hittade jag i ett skåp, stora vitabönor i samma skåp. I kylen fanns det buljong och morötter, och vitlök så klart =)

Första tanken var att det fick bli en gryta av någe slag, men sen ändrade jag mig. Så det fick bli en soppa av någe slag. Luktar gott och smakade gott när jag provsmakade. Så det blir spännande =)

                                                                                     

Imorrn blir det kanske intervju…. Och som om det inte vore nog så ska vi ha en elev också. Hoppas den är åtminstone lite intresserad av vårat yrke iaf. Man kan aldrig vara säker med dem där. =) Men jag kanske är matförgiftad efter dagens hopkok o då slipper jag ju dem problemen =)

 

Dags att äta.  Puss puss


Fredagsmys

En jätte bra fredag.

Hade då inga förväntningar. Inga planer alls, men det visade sig ju bli en jätt emysig fredag. Jobb med gräddig tårta och lunchmackor. Inte illa alls.
Sen gå lite ärenden på stan, sen göra Marlén sällskap medans hon slösade pengar =) Eller nej, hon slösade inte hon köpte ju bara vettiga saker. Skor måste man ju iaf ha.
Sen så blev det för tok för mycket taco på Balder. Med gällt pianospelande, det kom dock varken från mig eller Marlén, så ni behöver inte vara oroliga =)
Sen så kände vi att vi nog ändå hade plats för lite godis, så det fick bli nästa anhalt. Eftersom jag knappt vill vistas i min egna lägenhet (av förklariga orsaker....) så fick Marlén bistå med sin. Katta gav mig godkänt ganska fort, kanske kände igen mig på stanken, eller oxå var hon bara på bushumör =) Vågade dock inte riktigt ge mig in i matchen, hon har ju lite mer klor än mig, och klarar mig med alla rivmärken jag orsakar på egen hand =)

Nu lyssnar jag på Hello Saferide. Tack o lov för spotify =)

Det är Tobbe som vill ha kaffe, inte Thore. Thore är klart bäst i Idol. =)

Puss puss

Anti-lunch

Varit på en anti-tråkig anti-lunch idag med jobbet.
Vi hakade upp oss aningens på Antipasta..eller anti allt =)
Men vi hade det riktigt trevligt. Efterrätten var toppen.

Anti-wrinkel kunder imorrn. Dem ska få seniortorkade, anti-bebis kakor...=)

Nu ska jag sluta.

Anti-kram anti-kram

Massor med Kanel...men ingen deg

När det blivit stökigt till tusan, då är det lätt att man ger upp. Kan ju inte bli så mycket värre, men ska det blir lite bättre så får man ju ligga i, och hur jobbigt låter inte det?

Jag borde tvätta mina fönster, ja det är inte riktigt årstiden för det, men man ser snart inte ut längre. Men det får bli en dag då det inte regnar, annars känns det ju som att det är helt bortkastat, om dem inte ens kan få vara rena o fina i några minuter. Köpt nya gardiner oxå, världens finaste. Ska bara klippa o fålla, så kan jag hänga upp dem =) Kommer bli så fint. Jag har jätte många fina gardiner men på tok för få fönster, detta leder till att jag får byta ofta, men det är ju bara trevligt. En liten förändring som ger rummet en helt ny känsla.

Såg just att det var kanelbullens dag idag, jag har ingen kanelbulle, och inte som helst planer på att gå ut för att införskaffa någon sådan. Känner att jag får lite dåligt samvete som inte tar denna dag på allvar, kanelbullen har ju sällan gjort mig någe illa. Tvärtom, den har ju varit med och firat i stort sett alla mina stora dagar, och så kan jag inte ens bry mig så mycket som att äta en på dennes dag. Skäms det är vad jag gör!
Men om äter en kaka kanske det funkar lika bra..om jag tänker väldigt intensivt på en kanelbulle, så kanske den till o med kan smaka som en...eller det kanske är bättre att strö lite kanel på en bröd bit eller så...Får se, ska försöka gottgöra alla kanelbullar där ute.

Jag längtar ju mer till fettisdagen, det är en riktig dag som är värd att firas. Ja menar, kanelbullar äter man ju i stort sett året runt. Inte bara under en viss period. Jo, jag vet att man kan äta semlor när som oxå, men det gör man ju ändå inte. Skulle ju ändå bli lite förvånad om någon bjöd mig på det kring midsommar...
Men inge ont om kanelbullar, dem är ju ruggigt goda, råkar bara vara så att jag inte har någon sådan hemma just idag...kanske skulle kunna kombineras på någe sätt..kanelsemlor....=)

Igår jobbade jag, drog in några "långsjalar" inte illa. Fullt upp var det. Mest bara trevliga kunder, så ska inte klaga. Vet nu oxå att det inte är samma person, utan 2 olika. Vilket var skönt att få reda på, samtidigt som det känns lite tråkigt. Jaja, det där är inte logiskt för någon annan än mig själv, men tur för mig att jag iaf förstår precis vad jag menar =)

Har fått möjlighet att lära känna mig själv i helgen, tror inte jag känner mig riktigt nöjd...Men det beror kanske bara på omständigheterna. Får då hoppas det, för om den här personen jag var på väg att lära känna i helgen öär mitt nya jag, så kommer mitt nuvarande jag att springa och gömma mig...och det vore hemskt tråkigt. Ska skrämma bort den personen som tittade fram i helgen och locka fram någon annan =)
Nej då, jag är inte kluven, som person...inte alls. =)

Nu ska jag dricka kaffe....kanske skumma mjölk o strö på kanel...det skulle jag ju kunna göra =)

Massa kaneliga pussar!

Puss puss

RSS 2.0