Dumma Dan!

Idag har jag ont i ryggen ska ni veta. Idag efter att jag besökt Dan så började smärtan. Han är inte vidare snäll och mjuk. Nej hårdatag ska det visst vara. Men imorrn är det säkert bättre, mycket bättre än innan. Det är då det jag hoppas på, för Dan är dyr i drift ska ni veta =)

Sen så ska jag visst åka hem nästa helg, blev precis klart. Så då är i stort sett alla helger fram till Cypern planerade. Kommer gå fort, snart är vi där =)

Imorrn är jag ledig. Första lediga onsdagen för i höst.
Ska upp tidigt och gå till Myrorna.
Hoppas göra nå fynd där, men hoppas ännu mer på att göra ett jackfynd på sportaffären som jag glömt namnet på. Minns aldrig om det är Intersport eller Team sportia. Sen blir det lunchande på cafe innan jag blir lämnad åt mitt öde och får försöka fördriva dagen på egen hand.

Städa är väl det som ska göras...kul.

Puss puss

I made it!!!

Jag vet att jag är hemsk. Men jag hade ändå gruvat mig en del. För vad skulle jag hitta på? Hur roar man sina morföräldrar när dem kommer på besök? Men missförstå mig inte, jag tyckte det var kul att dem ville åka hela vägen upp och besöka mig. Jag gillar att umgås med dem och dem betyder väldigt mycket för mig. Men det är ändå svårt.

Mormor har det inte lätt, jag tycker så hemskt synd om henne. Men hon biter ihop o är så envis som hon alltid varit. Men hon orkar inte mycket. Morfar gör vad han kan för att underlätta.

Klivit upp i ottan hela helgen, kollat på en massa friidrott och ätit både det ena och det andra.
Vädret har inte varit vidare snällt, bara en massa regn.

Är ganska så slut just nu. Pimplar kaffe och halv sover. Men har ju oxå varit vaken sen sju....

Tror det slutat regna nu. Borde kanske ta mig ut på en promme så jag piggnar till lite.

Puss puss

Jagar trottoarer

eller  kom precis på att jag inte ens jagar dem just nu. Måste först hitta till vägen.

Jaja...igår var det grekiskmat för hela slanen. O så grymt gott det blev sen då. Grym tsatziki och brödet var inte illa det heller. Moussakan blev bättre än jag kunnat tro och salladen till var inte av denna värld =) Har man inte prövat den capuccinoglassen vi åt igår så har man missat någe kan jag säga. 

Vet bara inte vad som hände med våran underhållning...jag som hade sett fram emot lite gyllene tider i grekisk tappning. Men Per (inte Gessle) svek.....dålig stil.

Tur Adele kan bjuda på kluriga texter med stundtals djupa meningar iaf.

Puss puss

Ny kjol....igen

Helgen har gått på tok för fort som alltid.

Igår startade jag ett projekt. Jag började äntligen klippa ut tyget efter mönstret och så började jag sy. Hade glömt bort hur kul det är. Iaf nu när jag har en maskin som sammarbetar och gör arbetet mycket enklare.
Men kära någon för dragkedjor...de är inte att leka med. Ville sig inte alls. Tog lika lång tid att få dit dragkedjan som det gjorde att sy hela kjolen. Men nu är den klar iaf. Är väl inte riktigt nöjd. Någon som är förvånad?
Men den blev ganska fin iaf, får hoppas det inte är så många andra som hinner se alla saker som jag stör mig på. Men är man hobbysyare så kan man inte räkna med att kunna allt bara så där.

Igår när jag höll på att klippa ut de olika delarna som bäst så råkade jag skada mig. Vet inte riktigt hur jag lyckades, men jag klöv en tånagel....på mitten. Rätt upp o ner stod den...gjorde ont som bara tusan. Så jag skyndade fram med plåstertejpen (den låg på bordet sen olyckan med den bortklippte fingerdelen) och tejpade fast nageln igen, klarar inte av att rycka bort den...gör ju så ont. Så nu ska här tejpas =)

Fick slita mig från mitt projekt och åke ner till stan o träffa Hanna. Var nervös, kändes som jag skulle på dejt....konstigt. Men sen när jag såg att det bara var Hanna jag skulle träffa så släppte nervositeten =)
Fikarunda var det som skulle ske. Men det gick så där...inga ställer var ju öppna så sent en lördag kväll...iaf inte dem vi ville besöka. Men vi fick till en runda iaf.

Kaffedrink och kaka på Café station. Sen te på Waynes. Sen så var det finalen, o det blev en irish coffee på Allstars (så tomt på Costas)
toppade kvällen med en icke sliskig pärondrink. Vilken inte var med i planeringen. Träffade en del bekanta.
Blev en toppen kväll. Fler sådana tack!!

Missade min hållplats när jag skulle hem. Mina tankar var på annat håll. Marits fel..eller oxå hade jag tankarna på min livskärlek som kommer dö i en hjärtattack..eller oxå var dem hos P&O som är värre än tanken på en kluven tånagel. Jaja...hur som helst så fick jag gå en bit innan jag var hemma.

Idag blev inget som jag tänkt. Fick boka tvättid så kunde ej träna. Sjukt ont i ryggen så det var nog lika bra det inte blev nå träning. Sy klart kjolen o så städa o ha mig. Ska visst få besök redan på torsdag.

Imorrn är det Grekiskt för hela slanten, tror det blir toppen bra =)

God natt.

Puss puss

Varför?

Kan inte förstå varför hon ska behöva drabbas av allt. Stackars, stackars henne. Sådana här gånger känner man sig så fruktansvärt maktlös. Önskar det fanns någe man kunde göra.
Vet inte vad jag ska skriva mer. Men livet är väldigt sällan rättvist. Men som man säger så har ju heller ingen sagt att det ska vara det heller. Vill slå någon, men vet ju att det inte är någons fel. Bajs säger jag bara!!

Annars så har jag haft en bra dag idag, snälla kunder. Lagomt mycket att göra. Hände en liten incident. Får ta på mig den helt. Jag råkade visst placera telefonen i en låda...o så förstod jag inte att det var hos oss det ringde, det lät ju så tyst...och så kunde jag ju inte finna telefonen någonstans... Så du som ringde, förlåt mig. Men jag fattade aldrig... På fredagar är huvet inte alltid med.

God mat med kollega efter jobbet. Synd bara att dem inte hade lika god aioli som sist. Inte för att det var någe större fel på den nu, men det var snäppet bättre sist.
Sen blev det en på tok för stor godis påse med hem, men det skyller jag på Marlén. Ville ju inte svika henne =)

Humöret är aningens bättre, hoppas det får lova att fortsätta så.

Puss puss

Juccisar.

Antar det bör stavas så... Fast det borde kanske vara juckisar...men det kändes inte lika bra. Då blir som betoningen fel =)

Ser fram emot baristarundan på lördag, blir kul med koffeinkick och struntprat i massor =) Vad med kan man önska av en lördag kväll?

Fortfarande ingen förändring i min sinnesstämning. Ensam, överflödig, oviktig och ivägen.

Så blir jag ännu mer less på mig själv för att jag har så svårt för att säga ifrån och stå på mig. Blir bara överkörd.
Giriga människor är bland det värsta jag vet. Varför inte bara dela med sig? Vad har jag gjort för att förtjäna denna behandling?
Känns värre än vanligt, men det beror väl till dels på mitt humör denna gång. Men jag blir så ledsen.  Varför?

Puss puss


Jaha....Suck...

Vet inte vad det är med mig. Men jag känner mig inte 100.

Jag försöker komma på vad det är jag känner, tror det bästa sättet att sammafatta det på är nedstämd och förbrukad. Kanske lite överbliven...

Vet inte varför jag känner så här, vill inte känna såhär.. Men det kanske är något man gör ibland, något man bör göra. Vad vet jag. Men nu har det varit så här i ganska många dagar och jag är less på att vara less. Men jag vet inte vad jag ska göra eftersom jag inte vet varför det känns så här.
Bara att vänta ut antar jag...

Haft en bra helg iaf, med massa långpromenader. Filmmys, snabba cykelturer, solgassande. Tacoätande och Irländskt kaffe pimplande.

Nu hoppas på en bra vecka och att humöret kommer hitta tillbaka till mig.

Känner att jag varit orättvis mot folk, korthuggen och lettretlig. Det är någe jag önskar jag kunde sluta med, men jag gör mitt bästa för att inte snäsa ska ni veta. Mitt fel, absolut inte ert!

Puss puss


Träning!

Att det är så kul=)

Iaf när man tagit sig dit och fått komma igång. Innan man pallrar sig iväg så kan det kännas hemskt jobbigt o onödigt. Men kära någon så bra man känner sig efter =)

Synd bara att det är så dyrt att hålla på o plåga sig. Men kortet gäller i en månad till iaf. Sen blir det till att blunda o dra kortet fort.

Nu ska jag sova så jag orkar med en nya dag. =)

Som ni kan se på alla mina glada gubbar så är jag ganska glad. Skyller allt på stepen idag.

Massa glada pussar

Puss puss

Dags igen då.

Sitter just och äter glass och bara har det bra.... eller ska jag vara ärlig så ilar det i tänderna av glassen och den är inte vidare god. Men jag har det bra iaf. =) Superb musik, är en av Mando Diaos tidigare skivor som snurrar. För att vara mer exakt så är det deras andra skiva. Men fråga mig inte vad den heter, för sådant har jag inge kolla på. Då måste jag resa mig från min sköna plats i soffan, ställa ifrån mig glassen och gå hela vägen (ca 2 steg enkel väg) till mitt cd-ställ och kolla.
Jag vet vad ni tänker nu. Det är väl bara att kolla upp det på nätet...o ja, visst men då ska ni veta att det skulle ta mycket längre tid. Eftersom min kära vän Herr Dator inte vill sammarbeta med mig alla gånger.
Men jag har ju gett er all info för att själva kunna söka rätt på skivan och då se vad den heter. Mando Diao skiva nr 2. Grym!

Haft en bra helg. Mys fika på kajen, promme, city beach, bio. Sov morgon, god mat, promme. Efterrätt, slappa. Städa, tvätta osv. En mycket bra och givande helg, och nu är jag superladdad för en ny vecka.

Vet nästan vad jag ska göra varje vaken sekund i veckan som kommer....nja, riktigt så illa är det kanske inte. Men nästan.

Kan sammanfatta det hela lite. Jag ska hinna med träning, dansning, taconing, partying och en massa annat. Tror det kommer bli en toppen vecka.


Och imorrn är ju min kära kollega tillbaka på jobbet igen. Ska bli kul att se henne, är ju ändå en hel månad sedan vi sågs. Hoppas oxå det kommer nå kunder så vi får att göra, annars går dagen så sakta.

Nu ska jag jaga bort lite flugor som invarderat mitt hem...jäkla flyfän!!

Puss puss

Blöt, blötare och på cykel i spöregn

Igår var det en tråkig dag, iaf vädermässigt.'
Var uppehåll på morgonen när jag skulle cykla till jobbet, så jag glömde så klart regnjackan.

På jobbet så var det fullfart. Folk passa på att göra bort ärenden när solen inte är framme. Det passar mig bra, då går dagen snabbt. Men det har varit så mycket folk sista tiden, så jag vet inte vem eller vad jag gjort...hmm..låter inge bra det där.

Men när jag arbetat klart för dagen så hade jag tänkt uträtta lite ärenden jag med, men jag ville inte gå ut då det regnade en hel del. Så jag satt kvar på jobbet, åt min matlåda läste den mycket djupa och lärorika tidningen Se o Hör och väntade på att Hanna skulle dyka upp.
Det var nämligen dags för lite träning. Body pump av alla världens påhitt. Vi var lagomt blöta när vi kom dit, tur man skulle byta om till träningskläder. Sen var det operation slutkörning som gällde. Kära någon vad jobbigt det var...märks att jag varit lat och haft annat för mig än hänga på gymmet i sommar.
Det var nästan så att det lockade att komma ut i regnet igen. Så kände jag hela vägen till dörren, men sen så ångrade jag mig. Det regnade betydligt mer nu...hann knappt stänga dörren innan man var helt genom blöt. Men en bra sak är ju att man kan till slut inte bli blötare.
Tog extra lång tid att cykla hem, då det blåste o hade sig. Men till sist kom jag hem och det var skönt vill jag lova =)

När jag skulle cykla till jobbet idag så var himlen klarbå och luften varm. Så jag lämnade regnjackan hemma även idag =)
Men när jag var på väg till jobbet så blev det till att undvika alla sjöar som dykt upp under natten. Och om jag inte såg helt fel så tycket jag att det vakade ganska bra i några av dem =)

Jobbade på som bara tusan. Klippte hit o dit, beställde varor här o där. Sen blev det lunch, tack o lov för det =)
Hanna kom och drog med mig ut i det fina vädret. Köpte med från konsum, tyvärr var det inte riktigt lika gott som sist, men det är väl olika vad dem har. Vi satt i parken o pratade strunt som vanligt. Nä lunchen började ta slut så var jag lite lagomt nervös måste jag ju ändå medge. För idag var dagen då jag skulle förstöra huden på näsan på en tjej. Skjuta henne rätt igenom mjukdelen i näsan. Ge henne ett ärr för livet. Och tro mig, det var inte bara hon som blev skade skjuten, jag får nog men jag med.
Men det gick bra, hon fick lugna mig och berätta att det skulle nog gå bara bra. Inget farligt alls, hon var redo....kändes lite fel. Borde det inte vara jag som lugnar och har mig?
Men det gick bra...eller så bra det nu kan gå när man ska göra ett hål i näsan på någon.
Nästa gång är det som på riktigt...denna gång var ju bara på test. Fast på riktigt, men ändå inte....
Känner mig ändå nöjd, då näsan satt kvar sin plats när jag var klar =)

Imorrn är det äntligen fredag. Då blir det jobba jobba jobba o sen popcorn, popcorn popcorn... o troligen bio =)


Puss puss på näsan (kändes passande idag)


Egosit!

Kom precis på mig med att vara en stor gigantisk egoist. Inte det att jag inte unnar andra personer någonting, för det gör jag, utan mer att jag tänker på hur det kommer drabba mig.

Ego ego ego

Men jag skulle ändå vilja säga att jag är en ganska så bra tjej utöver det, inte så tokig iaf. Klart godkänd, oftast iaf.

Ska skriva ett mer riktigt inlägg snart...tror jag iaf =)

Puss puss

RSS 2.0