Semlor

Denna vecka blev det semlor...jo jag vet, en vecka för tidigt (mitt mål är att vänta till februari) men tusan så gott det var. =)

Blev både tisdag och onsdag. =)

Pratade med mamma idag, inte tagit mig tid till att ringa. Inte vågat, för jag har inte varit redo ifall det skulle vara mer dåliga nyheter. Men idag på lunchen så ringde jag. Och det var tur det, för denna gång var det bara positiva saker som hade hänt. Ler och ler lite större. Precis vad jag behövde, så jag kan njuta av helgen utan att oroa mig allt för mycket.

Imorrn blir det jobb, stress och sen dans. Massa dans, en del bil körning oxå, men mest dans =)

Nu ska jag välja kläder....klurigt värre. Tur Pelle försöker hjälpa...men jag är hyfsat negg till hans förslag....förlåt =)

Puss puss på er


25 dagar.

25 dagar har gått av det nya året.

Har varit både väldigt trevliga dagar och hemskt ledsna dagar.

Börjar med lite kul, för det är lättare.

Helgen var bra, först afterwork, det var trevligt. Hade dock kunnat stanna ett tag till, men det var kanske lika bra att det tog slut när det gjorde. För jag var ju tvungen att ladda om inför lördagen. Då var det först jobb, och det gick bra. Hade gruvat mig en del över en viss kund som skulle komma, men det gick bara fint.
Efter jobbet så blev det fika med Hanna, väldigt trevligt då vi inte setts på länge. Men hann inte sitta så länge, fick iof vänta hemskt länge för att få en sked så jag kunde äta upp min kaka. Men tillslut fick jag en sked o blev nöjd och glad, tur kakan var god för jag lämnade visst 20 kronor i ofrivillig dricks.
Sen var det bara att ila hem och göra sig vacker.
Förfesten var väldigt trevlig, kände dock bara Hanna, men det var väldigt trevligt ändå. Många intressanta diskussioner. Utgången var lite obehaglig, "ska vi ta en till" gubben var där och höll på att stirra ögonen ur sig. Men tack o lova så kom han aldrig fram för att prata.

Idag ställde jag till det ordentligt på jobbet. Skulle flytta tillbaka en torkhuv, då gallret från en "arm" lossnade och föll rakt ner på en tavla som står på bordet, så denna tavla välte över ett ljus, som for i backen och landade upp o ner. Så det var stearin överallt. (hur mycket stearin kan det egentligen rymmas i ett värmeljus..) Men tack o lov så skvätte det överallt men inte på min kund. Kunde ju för tusan ha fått brännskador. 
Så lite tur i oturen hade jag allt. Men sen var det bara att stå på alla fyra och skrapa stearin. 

Gick hem från jobbet, fick sällskap av Marlén. Det var trevligt. Vi umgås på tok för lite nu för tiden, iaf om du frågar mig. Så det var trevligt med en promenad. Har en grymträningsvärk i benen o rumpan sen pumpen igår. Trodde det skulle släppa lite om jag gick, men det gjorde det inte =)

Beställt lite nya skivor idag. O några böcker, kunde inte hjälpas =)

Sen så blir det till att gå på en buggkurs i vår, och det känns kul. Hoppas på bra partner bara =)


Pratade med mamma idag, och hon hade hemskt tråkiga saker att säga. Trillade en tår när jag gick hem från jobbet och pratade med henne. Gud vad jag önskar jag skulle kunna ta mig hem en sådan här gång. Men det är så svårt att få tiden att räcka till allt. Kan inte annat än hoppas, och önska. 
Orkar inte med mer tråkigheter detta år....o så har året bara börjat. Om detta är starten hur blir så slutet?

Ska skicka alla mina tankar till Dig!

Puss puss 


Sommar!

Jag vill ha sommar nu.

Jag vill ha picknick vid älven, träna i parken, dansa på logar. Äta så mycket glass jag orkar. Bada, eller iaf sola.
Slippa ta på mig lager på lager med kläder. Slippa frysa om fötterna.
Men visst finns det tjusninar med vintern oxå. Fint med snö, mysigt med tjocka kläder. Man har det bästa framför sig. Finns det någe bättre än när det våras ute? När man dag för dag ser att våren kommer närmre och närmre.

Fick bara sådan längtan efter afrogympa i parken idag. 
Får kanske stilla min sommar längtan med lite glas...mmm.. =)

Soliga pussar och kramar!

Puss puss


Jag vill ha mer, mycket mera mer!

Så mycket mys, socker och god mat. Synd att det var tvungen att ta slut.

Nu vill jag bli fri får förkylning så jag kan gå tillbaka till verkligheten. Längtar efter att kunna börja träna på riktigt igen. Rastlös men slö..det är nog det bästa sättet att beskriva hur jag känner mig.

Hänt saker den sista tiden som får mig att le som ett fån vid bara tanken på det, andra saker som gör mig nedstämd och ledsen. Januari är en svår månad på så sätt. Man hoppar snabbt mellan olika sinnesstämningar. Upp o ner, precis som värmen.

Imorrn är jag ledig, då ska jag pröva nya symaskinen på allvar =)
Torsdag blir träning tror jag
Afterwork på fredag, blir trevligt.
Sen är det helg igen....

Puss puss 

Över

I tisdags då tog det slut. Känns jätte tråkigt, hemskt och på någe sätt tomt. Men samtidigt vet jag inte vad jag ska känna.
Men känner mig nedstämd och ledsen.

Lite läskigt oxå då jag nyss drömde en dröm om ett telefonsamtal från min kusin, då han ringde och stor grät och bad mig komma ner. När jag vaknade så tänkte jag att nu är det nog snart över, läskigt att det kan bli så där ibland.

Har dåligt samvete, vi fick visserligen iväg ett brev till sist. Men jag önskar jag hade fått tummen ur och skickat det då jag först tänkte tanken. Då hade det kanske kunnat bli några fler.
Men hon har visst svarat, blir lite obehagligt att läsa ett svar från en person som inte längre finns. Hoppas att det inte står några frågor, vet inte hur jag skulle klara av det.
Räcker med att jag finns med i testamentet... Hur ska jag göra med begravningen, kan inte komma ifrån känslan att det skulle vara som ett hån att vara där, men ett svek att inte gå.

Det är som vi skrev, du fanns och finns i mina tankar, även om jag inte alltid vet vad jag ska känna.

Dessa blir till dig
Puss puss

Torrare än torrt

Så kallt så kallt så kallt.
Det har varit kallt länge nu, trevligt iof. Men skulle kunna få var 15 grader varmare så hade det varit ännu trevligare.

Så kallt på jobbet med, fötterna tinar inte på hela dagen...får se om det blir nå varmare nu när dem är o kollar upp det..men jag tvivlar.

Jag sitter o syr, maskinen var ovanligt snäll igår, men det gick nästan lite för bra kändes det..och mycket riktigt, när sista sömmen skulle sys så vägrade den, gjorde allt för att jävlas. Men då jag är en envis jäkel så lyckades jag till sist. =) Tea-Maskinen  1-0 =)

Men jag ville lägg ain lite effekter med en röd tråd så det blir till att handsy...gör ont vill jag lova. Då händerna är så torra o nariga så dem helst bara vill spricha helt och nålarna rev och stack i dem igår. Och så vill nålen och jag inte riktigt samma sak idag heller, den vill inte dit jag vill, så det blir mycket slit och drag. Jaja, har man sig in i leken gett får man leken tåla. Spännande och se hur den blir när den blir klar. Lite små klurigt vill jag lova.

Imorrn är det fredag, känns inte alls så men jag har dubbel kollat.
Trevligt, för sen är det lördag och då skulle det visst bli varmare för det lovade Bertil mig idag. Och då litar jag på honom =)
Då ska jag först jobba sen ut och äta med vänner och sen vidare på krogen. Kul kul =)

Fick glada besked idag, Ö-vik får stor främmande =)

Puss puss


Dinosaurier och hår.

Jaha...jag hade tänkt skriva någe klurigt, fyndigt eller sant. Eller lite av allt kanske...men tankarna rullar mest bara runt, runt runt. Som i en centrifugering ungefär.
Varit yr hela dagen, det kan ha bidragit till en del funderingar. Helt onödiga och okloka funderingar men ändå intressanta. För mig iaf =)
 Kan man vara kristen och samtidigt tro på dinosaurier? Om man är troende, hur förklarar man dinosaurierna då...innan eller efter Adam o Eva, varför fick dem inte följa med Noa..osv.
Men jag ska inte gå in mer på det..utan släppa det nu.

Trevlig fika efter jobbet. Tanken var dans, men det blidde inte så. Lika bra det, för om jag är så här yr utan att snurra...undrar då hur det skulle bli efter en dans.. Kanske hade huvudet snurrat rätt då..eller också hade jag blivit utkastad.

Varför ska man bli förklyld för? Fyller väl ingen funktion alls...eller jag kanske bara är helt ovetande.

Igår gjorde jag ett bra byte, choklad och kebab mot klippning och slingning =)
Men jag tror inte folk kan tänka sig hur det känns när man klipper vänner och bekanta. Blir som prestationsångest. inte att man vill höra hur duktig man är, utan man är rädd för att göra fel. För kort, för lite, för mycket, för mörkt, för ljust. osv... Man vill gärna veta om man gör nå galet, men tror inte folk törs tala om det för att dem är oroliga för att man ska ta illa upp. Kan aldrig ta åt mig av beröm av nära o kära, för det känns som om dem säger vad dem tror man vill höra ist för vad dem vill säga. KLurigt klurigt...kan inte riktigt förklara hur det är. Det är läskigt att klippa en annan frisör (som man inte känner) men nästan värre att klippa vänner o familj då man tror dem har hemskt höga förväntningar på en.
Men om jag inte ville göra det så skulle jag aldrig föreslå det utan säger NEJ (kanske inte, men iaf inte föreslå det själv). 
Men man får väl tänka som man gör på jobbet, kommer kunden igen så måste man ju gjort någe rätt iaf =)

Nu ska jag dricka vatten.

Blöta pussar.

Puss puss

Nyårskrönika

 

En liten sammanfattning av kära gamla 2009.

 

Jag har gjort en liten koll i min kalender och kom bland annat fram till följande:

 

 • Utgång i snitt varannan vecka.
 • Varit ute på dans ungefär var femte vecka
 • Suttit i en flygplans stol 19 gånger
 • 11 kvällar i en biosalong
 • Färgat håret ungefär varannan månad
 • Sytt 3 kjolar
 • Fått en ny chef
 • Börjat träna
 • Ätit surströmming för fösta gången
 • Skrattat åt Betnér
 • Sett en hög med bra artister/band, minns bäst Laleh, The Hives, Maia och Deportees
 • Varit på en del resor, mer eller mindrelånga. Bland annat till Sundsvall, Skellefteå, Lycksele, Stockholm, Riga, Bratislava.
 • Träffat en massa trevliga och knasiga människor

 

 

Måste säg att jag gillade 2009, känns sorgligt att behöva lämna det efter sig.

 

Nyårsafton var trevlig. Var lite off till en början, men det gav med sig ganska snart.

Maten var grymt god och vi måste vara någe av talanger när det gäller att båda handla ingredienser och laga mat. Det blev hemskt billigt tycker jag och gick väldigt smärtfritt att tillreda.

 

Förrätt: Fetaostsoppa med vitlöksbröd

Huvudrätt: Fläskfilé med stekta morötter och potatisar, sallad, pepparsås & Chilibeané

Efterrätt: Hmm…ja, vet inte vad den heter. Men god var den även om konsistensen blev som den blev =)

Sen blev det utgång, raketer och en massa ögon överallt. Var lite som en magnet, inge jag är van vid, men kul var det. Fast vissa personer är inte vidare bra att läsa av kroppsspråk. Min egen lilla stalker var där, kallade mig bland annat för Drottning Silvia…hmm…

Var som i centrum hela kvällen, men när vi gick där ifrån så kändes det hemskt. Kände mig så ensam, nedstämd och ledsen. Vad spelar en massa ögonkast för roll? Det ger kanske en tillfällig egokick men så mycket mer ger det inte…

 

Jag känner mig tragisk, försöker ta mig i kragen och rycka upp mig, men idag går det bara inte.

Bra början på det nya året....

 

Acceptera mitt öde… jovisst. Det är inte de lättaste vill jag lova. Jag önskar jag hade mer makt över mitt öde. Men ödet är tanken att jag ska skriva om en annan gång och inte nu.

 

Nytt år nya tårar…Puss puss


RSS 2.0