Stripping, svett och hål i taket.

Japp, tro det eller ej, men jag ska få med allt i rubriker i ett o samma inlägg. Det handlar till och med om samma dag, nämligen idag.

Men jag börja berätta om en väldigt mysig kväll. Igårkväll var en riktigt bra kväll. Trevligt sällskap, grymt god mat. Kvällen avslutades med kaffe o kaka, för att fira. För nu är en resa til Cypern bokad! Ska bli så kul.
Sen så ska jag göra mitt yttersta för att undvika att få folk att skratta när dem har något i munnen. Ursäkta =)

Jag tror jag snart måste göra en ansiktslyftning, eller iaf börja med botox. Fick en fråga igår, en fråga om jag hade barn som spelade fotboll.....det går snabbt utför med mig. Nyss var dem inte ens i skolåldern, o nu har dem visst börjat med fotboll. Jag vet inte vad jag ska tro. Är jag typ världens mest glömska mamma? Eller har mina föräldrar ljugit för mig om vilket år jag kom till världen?

Idag var det en dag på jobbet som gällde. Började bra, men sen insåg jag att lunchen kunde jag glömma..eller iaf stora delar av den. Men då går chefen min och köper lunch åt mig. Macka o milkshake, inte alla som har sådan service på jobbet =)

Sen kom den ena konstiga kunden efter den andra.

Den första har inte tvättat håret på 3 veckor, och som ni då kan förstå så är doften inte den mest angenäma... Men det gick ganska bra idag, fick bara lite surauppstötningar och en lättare allergisk reaktion.
Nästa kund är tack o lov helt normal. Men sen vet jag inte vad det är som kommer in genom dörren.
Först kommer det en ensam liten kille o vill låna våran telefon, när jag frågar om han fick fatt dem han sökte så svarade han att han hade ringt sin pappa som skulle klippa sig....vilket var för 10 minuter sedan (vilket jag så klart inte sa) Efter ett par minuter kommer pappan in glidandes...det första han säger är att håret ska tvättas...jaha. När jag går för att hämta en kappa, så tar han av sig linnet. Hade väl varit ok om han hade haft något att visa upp, men det enda som fanns var en gigantisk ölkagge och några bleka tatueringar. (inte för att jag kollade efter så noga, men det var svårt att unvika just detta) Sen skulle han ha världens konstigaste o fulaste frisyr. Tror han var påverkad av något för han sov mest hela tiden och var allmänt borta. Undrar just vad han kommer tycka om sin nya frisyr när han nyktrat till. Trodde ett tag att han tänkt smita från betalningen då han gick ut och pratade i mobilen.. Men hans son var kvar hos oss o levde om, tjatade på mig om jag tog hål i öronen, lekte med våra saker, fast jag försökte säga åt han att låta bli. (pappan sa inget alls)
Men till sist så kom pappan tillbaka o betalde och efter ett tag så lämnade dem oss, tack o lov för det.

Min sista kund var en engelskman...det är nog jobbigt att prata engeska som det är, men när man ska göra det med någon från england så blir det genast lite värre..
Men det var inget fel på han som kund iaf.

När jag sen fick lämna jobbet handlade jag och for hem och slog ihop en superb middag. Och jag kan lova, jag överdriver inte, den var sjukt god =)

Men det som gjorde mig fundersam när jag kom hem var det som låg på sängen min. Och hålet i taket som det lämnat efter sig. Mitt utsug har valt att lämna sin plats i taket och göra ett besök i min säng. Jag fick inte dit det själv så ska maila hyresvärden nu och vänligt med bestämt meddela att jag inte vill ha ett gigantiskt hål i taket.

Puss puss


Jag vet, jag borde skriva om min semester. Men orka!

Jag borde berätta att jag glömde passet hemma, o då inte hade det med på resan till Riga. Skulle kanske oxå skriva om hur varmt och trevligt det var i Riga. Att jag fick tre lika mer än en gång på den enarmade, att syster min vann på lotteri både på resan dit och hem. Att jag fick panik på natten.

Jag borde oxå berätta om hur trevligt jag hade det när jag träffade vänner. Power meet var trevligt, fick utlandskänsla. Det tycker jag förtjänar att stå här. Lika så att jag saknar så många där hemma. Dem är så fina. Men jag orkar inte skriva det.

Jag korrektur läste Sandras uppsatts under semestern, dem var bra. Nu får alla hålla en tummer för henne när det är dags för ventilering. Jag är så väldigt positiv iaf, tror det kommer gå bara fint.
Sådant borde man oxå dela med sig av på bloggen sin, varför har jag annars en sådan?

Det här jag kommer skriva här under är oxå saker jag tänkt skriva om:

Hade kul med mina föräldrar och morföräldrar. Träffade gamm-farmor, det skär i hjärtat...
Har skjutit prickskytte med luftgevär, det var kul. Lekt med min ny inskaffade leksak, en kamera. Tog en massa onödiga kort. Åkte en massa bil. Mycket lillbil, eftersom den stora bara bråkade o hade sig.

Hade kul i helgen oxå, fastän jag blev ensam. Men Hanna räddade mig. Kul med utgång lördag o fika söndag.

Är fortfarande hyfsat less på jobbet, men hoppas den känslan släpper snart.

Kan inte få vissa saker (läs personer) ur huvudet. Dem är kvar, hur mycket jag än skakar och förtränger. Vill hitta en off knapp, men inte funnit den ännu.

Säger som Marit Bergman "get the fuck out of my head"

Men allt det där jag skrev innan, det orkar jag inte skriva om idag. Känns för jobbigt.

Men det här ska jag skriva om, det orkar jag.

Idag har jag tränat, var grymt jobbigt men kul. Får se hur det känns imorrn, var ju ändå ett tag sen sist.

Imorrn ska det grillas, det ska bli gott. Sen ska det bokas resa, det är iaf planen.

Dans på fredag, det blir trevligt....hoppas jag då iaf =)


Nu blir det te o lussebulle (ja, jag vet. Men dem måste ju ta slut någongång)

Puss puss

Ska skaffa en Fanclub

Idag var det en sjuk förmidda på jobbet. Jag lägger håret på en tant med turkostblått hår, medans hon sitter i värme så kommer Mr Dans (som jag, tack o lov, inte dansat med) Han ska som vanligt både klippa o färga håret. Det är väl egentligen inga större fel på honom. Men efter det att han gav mig sitt visitkort så har jag ändå tyckt det känns lite konstigt.
Jag klipper o har mig o undrar när han ska nämna att han träffade mig i Baggböle. Men han pratar istället om fästingen han hittade på sin ena skinka, som hans dotter och kompis drog ut med en pincett. Sen börjar han prata om underkläder, och att han känner en som brukar sälja sådan under dansveckan i Malung. Och att det går väldigt bra, hans teori är att killarna köper underkläder för att visa sin uppskattning till tjejer dem dansat med...Hmmm...
Sen så börjar han prata sex, och hur fel det står i alla tidningar. Jag vill bara få färgen på plats så jag får en paus. Men när jag nästan är klar så frågar han om det var mig han såg på Baggböle, han tycket det, men ändå inte. Jag var mig inte lik sa han. Men hade det inte varit jag så hade jag haft en identiskperson som smög omkring i city...

Jaha ja, och medans jag håller på med dessa två kunder så kommer en tjej som Marlén ska klippa.
Och den tjejen måste vara mitt största fan. "Terese hit o Terese dit" Men aldrig till mig utan till Marlén (stackars henne) Hon fick prata om lite annat oxå, som Håkan Hellström och Skype. Men mest om mig =)
Jag hade svårt att hålla mig för skratt många gånger ska jag erkänna. Känns aningens konstigt när det sitter en person och pratar om mig, när jag endast står ett par meter därifrån. O Marlén spelade med, och gjorde det inte lättare för mig.
Men kul var det iaf =)

Sen var det inne en kvinna och fönade sitt eget hår, folk som inte fick lös örhängen o bad oss slita. Det var en intressant förmiddag vill jag lova =)

Dagen gick fort, så nu är det bara 4 dagar kvar innan jag får semester. Och jag är mäkta stolt. Jag har nämligen redan packat, och det är bara måndag. Jag brukar annars göra det natten innan jag ska fara. Så jag hoppas alla jag känner satt ner när dem läste detta, för annars trillade dem nog av stolen =)
Men det är så mycket som ska hinnas denna vecka, måste städa grunderligt, ska se fotboll och lyssna på Salem. Kommer bli en toppenvecka känner ja på mig.

Så ska jag köpa mig en ny leksak, jag kan inte få det ur huvudet. Och jag har ändå gått o drömt om det ett tag, men inte riktigt tyckt jag var värd en. Men varför skulle jag inte vara det? Det är ju kul, och även om jag inte kan ett dugg så lär jag mig ju säkert med tiden. Det är en kamera jag vill köpa. Så det får nog bli det. Då får ni passa er =)

Puss Puss

En dag fylld med hål

Insåg ganska tidigt att det inte skulle bli nå sol o bad idag..tyvärr. =(

Så jag lade upp en ny plan för dagen. Här skulle fixas hos Hanna.
Jag skulle agera hantlangare var tanken.

Vi började med en promme. Åt lunch, eller iaf en lätt lunch. Ute skulle vi sitta, för det är ju sommar. Vi skippade bryggan och valde uteserveringen istället. Det gick sådär. Blåste som tusan och mackorna var inte så väldigt goda. Men sällskapet var grymt =)

Sen gick vi in på Maxi och handlade plugg, ni vet så där som man gör en söndagseftermiddag. Köpte varsin glass oxå. Den var god, men tusan vad den smalt fort. Tyckte Hanna var så sjukt snabb att äta sin, men det fick snart sin förklaring. Grym bantningsmetod kom vi på, att glassen rinner iväg så man inte hinner äta upp den. Men vad vi skrattade =)

Sen gick började vi hantverka. Först var det en lampa som skulle på plats. Det gick väldigt bra o smidigt. Tänk så långt man kommer med ögonmått och samarbete.
Sen behövde vi inte tänka på rullgardingen, då den ändå inte passade. Sen var det dags för the big thing. Badrumsskåpet. Första hålet gick galant. Andra hålet gick inte alls. Där var det något som inte gick att ha hål på. Då kollade vi läget och insåg att om vi flyttade hålen lite till höger så skulle det funka. Sagt o gjort, och kära någon så bra det gick.

Sen så fick vi sällskap av Henke, o han var inte så pigg på att hantverka, så det blev fika. Bulle o kaffe, vad mer kan man önska?
Sen fick Hanna agera taxichaffis. Mysig liten tur i bilen, fick ju hela baksätet för mig själv =)

Sen skulle vi sätta upp skåpet, trodde vi iaf. Men tji fick vi. Gick jätte bra till en början, men sen gick det bara utför.

Massa samtal o sms senare så for vi tillbaka till Maxi. Hittade det vi sökt och for tillbaka till badrummet. Vi var skeptiska o små nervösa (vette tusan varför) När vi klurat ut hur det funkade så insåg vi att det var 2 val vi hade. Antingen göra hålet ännu större eller oxå försöka hitta mindre pluggar. Så vi lade ner det projektet för idag och tog en husman istället. För vi insåg att vi glömt bort att äta middag. Hur vi nu kunde glömma det?!

Så idag har jag lärt mig en massa. Är numera pluggexpert skulle man kunna säga =)

Tror jag har fått hål i en tand...ilar som tusan iaf. Funkar det med expander där med? Eller är det bara i väggar? Kanske värt att pröva iaf.

Plugg plugg på er


Renar, älgar o Älvdans

Varning!
Har en känsla av att det kommer bli ett osammanhängande inlägg, men det lär väl visa sig när jag skrivit färdigt. Men passa på att varna, så min rygg är fri.

Var på dans i fredags, så börjar väl där.
Jag o Hanna pimplade kaffe på min balkong o surrade en del innan vi for iväg.
Jag körde, inte lätt alla gånger då solen ville ligga mitt i ögonen på mig. Tur jag hade kommit ihåg solbrillorna.
Vi kom dit lite sent, det var nog mest mitt fel, då jag aldrig blev klar hemma. Men det var ändå inte så mycket folk när vi kom, men det fylldes på under kvällen och avtog framåt morgonen...
Mycket dans, mycket bra dans. En del tråkiga, vissa lite obehagliga.
Men jag hade bestämt mig innan att om en viss person skulle bjuda upp så skulle jag tacka nej. Jag vet att det är ett stort AJA BAJA. Men det kan inte hjälpas alla gånger, den här personen gör så jag ryser, på ett obehagligt sätt.  O jag står mycket hellre än dansar med honom. Han är hemskt obehaglig.
Tycker nästan man kan se det som en tjänst för honom...för jag skulle då inte vilja dansa med någon som jag framkallade rysningar av obehag och sura uppstötningar för.

Sen när vi tar en fika paus, så får vi sällskap av Tobbe, och då berättar jag för Hanna att jag höll mitt löfte till mig själv, o tackade nej. O då ger Tobbe mig dåligt samvete, o säger att man får ju inte säga nej. O så obehaglig kan han väl ändå inte vara..... Så jag är visst en dålig människa... Får se hur jag gör nästa gång.

Hanna hade otur o dansade linnet av sig (ja, inte bokstavligen så klart) Så hon fick studera folk sista tiden, förlåt, men jag ville inte avsuta kvällen med den där tråkiga dansen med "tuppen".

När vi skulle åka hem så var det Älvdans på åkrarna och så låg solen i ögonhöjd igen... vette tusan hur det kunde gå till, men men. O så fick jag veta att vi är i norr. Helt plötsligt stod det 3 renar mitt på vägen (jag har endast sett dem i diket förr, inte mitt på vägen) O dem var inte så hariga som rådjur oftast är, utan dem strosade runt där i godan ro. När vi passerat dem, så dök det upp 2 älgar efter vägen. Så vi fick en nära djuren upplevelse när vi åkte hem. Inte illa alls =)

Var seg hala dagen igår, så blidde inte mycket vettigt gjort. Men fick ändå lördags känslor. För jag o Hanna hade en riktig lyxkväll, köpte med mat hem till mig. O nej, inte nå träligt som pizza eller så, utan god mat =) O så blev det vin till det, var ju ändå lördag.
Film, chips ocn nötter fick bli den perfekta avslutningen på kvällen. Vi prövade ugnsbakade chips...men nej, det var ingen hit. Däremot var nötterna goda. Är någe visst med chilinötter o rödvin.=)

Idag så var tanken att det skulle bli sol o bad...men tyvärr så är vädergudarna inte riktigt snälla idag. Tråkigt.
Hade ju blivit lovad värmebölja med 33 grader o allt. Men tji fick vi.
Så jag tvättar för snart ska jag ju packa...igen. Känns inte som att jag gjort mycket annat den sista tiden.

Veckan ser ut att bli fullbokad, kul. Men vet inte hur jag ska orka ta mig till jobbet, är spyless på det stället just nu. Men är väl extra jobbigt just för att det är så nära semestern.

Och bara så ni vet så kan man ha pärlsocker i teet, om man inte skulle råka ha strösocker hemma.

Puss puss


RSS 2.0