Stackare!

Ska väl börja med att gnälla lite för egen räkning. Jag har så hemskt ont i halsen. Jag gör vad jag kan för att lindra, jag dricker varmt, äter starkt, till o med prövat med värktablett. Men kära någon säger jag bara..
Tack Marlén för du räddade min dag med din nässpray...fattar inte att min redan kan vara slut...
Imorrn är jag ledig iaf, hoppas det är vilan som saknas, så jag blir pigg sen.
Men jag som ville träna imorrn, men det är ju bara att glömma. =(
Blir det som alla säger så ska det iaf vara sol imorrn, har dock lite svårt att tro det, då jag ska vara ledig =)

Men den jag tycker synd om är en katt. Såg det imorse när jag cyklade till jobbet, en stor pöl av blod o så en katt vid sidan om. Stackars katt, o vilken jäkla bilist som bara kört där ifrån efter att den kört på katten. Man kan väl åtminstonde lägga den bortom vägen, så den inte blir påkörd igen. Bilisten hade säkert inte ens kollat om katten levde eller ej...kontaktat ägare kan jag aldrig tänka mig att dem gjort. Stackars dem...

Nu ska jag tycka synd om mig själv o så tänka att jag har då en jäkla tur som inte är katt.

Puss puss

Varför snåla när det är samma pris?

Så svårt, vill skriva så mycket, men vet inte hur. Men jag vet inte riktigt hur tusan jag skulle få plats med allt. Så tar väl det jag kommer på =)

Stockholms helgen!

Börjar med en kortfilm

Scen 1: kvällperonalen på hotel Colonia

Scen 2: Två uppskrämda tjejer på väg upp för en sten trapp

Scen 3: En ruggigt lång rulltrappa

Scen 4: Tjut från ett barn

Hur spännande låter inte dem filmen, hemskt kort..jo, det vet jag. Men man kan ju ofta dra ut på scenerna, så 4 minuter borde den väl kunna bli iaf =)

Nu till lite andra saker.

Resan startade i ösregn och utebliven buss. Efter en lyckad flygresa med en god liten macka, så möttes vi på flygplatsen av Henke. Tog en taxi, chaffisen hade mycket troligt vaknat på fel sida snoozat och vaknat på samma sida igen. En riktig surpuppa skulle jag vilja påstå...eller kanske till o med alla surpuppors inspirations källa. Men nog pratat om denna griniga taxichaffis.

Synade Henkes lägga innan vi gick o åt en gigantisk pizza som var väldigt god. Sen gick vi o handlade frulle o godis.  Tillbaka till Henke o kika på film.

Lördagen började i skratt då Hanna roade mig genom att berätta drömmen hon drömt =)
Sen frulle innan vi for in till stan, gratis tunnelbana dagen till ära. Tack för det Victora & Daniel.

Hann gå i 2 butiker innan det var dags för glasspaus. Sen hann vi med lite mer innan det var dags att möt upp Ylva. Någon butik till innan kaffe stod på scheme. Men jag ska berätta någe för er, att fastän vi hade så många pauser på våran shopping tur så shoppade Hanna järnet. =) Någe som är väldigt ovanligt för att vara henne. Men jag tror Juni varit hennes månad när det kommer till att shoppaloss =)

Vi sökte upp vårat Hotell när vi sprungit klart på stan. Var visst vandrarhem mer än hotell, iaf där vi skulle bo. Hissen gick till våning 3 eller 5...vi bodde på våning 4... Hissen höll på att ta mitt liv.

Vi drack lite vin o hade oss innan vi gjorde oss väldigt flådiga (!) och gicl till Kungsan fär att träffa Ylva igen. Vi skulle äta på ett ställe där.
Blev bjudna på fest i Solna, men vi kände inte riktigt för det =)

Vi fick vänta ett tag innan vi fick någe bord. Så det blev till att ta en fördrink i utebaren och nacka lite strunt.
Vi fick tillslut ett bord, bra platser för utsiktien skull. Vi såg en del kändisar, Carl-Jan, Niclas strömstedt, Blossom... Tyvärr så blev det någe fruktansvärt kallt..annars hade det varit helt perfekt. Maten var god men kunde fått vara lite mer. Tur vi inte är så stora i maten...eller att vi hade tryckt i oss en påse chips innan vi for dit =)

Ylva for när vi ätit klart o jag o Hanna gjorde stan. Fick komplimanger i toa kön, dansade i tält, gick o gick. Jag hittade o Hanna frågade. Vi är en bra kombo vi två =)

Gav Debaser en andra chans...men inte mycket roligare än sist. Blev medlemmar av ett gäng, iaf tillfälligt. Drack en shot utan att röra en min, där vann vi respekt vill jag lova =) Dansa till tråkmusik. Kramas innan vi gick ut, fick mer komplimanger.

Gick hem, blev skrämda av varandra efter vi träffat den läskigt nattpersonalen "vart har ni vart då" ryser vid bara tanken. Tröck i oss en banan o persika innan vi sov som två stockar i hela 4 timmar.

Söndagen var en strosar dag. Vi hade picknick i en park. Tog bussen till skansen, strosade o åt glass. Strosade lite till innan vi tog en kaffe o satt i solen.

Tränade på 5 sekunders regeln...dock mest på varandra. 5 sekunder kan vara väldigt länge...

Åt ett gudomligt gott vitlöksbröd till förrätt, huvudrätter var mättande men inte så vidare god.
Efter middagen träffade vi Marie en stund på centralen. Det var trevlligt, kul att hinna i kapp lite. Pratade Finland, Harem och fick träffa en man men käpp =)

Sen började resan hem.

Idag är jag förkyld någe så tusan. Så jobbigt att prata. Tack o lov för otrivin comp och ipren..vet inte hur jag skulle klara mig utan er mina vänner, ni ställer upp i vått o torrt.

Men efter en sådan här toppen helg så får jag inte klaga =)

Hesa pussar

Puss puss

Säkert


"Din mamma kanske hörde av sig Kanske en släkting som är sjuk, vem vet Eller din telefon gick sönder Du kanske tappade den i havet Den kanske gled i vattnet Kanske var på Holmö i helgen Kanske glömde den i stugan Spillde rödvin på displayen Jag vet din kompis Karl En sån klantig person Han har hamn' i problem Fick hämta ut han på polisstation' Kanske var du i en olycka Borde jag redan köpa blommor tro Undrar om du gillar garbera Undrar om du hamnar i rullstol Eller träffade du en tjej När du var på biblioteket Nån som är mycket bättre än mig En sån som inte luktar nånting Och tänkte du precis det När ni gick sakta genom stan Kanske gick ni och åt kinamat Eller hade du dålig täckning Just den dan"


















Möte med jobbet

Då har vi haft möte med jobbet. Det är alltid lite små nervöst innan, då det oftast brukar vara någe på gång när chefen kallar till möte.

Och mycket riktigt så var det så även denna gång.

Vi tycker vi är ganska mycket ensam i dags läget och att vi har mycket ansvar. Men det är visst inte nog, nu blir det snart ännu mer ansvar. Då chefen ska vara på utbildning i minst 10 månader. Då blir nästan allt på oss. Utan oss så stannar salongen...visst det är ju lite så redan nu, men det blir som på allvar då. Mer arbeta o visst lite mer lön, vad var det, en halvtimme mer i veckan ska vi få betalt för...jaja, blir nog bra. Är ju inte som att man har mycket till val. Om jag inte säger upp mig vill säga, men det har jag inga planer på.

Idag hörde jag på radion att dem ska gå i flygstrejk imorrn, hoppas det löses fort då jag ska flyga på fredag och även nästa torsdag, och jag vill väldigt gärna komma iväg båda veckorna. Så snälla håll nu tummen för oss.

Så imorrn ska jag packa, hoppas det går smidigt och snabbt =)

Imorrn ser det ut att bli en tuff dag på jobbet, men det ska jag nog klara av. Skam den som ger sig =)

Puss puss

Sömn & regn

Just precis sömn och regn är något jag fått en del av på sista tiden. Men nu känner jag mig ganska så pigg o det är blött ute, så nu kan det få bli soligt istället.

Jobbade sista lördagen i lördags, nu är det uppehåll ända till i höst..eller iaf sensommar. Skönt!

Sen tog kraften slut. Bara så där. Kan ha varit vissa saker som bidrog, mycket troligt. Men det var skönt att få slappa o dega bäst man ville för en gångs skull.

Igår blev det promme, träning och så ta hem cyklen. Det var en bra söndag =)

Nu ska jag ladda för mötet imorrn. Håller oxå på o tvättar så jag har nå kläder att ta med mig till Stockholm. För på fredag bär det ju av på en mini, liten pytte semester dit. Ska bli skönt, och förhoppningsvis trevligt o glada miner från alla =)

Puss puss

Trött

Jag är trött, så trött. Men nöjd =)

Idag är det torsdag och som många vet så är det en trälig dag i min vecka, då det kommer en hemskt jobbig kund till jobbet. Men nu är det gjort för denna vecka iaf, så skönt.

Gick o tränade efter jobbet, så fint dem fått det där. Flådigt värre =)

Träningen var jobbig för bålen vill jag lova, men roligt var det oxå. Sen så skulle jag få lyxa o ta bussen hem då jag inte hade någon cykel. Så jag går mot busshållsplatsen, och ser då att jag missat bussen med 3 minuter och att nästa först går om 40 minuter...och det tar ca 45 min att gå hem till mig. Så jag traskade, det gick bra men känner mig lite sne nu, då väskan var otymplig.
Så benen lär mörda mig imorrn, då det var dans på schemat igår =)
Men vad gör man inte för konsten.

Nu ska jag ladda inför dansen imorrn.

Sockersöta pussar

Puss puss

Men, kom igen!

Jag börjar bli lite lätt less måste jag medge.
Är det så här det kommer vara eller kommer det hända någe? Kommer det fortsätta i samma takt eller kommer det oväntat att hända någe spännande?
Just nu känns det som att det bara kommer rulla på o inte ta sig någonstans alls, och jag vet inte vad jag ska med det till då...
Men vem vet, det kanske blir som med många cyklandes tanter, helt plötsligt kastar dem ut handen och svänger utan att så mycket kasta en blick över axeln. Det är det jag hoppas på, för annars kan vi lika gärna trampa ner bromsen samtidigt som vi trycker hårt på handbromsen.

Jag sänder mina tankar till syster min. Hon har haft en tuff dag och jag lider med henne. Men Sandra, låt det inte komma åt dig så djupt. Du har gjort allt rätt, är tanten som är en idiot!

Puss puss


Bladlöss!

Så jäkla less på dessa löss som invaderat oss. Kan ju inte sätta foten utanför dörren innan dem hoppar på en. Jag jag vet, det är inte loppor utan löss, så dem hoppar givetvis inte.
Dem är överallt, man känner dem krypa på de mest konstiga platser, och inte kan man slå ihjäl dem heller, nej för då får man gröna fläckar överallt. Jäkla flygfän är vad det är.
Dem fastnar i ögonfransarna, far in i ögonen, i munnen och näsan. Dem sätter sig i nacken, på halsen och irrar ner på ryggen. Usch blä o fy!

Men dagen min har varit toppen bra. Sov länge, tog en promme med Hanna. Fick ett varmt välkomnande på jobbet av Marlén. Gnatade och gnabbades med M:n på jobbet och fick nästan håret klippt.
Handlade på vägen hem och hade tur att jag fick tag i en tvättid så nu håller jag på o tvättar förfullt. =)

Puss puss

RSS 2.0