Poetiska tankar

Tack snälla rara Sandra för denna rubrik, vet dock inte vad du tycker jag ska skriva om. Babbel sa du, men det är ju inte riktigt poesi. Poesi är trevligt många gånger, men jag är nog inte så poetisk, mer fundersam och klurig..men poetisk..nja.

"Och någonstans så blev jag den jag är nu".  Hyfsats poetiskt iaf, Pelle fick hjälpa mig på starten med ett citat från kära Lasse.
Då kan jag ju lägga till någe jag tycker är värt att tänka på, "vill du inte ha mig som jag är så är det inte mig du vill ha". vet dock inte vem det citatet kommer från, om någon har koll så uppdatera gärna mig.

Man kanske skulle kunna sätta ihop dem där två och få någe ännu bättre. "Nu är jag ju som jag är och vill du inte ha mig så, så är det ditt problem" Ja, varför inte, blev ganska bra tycker jag.

Men ibland är det ju så illa att man nästa inte ens står ut med sig själv, fastän man blev som man är. Hur kan man då begära att andra ska kunna stå ut med en när man är som man blev?

Om man kan gå sig själv på nerverna, då lär man ju kunna hoppa andra på nerverna. Kan man ändå begära att någon ska vilja ha en som man är, när man själv kanske önskar man blev någon annan?

Puss puss


Kladdkaka och sexpack

Igår var det en bra dag. Det var dock måndag och klockan visade åtta när jag kom till jobbet, men snart var tiden i ordning och måndagskänslan glömd.

Mötte Hanna på ica där vi inhandlade kvällens middag. Vi ville ses en gång som folk o inte bara när vi ska iväg och träna. Vi handlande och så for vi hem till henne, lagade mat. Gick bra, förutom att jag råkade tänka lite för sent. Hade i all kokosmjölk, kom sedan på att det nog är lite mer än 2 dl i en burk...det är närmare 4, därför blev maten mer soppa än gryta o aningens mildare i smaken än vad det var tänkt. Men det blev ganska så gott ändå måste jag säga. Ska laga det igen någon gång, på riktigt o se om det kanske blir ännu godare då =)

Sen flyttade vi oss till salongen, glodde teve och sådant som folk för när dem bara är folk. Åt kladdkaka oxå, en väldigt god sådan. Medans vi satt där och åt så kom skuldkänslorna krypandes, kändes som om vi gjorde någe förbjudet, att vi smitit från träningen. Att vi var lata o slappa. Skrämmande värre. Sen kom vi ju på att vi tränade i lördags och planerat träning på tidsag förmiddag. Då kändes det bättre, men känslan släppte inte helt, säger då det =)

Sen blev jag bortskämd oxå, fick låna Toye, han var så snäll så. Tack tack!

När vi var o gymma i dag så satte vi upp ett mål, 2012 ska vi kunna maxa o ta alla maskiner laddade med  de tyngsta vikterna. Inge problem. =) Nästa mål blev att vi skulle börja banta 2012-2014 så musklerna kommer fram på bästa sätt...men det målet dissade jag ganska hårt då Anna Anka inte är någon förbild =)

Så här ser läget ut 2010
Och detta är målet för 2014Vi har ju satt 2014 som beach målet, så det gäller att ligga i =)
Anna Anka, släng dig i väggen!

Imorgon är jag ledig, då blir det till att tvätta och förhoppningsvis är vädret lika fint som idag så man kan vara ute =)
Sen blir det antingen konsert eller step på kvällen. Det får visa sig imorrn.

Puss puss

Tar man bara bort några timmar så har min helg varit toppen!

Börjar väl som man bör när man ska berätta om sin helg. Dvs med fredagen. Slutade jobba klockan 15, hade haft en bra dag på jobbet med snälla kunder. Gick hem till Hanna och pratade lite strunt..eller jag gnällde nog mest om jag ska vara ärlig. Sen gick vi iväg och tok-trampade men tog oss ingenstans. När vi tränat klart så stressade jag och hade mig innan jag var redo för besök. Ja...det är väl ungefär allt jag tänker skriva om fredagen...

Lördagen började med träning, slag och sparkar, kan man få en bättre start på helgen? Underbart!
Sen åka hem och börja förvandlingen från svettig och äcklig till ny duschad och vacker...eller ja, vackrare =)
Sen så var det dags för fest, hade det trevligt, lättsamt och underhållande. Tänk bara att äta tårta med pinnar... Taxichaffisen hem var rolig så det var tur jag skippade bussen ,Tack Hanna =)

Idag är det då söndag och jag vaknade sent, insåg snart att det var ännu senare än vad jag först trodde eftersom det försvunnit en timme under natten. Åkte ner på stan och käkade med Marlén, skvallrade lite innan vi åkte hem till mig och såg film. Hon var betydligt lugnare än besöket i fredags, tack o lov för det!

Nu vet jag hur jag vill ha mitt liv utanför jobbet, såg det i filmen. Jag ska bli en sådan som står still på stället med lätt öppen mun och bara glor. Hur enkelt lät inte det? Tänkte det kunde vara kul  variation, ibland stirra in i väggen, som idag och ibland bara vara ute och stirra ut i tomma intet =)

Väntat på sms under kvällen, kom inte. Vilket bara betyder jag måste fortsätta vänta... Känner mig lättat då jag kunnat fatta ett beslut och kommit fram till vad jag vill o känner. Men känns jobbigt att det än så länge bara är jag som är helt medveten om mitt beslut....

Puss puss och tack för en trevlig och intressant helg!

Ont o abstinens...

Igår när jag äntligen pallrade mig ur sängen så trodde jag klockan skulle vara någon stans efter tolv, var tvungen att kolla om det kunde stämma när den bara visade på halv nio...men det var sant

Degade o hade mig, tog mig till sist ut på en promme i det fina vädret, handlade lite nödvändiga saker ( vet ju aldrig vem som ska kolla vad som finns i kylen)

Kom hem och lagade mat. En pastasås med lax o vitt vin, kan lova att jag blev nöjd när jag åt den. Väldigt god, fyra T av fem möjliga =)

Tanken var att jag skulle på ett body pump pass, men försökte komma på ursäkter hela dagen på varför jag skulle slippa. Upptäkte helt plötsligt att jag satt på bussen på väg till Träna. Ibland lyckas man förväna även dig själv.
Utmande mig själv och lade på några extra vikter, vilket jag kan lova att jag ångrat idag. Mina lår och triceps är inte att leka med idag, dem är en stor plåga.

Sen så blev jag hemskt besviken idag, så vi insåg att det inte var någon dans på fredag som det ska vara. Dem har inte tagit in någe nytt band då det som skulle komma är på annan ort, så det blir ingen dans =( Jag som var så peppad. Nu blir det ju inget förrens maj... Tur iof vi såg det i tid så jag inte hunnit peppa ännu mer. Hoppas bara dem som åker långt ifrån har koll på läget, annars lär dem bli paffa.

Nu ska jag äta valnötsglass...mums =)

Puss puss

Lite små skraj...

Nu börjar rädslan komma. Löparen inom mig börjar komma fram.

Fick ett sms idag som framkallade rädslan.

Men jag denna gången ska jag ignorera den känslan så gått det går. Försöka ge det hela en chans...men jag är rädd!

Helgen har varit superb. Synd att dem tar slut så fort bara.

Nu ska jag försöka hitta på någe att göra, för antar att det är min tur.....

Puss puss

Ofrivillig Diet

Jag lagade någon typ av köttfärssås innan jag for iväg på träning. Så när jag kom hem så skulle jag bara fixa lite pasta så kunde jag äta sen.

 

Var hungrig när jag kom hem, kokade upp vatten och när jag tittade i mitt skafferi så hittade jag en pasta sort jag inte hunnit pröva. Valde då den, insåg ganska snart att det var ett dumt val…den skulle nämligen koka i hela 35 minuter… Inte blev jag mindre hungrig medans jag väntade.

Till sist så var det färdigt. Skulle bara slå av vattnet o sen skulle jag äntligen få fylla magen. Trodde jag…eftersom jag var för lat för att ta fram en sil så valde jag att hälla med locket på…det gick jättebra tills locket inte ville sitta kvar längre…så min pasta åkte ner i hon. Och där låg det en massa rester. Så det gick inte att rädda…

Tur det var liiiite kvar i kastrullen. Men mätt…det vore att överdriva…en hel del.

 

Puss puss


Får inte glömma mina barn!

På fredag kommer kunden som tror jag har barn, vet inte alls hur många hon tror det är, men minst två iaf. Sist var dem inte i skolåldern...undrar om dem borde nått den ännu...
O min kille är inte från stan.
Tur jag bloggar, så jag kan kolla upp vad det är jag måste komma ihåg om hon frågar.
Nu kan jag ju inte rätta henne, har ju som redan medgett att jag har dessa barn.
Kanske kan säga att min kille, han som inte var från stan, har tagit barnen med sig o flyttat hem...det kanske vore en ide... För nog kan det bli svårt att träffa en kille och skaffa ett par barn tills på fredag?

Eller oxå får jag bara säga att jag inte vill prata om mitt privatliv...jaja, sist frågade hon ju inget om det iaf. Tack o lov!

Ska bli skönt med sovmorgon imorrn....känner mig trött nu.

Ska nog fixa lite saft...mmm...stark jordgubbssaft. Gott!

Puss puss

RSS 2.0