Bio, jobb, vin och räkmacka

I fredags när jag suttit av sista tiden på jobbet så gick jag till NK och köpte fikabröd. Sen ilade jag hem till Hanna. Jag kom dit som ett grått spöke, då jag hade haft regnjacka på morgonen o glömt jackan så fick jag ha min gråa tröja...till mina gråa mjukisbyxor. Är det ett tecken på att jag gett upp tro? Kanske mitt undermedvetna som talar till mig.
Vi fikade, pratade och jag blev uppdaterad på slager.....Tack Hanna, det uppskattas =)

När sedan Marlén slutade så for jag tillbaka till stan. Drog på mig kjolen (japp, den jag knåpade ihop i onsdags) istället för mukisbyxorna. Sen gick vi ut och åt god middag.
God mat och trevligt sällskap, vad mer kan man önska?

Sen så kom Hanna ner till stan och då var det bio som stod på schemat. Den senaste satc filmen. Den var bra, lite lång kanske, men helt ok iaf. Men nog är det en film att garantera eller är det kanske rekomendera? =)
Konstigt var det iaf, för folk skulle ta av sig hörappareterna då det annars kunde tjuta i dem när folk använde sina mobiler =)
Jämför jag med en av filmerna jag såg i onsdags så måste jag nog ändå ge satc filmen högsta betyg =)
Svenska filmer kan vara hemskt underliga, snudd på värre än de franska =)

Fullt ös i stan har det varit. Trots det träliga vädret. Olika event på kajen 3 kvällar i rad. Torsdag-Rix fm festival, Fredag-Yran, och lördag-Nordic Rock. Jag var dock aldrig på någe själv, hade velat se Johnossi i fredags, men det blev om inte så. Men när det är Yran helg i stan så är det fullt ös, folk överallt. Jätte kul ändå =)

Lördag så var det först jobbet som skulle klaras av. Det var tråkigt som tusan, började dagen med en föning...som tog närmare 50 minuter. Håret vill aldrig torka.. Sen så blev det till att sitta av tiden. Kom dock en drop in, en kille som var hyfsat rädd för mig skulle det visa sig. Sen så fick jag snart gå hem.
Då for jag hem o städade. Vågade inte sätta mig någon längre tid, då det är så hemskt svårt att ta sig upp igen då.
Sen så korkades vinet upp, muiken var bra och samtalen flöt på utan större ansträngning. Sen slogs teven igång...så det var Esc. Tack o lov att det är över för detta år. Undrar just vilket land om vann. Det kanske är bäst att kolla upp det iaf. Måste ju hålla sig uppdaterad

Utgången var trevlig, konstig och underlig. Men mest trevlig.

Och söndagen började ju bra, då det första jag fick höra var Dr. Alban. Vad mer kan man önska? =)

Nu ska jag ta på mig mer passande kläder (kippar mjukibyxorna) ska iväg o äta en alldeles underbar räkmacka nämligen =)

Avslutar helgen med träning, kommer bli en toppen söndag känner jag på mig


Puss puss

Folk, människor, fä, typer o alla andra

Hur ska man veta? Vet man ens hur man själv är?
Är man kanske lika konstig själv, men man vet bara inte om det?

Jaja, finns så mycket konstigt folk. Men följer dem samma mönster så vet man ju iaf på ett ungefär vart man har dem. Det är när dem ändrar sitt mönster det kan bli spännande, intressant, läskigt eller tråkigt.

Man blir oxå fundersam, kluven och nervös när folk ändrar sitt beteende, iaf o, det sker snabbt.

Blir spännande att se hur det ska bli. Är en del folk som inte riktigt är som dem brukar just nu. Vissa som ändrat sitt sätt ett par gånger under alla dessa år, andra som bara inte är som dem just var.

Jaja, nu ska jag välja kläder till imorrn. Är ju fredag.

Kanske dans, kanske slö dag. Lär visa sig det oxå med tiden=)

Puss puss


Film, film och så en kjol

Ja, så kan man sammanfatta min lediga dag.

Fick besök vid elva, då blev det film. En film som var lite lätt tragisk, men ändå bra. O sen en film som var...filmad?
Jag blev rastlös, förvirrad, undrande och lätt uttråkad. Tur sällskapet var trevligt iaf =)

Sen så slängde jag lite kläder till insamlingen. Innan jag for hem och knåpade ihop en kjol. Gick ganska så bra ändå. Får se hur det känns när jag tänker använda den. Till helgen kanske, vem vet.

Imorrn är det torsdag igen, veckorna går för fort.

Men det är ju skönt det är helg igen snart, nog för att jag ska jobba, men någe kul lär det blir oxå =)

Spännande att se hur saker o ting utvecklar sig.

Beteendet är lite annat nu iaf...

Puss puss

Grubbel grubbel o lite mer grubbel

Igår kändes det ju så bra, så enkelt. Men idag, då känns det plötsligt inte så enkelt längre. Då känns det jobbigt, konstigt och förvirrande.
Man ska inte bli lämnad ensam med sina tankar så där, dem har en tendens att skena iväg...långt iväg.
Och varför sa jag som jag sa, hade väl varit hemskt mycket bättre med ett "detsamma"
Hur blir det nu?
Gäller löftet till Hanna ännu, eller förstörde jag det med mitt avslut?
Vill jag ens att löftet till Hanna ska gälla ännu?
Varför luktar det så i min soffa? inte bra inte bra...
Vad var tanken med allt det fina?
Jag vet inte vad jag tänker, jag vet inte vad jag vill. Vet bara en sak o det är att jag iaf inte ångrar mig. En himla tur jag skipper den känslan iaf.

Bara tiden lär avgöra hur detta ska sluta. Får se vad ödet drar för kort nästa gång.

Sitter i soffan och blir yr av doften...

Puss puss


Ojojoj...säger bara ojojoj

Då har det varit helg igen då. Blev en bra sådan, slog inte riktigt den förra, men helt ok ändå. Bra väder, trevliga kunder på jobbet.
Lite dans på fredagen, dock inte en toppen kväll. Men man kan ju inte alltid ha det toppen heller =)

Lördagskvällen spenderades på Allstars. Först middag, började med vitlöksbröd som man doppar i aioli. Så gott! Vi hade tänkt skippa vitlök, då det var tanken det skulle bli en helkväll, men det är svårt att inte ha vitlök =)
Sen åt jag kycklingburgare o Hanna åt pasta med lax, gott, gott. När vi skulle betala allt sedan så blev det hemskt billigt på min nota då Hanna hade fått halva min mat på sin =) Men vi redde ut det hela.

Sen så satt vi och spanade in folk, var dock lite väl tidigt så fanns inte så mycket att spana på. Men fanns en kopia av en person från förra helgen, läskigt lika på något sätt.
Sen så kom Dräggel... ojojoj, säger jag bara.
Förstod inte alls, fattar fortfarande inte. Men jag vet. Intressant o se hur det utvecklas. Jag tror på inget alls, ha ett bra liv. Men kanske blir mer ha en bra söndag. Intressant. Spännande att se var Ödet har i rockärmen denna gång.

Idag så blev det en slapp början....men inte helt fel det heller. =)

Sen så träffa jag Hanna och jag pratade o pratade o funderade o tänkte o hade mig. Blablabla...

Nu hoppas jag få sova bra i natt, var längesedan sömnen blev bra, men skam den som ger sig

"sluuurp" =)

Puss puss


Vilken dag

En sådan toppen dag.
Solen strålade, energin sprudlade =)

Började med att lägga lite kött i marinad, innan jag tog itu med disken. När den var klar så var det tvättens tur.
Medans den snurrade runt och hade sig så tog jag med mig lite saker som ska stå på balkongen. Där satt jag sedan och filosoferade en stund. När tvätten till slut var färdig och jag hade filosoferat klart så tog jag cykeln och åkte iväg och införskaffade lite blommor. Visade sig när jag kom hem att jag visst gick lite Bananas med blommorna, då dem var lite väl många jämfört med krukorna... Men jag knopade ihop det på någe sätt.
Dock så räckte inte jorden till, men det får bli ett problem en annan dag =)

När jag fixat klart med blommorna så var det dags att laga mat. Det blidde gott och nu är jag både mätt o trött, tur man är ledig imorrn oxå.

Nu ska jag kika på tv och vänta på att man kan sova =)

Puss puss

Klant

Idag har jag då varit extra klantig, lyckades klippa mig i fingrarna hela 3 gånger under förmiddagen. Och då räknar jag bara med snitten som blev djupa o krävdes vård i form av plåster.
Hoppas kunden som köpte produkten av mig slapp få med sig mitt blod hem, men om så är fallet så bjuder jag på det =)

Så har jag nu insett att det jag gjorde i förra veckan inte var så smart o genomtänkt, men då har jag lärt mig det iaf och hoppas bara att jag inte förstört någe...

Men det var inte detta jag skulle skriva om, jag ska ju berätta om min helg. En sådan toppen helg var det länge sedan jag hade.

För det första så har vädret varit grymt bra i stort sett hela helgen, bara det gör en ju lycklig.

Fredag kvällen blev inte så tråkig som jag hade trott. Dock så blev kakan inte så kladdig som jag trott heller, men det har ju sin förklaring. =)
Trevligt sällskap av Marlén och god sushi. Så sämre kunde jag ju ha haft det.

På lördagen blev det shopping, god fika, blommor innan det var dags för utgång. O vilken utgång sedan, befängt, fast på ett bra sätt. Massa spännande folk.
Dubbet date nästa kanske? =)

Söndagen var väldigt trevlig, även om jag var hemskt nervös.
Cyklade i ilfart hem till Hanna, vi snattrade och bearbetade gårdagen efter bästa förmåga =)
Sen blidde det en promme innan vi fixade pastasallad. Kära någon vilken stor och god sallad det blev. Massa över oxå, så lunch fick jag idag =)
Sen bar det av på dans. Jag har inte dansat på så länge så jag var så nervös, men det gick bra. Kul var det iaf =)


Puss puss på näsan!

Vet inte om det kanske var fel.

Precis gjort någe jag inte vet om jag borde gjort, men jag kände att jag ville och att det kändes rätt. Hoppas bara att det inte missuppfattas på någe sätt och inte framstår som något det inte är. Utan att det mottags precis som det skickades som en vänlig omtanke. För du spelar roll, känns som lite extra tom nu, men jag vet ju varför.

Idag tog jag cykeln igen till jobbet, igår gick jag, men idag pallarde jag mig upp i sadeln igen. Gick bra och fick ingen nära döden upplevelse idag. Får se om jag orkar ta cykeln imorrn då jag tränat pump idag och känner mig hyfast mör redan nu.

Fick sällskap en bit när jag var på väg hem från träningen. Träffade Marlén och efter en stund så kom hennes snubbe, kul att träffa honom oxå. Även om det kanske var under lite konstiga omständigheter
Måste ändå säga att det var lite på tiden, ni har ju ändå varit ett par ett ganska bra tag nu. Och nog brukar jag inte behöva vänta så här länge innan jag blir ordentligt presenterad för mina vänner killar. =)

Kom på en sak idag på jobbet, jag ska nog hålla mig hemma. För resa ska jag visst inte syssla med, inte i någon större utsträckning iaf. Flyget lägger ner turen, bussen blåser mig på biljetter. Fick sms biljetten jag skickade efter i förra veckan idag. Jag som trodde jag skickat fel. Jaja, har ju fått åka gratis någon gång så ska inte klaga. Men tror inte jag kommer utnyttja den tjänsten igen.

Nu ska jag trycka i mig några djungelvrål och sedan göra ett besök i duschen.


Puss puss

Cykel

Japp, idag tog jag cykeln till jobbet för första gången i år.
Skulle ha behöft ha mer luft i däcken, men den ville inte ta emot min konstgjorda andning igår så då får det vara som det är.

Gick bra till en början, första uppförsbacken kändes lite tung, (tur det mest är nedför till jobbet) Efter andra backen var jag halvdöd, fick ingen luft och höll på att tuppa av. Jag säger då det. Men jag tog mig till jobbet, kändes knäppt hela dagen, fick hosta. Men annars var det inga större fel på mig.

Efter jobbet var det dags för träning. Det var första gången på nästan en månad, men det gick bra. Frågan är väl hur det kommer kännas imorrn. Tur för mig så har jag sovmorgon och kan ta det lugnt och försiktigt. 

Försökt att boka nya resor ikväll. Till midsommar och hem till semestern, då det bolag jag bokat med för längesedan nu inte ska flyta den sträckan längre. Jäkla bajs! Förlorar ganska mycket pengar på det, men det skiter väl dem i (ursäkta mitt språk men jag är så irriterad) 
Och inte gick det nå bra när jag skulle boka om heller, då ville dem inte acceptera mitt kort. Blir så less. Men då fick jag hjälp av pappa, får ringa han imorrn igen om det inte går bättre då, men nu är iaf en resa bokad.  Vore så mycket enklare om jag kunde cykla hem, eller kanske inte med tanke på hur det gick med det i dag...

Så ska jag ner till Stockholm i juni oxå, samma helg som Prinsessan våran ska gifta sig. Spännande spännande. 
Men måste iaf säga att jag o Hanna hade ganska mycket tur när vi bokade det igår, fick både bra pris på boende och resa.

Nu ska jag sova, imorrn blir det till att plåga efter jobbet =)

Puss puss  

Då var det helg igen då

Igår var det valborg, jag hoppade högt flera gånger då folk placerade smällare på dem mest konstiga ställen.

Har så tråkigt. Händer inte mycket alls. Det mest spännande är om jag har tur och kan flytta min tvättid, spännande spännande.

Jag vet varför det känns extra tråkigt och ensamt, det är ju för att jag varit omgiven av folk under flera veckor nu när jag varit på resa. Men det är tråkigt ändå.

Ikväll ska jag o fika, känns lite som att jag tränger mig på, men det är nog inte så. Hoppas då inte det iaf.

Mobilen är ovanligt tyst oxå...men det kanske är så att humöret inte är bättre ännu. Jaja, jag ska iaf få besök här i slutet av maj...det blir nog bra det.

Nej, men jag ska kanske ta o sortera lite tvätt då..

Puss puss

RSS 2.0