Rosa string, nakna män och så lite hamburgare på det.

Där sitter vi i godan ro och äter våra pommes och sörplar läsk. När jag plötsligt brister ut i ett skrattanfall. Snett framför mig sitter det en man i medelåldern och kollar på sin mobil. Inget fel i det, sådant gör man ju titt som tätt. Men han har någe lurt i kroppsspråket vilket får mig att kika lite extra. Är som att han gömmer mobilen o kikar liksom i smyg. När jag får se vad det är han gör så börjar jag skratta. Han kollar nämligen på män, nakna män. Han börjar uppifrån och arbetar sig nedåt. När han kommer till biten han söker så zoomar han in området. Man kan säga att han gör en "penis förstoring". Jag skrattar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tar ett tag innan jag kan förklara läget för Hanna. Men det tar inte slut här. När mannen avslutat sin hamburgare så går han bort med brickan, som man ska göra. När han sedan återkommer till sin plats så böjer han sig ner för att plocka upp sin väska och avslöjar då att han bär ett par rosa string... Vi skrattade så till fick ont i magen. Men alla är vi olika, och tur är väl det. :) Undrar just hur denna resa ska sluta när den börjar på detta vis ;) Puss Puss

Det börjar dra ihop sig =)

Nu är det inte länge kvar. Om två kvällar sitter jag inte i soffan o stirrar på dumburken, utan jag sitter på Arlanda o  drömmer mig bort =)

Tro det eller ej, men jag packade i söndags. Eller ja, jag har inte packat ner det i en väska ännu. Men allt som ska ner i väskan är framme =)
Ska ta upp väskan imorrn, inte orkat ännu....=)

Imorrn blir det danskurs, ikväll har håret fått mer färg så nu börjar jag bli redo att fara =)

Förstår bara inte varför allt ska ta så låååååång tid..

Puss puss

Pilla inte i fågelbajs!!

Kaffet bubblar i bakgrunden, jag sitter i soffan och äter glass o lyssnar på musik. Ska snart smita ner till tvättstugan och hämta tvätten. Man skulle kunna säga att jag har det oförskämt bra just nu =)
Det enda molnet på min annars väldigt soliga himmel är att jag måste packa idag....  Men än kan jag skjuta upp det lite, dagen är ju ännu ganska nyvaken (är ju söndag, då sover dagen lite extra länge)


Ok, hände prcis något som gjorde att det kom lite stackmoln på min fina himmel. Datorn hängde sig (jäkla dator) men molnen blåste snart förbi då jag hunnit spara det jag höll på med =)

I fredags när jag slutat så köpte jag solskydd och så växlade jag pengar. För ni har väl inte missat att jag åker till Cypern på fredag? Har någon lyckats missa det så är det nog dags att kolla upp både hörseln och synen, då detta är något jag pratar en del om...=)

Sen så var jag duktig och tog mig iväg på ett pump pass, varit lite lat när det kommer till träning sista tiden...men är ju inte lika roligt nu ju när jag måste träna ensam..=(

När jag pumpat klart kroppen så skyndade jag mig att göra mig anständig igen. Skulle få äran att vara med på en tjejkväll. Jo, jag är ju tjej så det var inte i det som äran låg, utan mer för att det inte är "mitt" tjejgäng.
Tacopaj, idol och alias och en del tjatter. Jag o Hanna hade våra egna delmål i alias, och jag måste nog ändå säga att vi var grymma. Ibland är det bra att kunna varandra nästan innan o utan, iaf när man ska spela Alias =)

Det var jag som fick lov att jobba i lördags...jo det var min tur, men inte alla som har förmånen att få jobba lördagar =)  Det gick bra, chefen gjorde ett gästspel. Så en massa folk överallt, men dagen gick fort. 
När jag slutat på mötte jag Marlén o så gick vi o fikade. Dem är roliga, vi gick till Mekka. Men det gäller de flesta fik o likande ställen. Man får inte betala med kort under en viss summa. På detta ställe så låg gränsen på 50 kronor...säger då det.
Vi fikade o pratade en del...hoppas bara jag inte pratade för mycket...hmm...
Sen så var det dags för visning. Matrix stod för kvällens underhållning. Sitta still i 2 timmar med massa frisörer som luktar stark parfym, hårspary , cigarett rök och vittvin (jo, jag vet att jag oxå är frisör o säkert stinker en del jag med, men iaf inte rök o vin....inte då) O kolla o kolla o kolla. Men det var ganska så bra, när visningen var över så var det mat o mingel. Maten var god men minimalisk. Men vi fick inte bara välja på vin o vatten, utan det hade lyxat till det med läsk oxå. Inte illa. =)

Sen så åkte jag hem o lämnade mina saker, klädde på mig lite mer för det var kallt ute. Sen så gick jag o mötte Hanna. Promme till Maxi för att jag ville ha chips =)
Sen prat, svammel. Musik, chips o trocca. Blev en riktigt bra lördag =) Fick skjuts hem så att mina tänder skulle få sitta på plats, iaf tills vi ska till Cypern. Hon är väl för snäll den där typen =)

Jag är så glad, för som det ser ut nu så ska jag få gå på konsert i höst! =) På älskade Moneybroter, han ska ha en spelning på Saga teatern o det är ju ett sådant mysigt ställe. Längtar.
Hade varit skoj att gå när Britta Persson ska spela oxå, men det blir nog svårare att få sällskap till den spelningen, men vem vet.
Tycker lite synd om Hanna, hon ville ju digga Jöback, men så är han i stan när hon lämnar den. Så kan det gå..

Idag ringde klockan o väckte mig, var dags att tvätta. Måste ju ha nå rena kläder när jag ska ta mig i kragen o packa. =)
Ska iväg o rösta oxå är det ju tänkt. För today is the day. Äntligen! Så kanske dem kan lugna ner sig lite sen o sluta trycka massa papper i brevlådan, sluta ringa på min dörr o håll på =)
Ska plåga mig med att vaxa benen oxå...så jag törs visa dem om en vecka.
Vet inte om jag nämde att jag är på Cypern om en vecka? =)

Massa pussar

Puss puss

Suck...

Mina fjärilar har flugit ifrån mig...


Jag törs inte kolla!!!

Jag törs inte...vet inte om det är för att jag är rädd för att det ska betyda förändring eller om jag är rädd just för att det inte ska betyda förändring.

Som ni säkert listat ut så har min rädsa att göra med lägenheten jag fick mail om.

Jag for o tittade på den, tog med Hanna som sällskap, då jag blir så förvirrad o tafatt i sådan stunder. Ville höra någons annans åsikt o tankar oxå. Inte göra nå förhastat som jag annars ofta gör. Men jag glömde ändå kolla vissa saker o så, men det hör väl som till =)

Den var fin...läget är grymt. Balkongen är det största minuset. Hoppas det stämmer som hon sa att dem sagt dem ska tapetsera om och byta ut vitvaror i köket. 

Fick igår veta att jag avancerat från tredje till andra plats. Men ikväll så törs jag inte gå in o kika....tänk om jag fortfarande står som 2:a...då finns det en stor risk att jag kommer bli hemskt besviken (fast jag försöker hålla ner mina förväntningar och intala mig själv att jag inte kommer få den, men tankarna skenar iväg ändå...)
Men står det att jag är nummer ett så måste jag ju flytta...är det verkligen vad jag vill? Min fina balkong då och mitt favvo hörnfönster...? Hur ska jag klara mig utan dem...?


Så tror jag väntar till imorrn, får ta smällen då. Men jag tror min inkorg kommer eka tom och mitt humör sjunka. Fastän det egentligen inte är hela världen om jag får fortsätta att bo där jag bor.
Men jag tror jag skulle må bra av en förändring. Men ni kan väl hålla tummer för mig att jag får det jag vill (fastän jag själv kanske inte riktigt vet vad det är)


Jag har fjärilar i magen! =)

Puss puss

Byta bostad?

Fick just ett mail från bostaden, jag var trea på en lägenhet. Planlösningen såg bra ut, dock var balkongen i sämre läge än vad jag har nu. Men lägenheten var större och mer central...och även billigare än den jag har nu.
Men frågan är ju hur den ser ut..den är ju inte ny, men det säger ju inte så mycket egentligen.
Men jag vet inte om jag törs tack ja...det är ju iof 2 innan mig, men det kan ju bli jag... Skulle kanske se den först...o bestämma om ja verkligen vill flytta..o om jag orkar.
Och vem vet, snart kanske jag ändå måste flytta, då kanske jag inte orkar byta lägenhet nu... Klurigt.

Min magkänsla brukar vara mig sann...och om den inte sviker mig denna gång så betyder det att jag inom en snar framtid kommer bli lämnad ensam...får hoppes den är felaktig denna gång.

Finns mycket jag skulle kunna skriva..men jag tror jag låter bli.
Är väl ingen som vill veta ändå..

Imorrn är det dags för danskurs nummer 2. Ska bli kul. Ska först fixa Hanna i håret och försöka hinna med lite träning oxå

Puss puss

Myror både här o där

När jag var liten brukade min moster fråga om jag hade myror i byxorna då jag inte kunde sitta still. Och jag brukade kolla efter, men nej där fanns inga myror.

Ungefär så har det varit idag, har dock inte kollat efter om jag har myror i byxan, men det kan bero på att jag haft kjol hela dagen =)

Hade ställt klockan, fast jag är ledig. Inte illa för att vara jag =)

Hade bestämt att Hanna skulle få äran att göra mig sällskap. Jag ville till myrorna o kika runt. Sen så ville jag till Intersport och kolla efter en jacka. Hon var inte så svår att övertala, iaf inte efter det att jag sagt att vi skulle avsluta jakten med att äta på Café Victoria =)

Jag glömde bort hur fort tiden går på morgonen och fick ivanlig ordning gå fort som tusan för att ha en chans att komma i någelunda tid. Kom nästan på rätta tiden..kära någon.

På myrorna fyndade jag lite kjolar att ha på jobbet. Kul att göra fynd =)

Hittade dock ingen jacka. Men maten vi åt till lunch var inte så tokig.

Efter vi hade ätit så skildes vi åt, då alla inte hade turen att vara ledig =)

Jag gick till stadium, tänkte jag skulle passa på att kolla när jag ändå var på plats. Hittade dock ingen jacka alls, men köpte en hel del träningssaker...hon i kassan trodde att jag nu skulle börja träna.. Men riktigt så är det ju inte, men förhoppningvis så tar jag mig i kragen och kommer igång på allvar igen.
Men vette tusan om jag någonsin kommer bli en jobbare. Men får ge det ett försök igen...kanske. =)

Sen så gick jag hem med alla mina nya saker.
Fixade kaffe och satte mig på balkongen med en tidning och en kopp kaffe. För idag var det väldigt fint väder, fastän det var min lediga onsdag. Fick höra att jag kanske hade gjort något för att förtjäna fint väder....vet inte vad jag kan ha gjort för fel under våren =)

Sen så gick jag till ica o handlade det jag skulle ha till maten.

Lagade mat, den blev god.

Sen så törs jag inte berätt vad jag gjorde... men det gick ganska så bra iaf. Utom incidenten med säkerhetsnålen. =)


Kan sammanfatta det hela med att jag haft en toppen onsdag!
Puss puss


RSS 2.0