Aj aj aj

Fixade det där hålet, gick smidigt. Men kära någon vad nervös jag var innan o vad jag blev skakig efteråt. Men nu är det gjort, o det är riktigt skoj, men otoligt läskigt o nervöst =)

Försökt övertala H att han ska gå en foxkurs, så jag kanske kan vara säker på att komma med, men jag vette tusan hur det gick med det där...Får kanske vänta någon dag o se, innan jag anmäler mig själv o åter får vänta.

Imorrn börjar iaf buggkursen, min tredje på detta ställe. Ska blir skoj. =)

Får nog håret färgat innan, o det vore ju toppen. Så slipper jag ju den dryga väntan som annars skulle vara.
Ska pröva en kallare färg denna gång, inte för att någon kommer se någon skillnad....så brukar det vara iaf. Men jag själv kanske märker någe.

Ska sova lite, så jag är redo för alla morgondagens äventyr.

Puss puss


Borde få en till dag på helgen två är för lite!

Helgen börjar ju på fredagen, oavsett om man ska jobba eller ej under helgen. Är ju som ändå nå speciellt med Fredag, Lördag o Söndag. Bara av att läsa namnen på dessa veckodagar gör en ju lite gladare =)

I fredags så var det mycket på jobbet, så dagen gick snabbt. Sen så irrade jag runt på stan lite, köpte en del saker, nödvändigast var helt klart knäskyddet.
Men jag skippade att inviga det, då jag hade träningsvärk sen sist jag var iväg.
För att lätta upp mitt dåliga samveta över att jag struntade i träningen så gick jag hem. Då kändes det lite bättre iaf =)
Gjorde mig redo för dans, hann även fika lite med Hanna innan vi for iväg.
Ja, vet inte vad jag ska berätta mer om den kvällen, så struntar i det.

Var hemskt trött när klockan ringde o väckte mig på lördagen. Men bara till att masa sig upp. Min första kund kom aldrig, det var hon som skulle ha den där 50-tals frisyrer jag tror jag nämnt tidigare. Eftersom det inte stod nå nummer till henne så är man ju orolig att hon tänker komma ett annat datum....jaja. När jag slutade så åkte jag iväg o inhandlade en massa bra saker =) Innan jag satte kurs mot lägenheten o ugnen.
Här skulle bakas bullar, massa bullar..och en pizza till middag.
Gick bra, och jag chockade mig själv genom att diska vart efter. Så vet många som skulle tappat hakan om den var här då =)

Inte heller fick jag sova nå länge idag. Skulle iväg på en buggkurs, och dem tyckte att 10 var en lagom tid att börja den....snark...  Men jag tog mig dit och snurrades hit o dit o om o kring. Var kul, men hemskt intensivt. Nu känner jag mig laddad inför tisdag då min "riktiga" kurs börjar.

Jag är supernervös....imorrn klockan 14.00 kommer det en kund som jag ska göra hål i naveln på....=S
Hjälp mig! Tur jag kan läsa på ordentligt, måste bättra på minnet...då ska nog allt gå bra. För jag vet ju ändå hur man ska göra...men ändå läskigt.

Nu är det hemskt nära till Ö-vik...börjat förberede lite lite granna. Musse är iaf fullproppad =)

Puss puss

En bra dag, men en hemsk morgon

Igår var det onsdag, om det var någon som missade det alltså =)

Och jag gjorde nästan allt som jag sagt jag skulle. Jag ringde dock inte ett av samtalen som jag tänkt. Men jag får göra det en annan dag. Är ju inget jag måste, men någe jag borde pröva.

Beställt knäskydd, skulle nog komma in redan till imorrn. Varit på banken o öppnat konto, träna gjorde jag oxå. Sen så stressade jag hem o åt o hade mig innan jag ilade iväg till Å-hem och glodde på hela första säsongen av solsidan, den var bra, men kära någon vad det kröp i kroppen ibland!

Hade en riktigt bra onsdag, men ett minus är att det tydligen är ett års väntetid hos folktandvården.....fattar det inte alls..men men.

Gick inge bra för mig att somna. Tänk så mycket enklare det vore om man kunde stänga av tankarna. Skulle iaf underlätta en hel del många gånger.
Men jag måste ha somnat iaf, för vaknade först halv nio....klockan borde ha ringt o väckt mig vid sju redan.... Så blev en hel del stress. Bussen hade jag missat så blev till att cykla. Tur för mig så var det inte så kallt ute idag. Jag hann, eller kom 9.01 till jobbet...får väl godkänt med tanke på omständigheterna.
Vet inte alls vad som hade hänt med min väckning....=(
En dag som börjar med en försovning blir en underlig dag...


Jag ska visst gå kurs på söndag. Känner mig laddad men nervös =) Hoppas bara jag får en bra partner.

Nu ska jag ta mig en kopp te innan jag ska plocka undan. Imorrn blir det fika här innan det bär av till dans. Ska bli kul=)


Puss puss

Tankar, mina eller inte?

Man vill gärna tro att man har makten över sina egna tankar. Men så själv klart är det ändå inte. Man blir ju påverkad hela tiden, jämt o alltid. O det finns dem som gör allt för att få makten över dina tankar.
Kusligt, eller hur?

Fick en bok i julklapp, en bok om påverkan. Den är intressant, väldigt. Kollade lite på youtube, för han nämner ofta ett program han gjorde där (se redan styrd) Jag tappar ord, vet inte alls vad jag ska säga. Men om ni känner för att kika, gå till youtube och sök på Hjärnstorm o testet med läsken. Hur kan men bli så styrd....säger då det.

Läser boken på jobbet, när det är lite kunder. Färger former och mänskligt beteende är farliga saker. Iaf när det gäller att bli styrd i hur man agerar. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta, men det ska jag nog bespara er. Tyvärr är det inte lika enkelt för andra att komma undan, stackars Marlén blir ju bombarderad av massa saker jag läser om. Inte för att mina återberättelser alls är så bra. Men jag får väl hoppas hon har tålamod med mig =) Jag blir bara så fängslad och häpen. Även om man är medveten om saker o ting, så vet man inte alltid hur o varför. Jaja, ska sluta mala på om det där. Men bli inte förvånade om jag någon gång får er att göra saker som ni inte alls vet varför ni gjorde, eller säga saker ni inte alls hade tänkt. Då kanske jag har lärt mig så mycket så jag är där inne o styr =)


Vi har ju råkat ut för ett bluff företag på salongen. Fått en räkning på någe vi inte beställt och nu senast var det ett hot om inkasso om vi inte betalade.
Man blir så arg, varför lura folk o ha sig. (när man uppenbarligen kan få folk att göra som man vill ändå)
Får se vad detta ska sluta. Men stod ett tips i ett informationsblad idag. "Svara aldrig ja i telefonen, då folk kan klippa in det i en inspelning senare"
Visst, men hur fasen ska man undvika att svara ja? Kan ställa lite frågor vi brukar få i luren, så kan ju ni höra av er med allternativa svar- Men kon ihåg att vi har ett service yrke o måste nästan svara artigt o glatt.

-Har jag kommit till salong x?
-Är det X jag talar med?
-Utför ni klippningar?
-Ligger ni på xgatan?

Osv...går ju inte att aldrig säga ja i telefonen. Är ju en omöjlighet....borde man inte kunna säga precis vad som helst o lite på att folk inte spelar in o klipper till så det passar dem?
Varför besvärar dem sig ens med att ringa, kan dem bara inte spela in samtalen själva?
Blir så less o så arg. Jäkla typer det finns.

Jaja, som tur är så är det ju inte mitt problem, inte direkt iaf, men indirekt kommer jag väl inte riktigt undan...

Imorrn är jag ledig o min plan är att vara effektiv som tusan...som sagt det är min plan iaf. Sen vet man ju aldrig var det slutar. Men jag ska försöka ta mig i kragen, känn er fria att tjata på mig =) Iaf imorrn

Puss puss


(klipp nu inte o klistra ihop detta inlägg som ni vill ha det, så det passar era behov o önskingar, utan låt det stå som det är skrivet!)


Jaha...

Vet inte alls vad jag ska skriva om. Borde då kanske inte skriva någe alls, men det lät tråkigt tycker jag.
Får väl spåna ihop någe lite lagomt tråkigt. Bara att vänta o se om jag lyckas helt enkelt =)

Tänkte på en sak igår när jag gick hem efter att ha varit o fikat med Hanna. Japp, klart jag åt en semla =)

Jag gick o gick o gick o trodde aldrig jag skulle komma närmre hem. Men så, precis som alla vet (om man går åt rätt håll alltså) så kommer man ju hem tillslut.
Men innan jag gick in på gården så var det några killar som skakade lös en stor istapp från en lycktstolpe.

Vet inte om jag törs skriva ner mina tankar då...kanske inte så smart egentligen, men är man så smart en måndag kväll? Nej, skulle inte tro det.

Jag skrämde upp mig själv, eller nej, men jag kunde ha gjort det om det inte var för att jag var i ett sådant konstigt humör. 

Jaja.  Mina tankar gick till mord. Borde inte en istapp kunna vara ett mordvapen? Dem är ju verkligen staka om dem är tillräckligt tjocka, o så borde fingeravtryck o sådant smälta bort....läskig tanke.

Att jag hade sådana kalla o råa tankar berodde helt säkert på att jag läser en mordhistoria just nu.

Men alla som känner mig vet ju att jag är facinerad av att läsa kriminalhistorier. Skulle vara intressant att få reda på hur folk tänker, om dem tänker. Vad får dem att fatta sådana hemska beslut som att ta en annan människas liv? Hur kan man tycka att man har den rätten?  Urgh....får rysningar bara jag tänker på det.

Nu ska jag se lite tv, CSI NY, innan jag ger mig in i Rebus värld för en sista gång...iaf i denna boken.

Puss puss


Klassfest

Fick papper om att det vankas klassfest... Vet inte riktigt hur jag ska göra. Om det är värt att gå...får klura lite till helt enkelt.

Igår var det en bra dag, hade en del roliga kunder på jobbet, en som bara ville ha kvittot om det innehöll ett nummer. Och så en som frågade ut mig om en massa konstiga saker. Så det var en bra dag på jobbet.

Gick o tränade efter det att jag slutat, det var tungt... Kan bero på att jag utmanade mig vissa låtar =)

Sen så for jag hem snabbt som attans och gjorde mig iordning innan jag knallade bort till Ålidhem. Där väntade en helt underbra två rätters...eller det var tre rätters, men två får högsta bestyg, även uppskrämda =)
Den tredje får helt klart ett starkt G iaf..

Innan jag knallade bort till Ålidhem så hann jag med att vara trotsig mot äggklockan min. =) Inte alla som törs det inte =)

Sen så lyxade jag till det med taxi hem....kändes otoligt slött, men hade inte så många andra alternativ...

Idag så har jag oxå haft bra kunder på jobbet och så gick jag en långpromme i det fina vädret.

Nu laddar jag för fullt inför P3-Guld....=)Ojsan

Tanken var aldrig att det förra inlägget skulle bli publicerat. Det var ju inte färdigt alls. Men nu blev det som det blev, och det sammanfattade gårdagen så bra att jag låter det vara kvar =)

Jag har precis ätit semlor...japps, ni läste rätt. Men det var väldigt gott iaf =)

Finns massor jag borde göra ikväll, men tror inte jag ids någe alls. =) Jag har ju hela helgen på mig..

Imorrn blir det rester på mummmms mums. mummms. Tror det kommer bli toppen

Puss puss

Först tänker man

Mums Mums. Mums =)

Jag har fått en partner

Om 2 veckor så borde jag vid den här tiden vara på väg hem efter en trevlig danskurs.
Det lär visa sig om så blir fallet, men hoppas ska man ju alltid =) 
Har iaf fått ett mail om att dem funnit mig en partner så jag är välkommen på kurs.
Både skoj o läskigt.

Idag var det segt på jobbet, hade en kund direkt när jag började. Sen var det bara tomt. Klippte lite på luggen, men försökte undvika äggimitation denna gång. Lyckades, kan bero på att jag fegade o klippte inte så mycket..eller oxå så lärde jag mig någe sist. Svårt att veta =)

Imorrn kommer det bli en toppen dag, det känner jag på mig.

Nu ska jag äta upp chipsen o om ett tag så ska jag besöka Rebus och hans struliga liv.

Puss puss

=)

Jag är på ett riktigt toppen humör just nu. Ologsikt men ändå så logiskt =)
Varit o tränat, ett så roligt pass. Rätt ledare, rätt humör o rätt form. Då kan man inte annat än bli glad.

Men humöret var på botten ett tag, men jag bestämde mig för att det fick komma upp igen.
Min mobil valde att jäklas på det värsta av de värsta sätten. Den började med att ta bort alla sms...det var tråkigt men det gjorde väl inte så jätte mycket. Men sen så tar den bort allt som fanns i kalendern...då brakade det samman. Varför???
Men sen så insåg jag att det inte var mycket att göra. Ta ett glas mjölk o gå vidare. (haft mjölk i tankarna hela dagen)
Men dumma dumma mobil!
Då släpper vi det.

Blivit vuxen oxå. Börjat tänka på olika sparformer... Inte lätt att bli så vuxen. Är ju som en djungel....=)

Fick besök på jobbet idag, en klasskompis från gymnasiet har flyttat upp. Hon var sig lik.
Får se om jag kommer springa på henne nå mer...

Hade en knasig kund idag. När hon skulle betala så funkade inte hennes kort. O hon vägrade gå o pröva i en bankomat, det var uteslutet. Men hon kommer inte med någe annat förslag, o det ver ganska mycket pengar hon skulle betala. Eftersom min nästa kund sitter o väntar så frågar jag kunden med betalproblemet om hon hade möjlighet att komma in imorrn o betala. Då suckar hon o säger att ja, hon får väl åka ner på stan enkom för det så(!!!!!) VA? Här är jag snäll o hjälpsam o så blir hon inte ens tacksam. Utan tycker snarare att det är till ett besvär. Inte det minsta generad är hon, verkar inte ens tycka det är pinsamt.
Jag säger då det...

Anmälde mig till en kurs idag. Får se om jag får något mail om att dem funnit mig en partner. Hoppas bara han är trevlig, o gärna snygg. =)
 
Här sitter jag o skriver i bloggen för andra dagen i rad....kanske måste skaffa mig ett liv? =) (det var inte alls en pik eller så, hoppas den gick fram) =)

Bara en dag kvar innan det är dags för onsdag =)


Pusselipuss puss

Besök

Nu har mitt besök lämnat mig. Känns alltid lika tomt...men tur jag väntar på besök just nu. Då blir kvällen inte lika tom iaf.

Har haft det jätte bra. Svinkallt ute ena dagen och snöigt o blåsigt den andra. Men det är nog det enda jag kan klaga på =)

Fick jätte bra presenter. En super fin röd termos passar alldeles ypperligt här hemma =) Och så ett nytt objektiv till kameran. Så nu kan jag komma nära, kan inte riktigt med det ännu. Men får jag öva lite så kan jag bli farlig =) Fick så fina blommor, så dem är förevigade...massor med gånger =)

Fick oxå upp min nya dator. Är den jag använder mig utav nu, men jag är inte alla van. Trycker på fel knappar hela tiden. Och musen är supersnabb o far överallt o ingenstans. Men sällan direkt dit jag vill =)

Så finns en risk att detta inlägg kommer ha extra många fel. Skyller lite extra på datorn....=)

Men den är fin o bra. Kan ju ha den vart jag vill och flytta omkring den även när den är på. Vilken lyx =)
Så kan jag ju kolla på kort, mycket roligare att se dem på en stor skärm o inte bara den lilla på kameran. Men ibland kan man ju undra vad det är man har fotat...

Konstigt bara, för jag törs knappt röra den från bordet. Och det är så ovant att den kan stå rakt o inte på lut. Det var ju som den andra tvungen att göra sista månaderna.

Lyssnar på Timos första skiva. Den är inte så dålig den inte. Vissa låtar bättre än andra, men det är väl så det brukar vara =)

Ska nåla fast lite mönster nu, sen så blir det kanske en promme i mina nya termobrallor =)

Puss puss

Kul =)

Idag fick jag ge receptet till Lax a'la Terese till en kund. En kund på 80+....lite små nervöst... särskilt då jag inte har nå recept på det, utan går mer på känsla. Hoppas hon kommer med en recension nästa vecka =) Eller iaf någon gång.
Själv så ska jag laga det på söndag, till mamma o pappa. Hoppas dem gillar det.
De få personer som har fått smaka har iaf sagt att det var gott. O jag vill iaf tro att jag kan lita på dem =)

Jag borde ha gjort så mycket ikväll. Men icke. Dem får ta det som det är, o det vet jag att dem gör.
Jag är ju som jag är, o det vet dem ju =)

Jag har iaf svarat på ett mycket jobbigt mail, o jag tror jag lyckades formulera mig ganska så bra. Hoppas bara budskapet går fram utan att såra. Men men, inte mycket mer jag kan göra...

Nu ska jag damma lite tror jag....gud så skoj =)

puss puss


Hipp hipp Hurra till mig idag!!!

Jaha, då har man blivit ett år äldre. Inte illa att få äran att bli så gammal, hoppas på att få bli bra mycket äldre =)

Gick upp tidigt för att baka o städa undan. Bakningen var skoj, gjorde cheesecake, har aldrig gjort det innan. Men svårt var det inte, kunde dock ha gräddats en lite kortare stund iaf enligt mig.

Hade endast en kund...men det var en trevlig en iaf. =) Sen så tvingade jag Marlén att klippa mina toppar. Ett tråkigt jobb, men någon gång måste det göras =) Skönt att ha det gjort, nu borde man klara sig ett tag....ett halvår eller så. Rekommenderar att det görs betydligt oftare än så, men vi är hyfsat dåliga på att vara snälla mot topparna våra. Om det inte är dem i luggen, äggvarning blir det då =)

Måste vara på bra humör idag med tanke på alla =) jag gör... Tänker jag efter så är jag glad, trött men glad.

Haft Umeås bästa tjejer på besök idag. =) Undrar just vad jag gjorde utan er....mycket mindre iaf =)

Nu ska jag snart sova, för imorrn är det ju en ny dag. Och när man blir äldre så behöver man ju alla sömn man kan få =)

Puss puss

Vecka ett

Då var första vecka slut.

Har för mig varit en bra vecka. Jobbat två dagar varit ledig två o så jobbat två dagar igen, tänk om alla veckor kunde få vara sådana =)

Jag har hunnit med att fixa Hannas hår, tvättat, tränat, sprungit på stan. Dansa, sett bio, ätit en hel massa o även slappat en hel del =)

Var dans på folkets hus i veckan. Det blev en bra kväll, fastän vi var lite lätt skärrade innan =) Lite annat än där vi brukade vara, lite mer folk o lite mer konstigt folk. Men många trevliga bekanta, så det blev en bra kväll som sagt.

I fredags så pallarde jag mig iväg på ett spinnings pass....kära någon. Jag var helt slut, o då hade vi knappt ens avslutat uppvärmningen. Då känner man sig i bra form =)
Men jag överlevde hela passet, även om det var på håret =)
Men det allra värsta med spinning är att man får så ont i rumpan, efter sadeln. Så man får stå o klippa dagarna efter ett pass =)

Himlen är oskyldigt blå var filmen vi såg. Det var en bra film, tyckte iaf vi. Lite lång, som alla filmer verkar ska vara nu för tiden, men tiden gick fort o det är väl ett bra betyg =)

När jag slutat jobba på lördag, (jag hade jobbat i 2 timmar o suttit av resten av tiden) så tog jag mig hem o gjorde mig iordning för kvällen.

Pizza o vin, lite chips o någon cider o en hel massa prat o gamla tider. En bra början på kvällen helt enkelt. Sen buss ner på stan, där vi hade bestämt att vi skulle gå ut på ett ställen med målet att mest sitta o kolla på folk. Det gick sådär...men nästan iaf =)
Men drömmarna om mackor blev tillslut allt för starka...så vi lämnade utestället och begav oss upp till Subway istället. Mums....=)

Men efter allt ätande under gårdagen så känner jag mig svälld idag. O så skippade jag träningen, det gjorde inte saken bättre. Men bara att ta nya tag vecka två =) Börjar med ett powerstrike pass imorrn.
Nu ska jag baka lite godsaker...hoppas jag  =)

Puss puss


Lat start på det nya året

Första dagen på det nya året gjorde jag inte mycket, törs inte skriva hur lite jag gjorde. Men inte var det mycket inte =)
Andra dagen blev jag lite mer aktiv. Jag både städade undan från nyårsfirandet och pallrade mig iväg o tränade.
Men idag, den tredje dagen har varit allt annat än lat. Jobbat, o trodde jag mest bara skulle få sitta, men det dök upp en del jobb ändå. Sen så blev jag bjuden på mat när jag slutat. Lyxigt värre =)
Dock var det ingen kanon mat, men alltid kul att pröva nya ställen. Var sjukt mysigt där inne, så det drar upp betyget något. Synd bara på maten....
Sen så fixade jag Hannas hår, blev först grått...men slutade fint. Tycker då jag iaf.
Nu ska jag snart sova. Inte lätt att få en sådan här dag efter allt slappande =)

Kommer bara vara orolig o nervös några dagar nu, men det hör som till. =)

Håll nu tummarna för mamma min imorrn. Nu måste allt bara vara bra...

Puss puss


RSS 2.0