Deprimerande!

Idag är det ju sista dagen i juni, det är helg och jag är ledig.
Regnet öser ner, det är 10.8 grader varmt(!!!)) ute.
Varför?

Tycker det kunde få vara soligt o varmt o inte så blåsigt, så jag kunde sitta ute o odla  lite fräknar.
Så jag kunde göra de ärenden som jag skjutit på framtiden. Men tji fick jag. Idag vill man inte räcka ut ens lill-fingret.
Får hoppas på mer tur imorrn.

Har bara 29 arbetstimmar kvar innan jag får semester. Känner mig dock kluven inför den, men hoppas det kommer bli 3 helt underbara veckor.

Kom att tänka på en sak under gårdagskvällen...om man nu tror på ödet, som jag vill påstå att jag gör. Ska man så ta det som ett tecken när kroppen påverkar ens beslut? Är det ett tecken på att det inte är meningen att jag ska göra så som jag ändå har tänkt att göra? Eller är det bara otur, en händelse som skulle skett vilket som?
Svårt att veta.

Nja, nu ska jag fylla min megasuperstora kopp med ännu mera kaffe o så krypa ner i soffan o fortsätta vara deprimerad över detta regnande!

Puss puss


Gnällig o grinig

Jag vill be om ursäkt!
Jag är inte vidare rolig just nu...
Tycker mest bara synd om mig själv...o är allmänt nere.
Känns mest bara hopplöst och jag känner mig modfälld....orkar inte mer...men vet ju att det hjälper ju ingen.
Bara att kämpa på och inte ge upp, kanske löser sig tillsist.
Men nu är det snart 3 månader....det är en lång tid.
Känns som om det bara blir på fler o fler ställen o det är väl det som gör att jag tappar hoppet, räckte gott o väl där det var, behöver inte tillkomma platser.


Jaja, ska sluta gnälla, vet ju att jag inte har det så tokigt ändå. Finns ju folk som har det så mycket sämre o då blir det ju bara patetisk att gnälla över värk.

Men snälla ni, hoppas för mig o håll gärna tummen!

Puss puss

Lönt?

Var de lönt att slösa 1, 5 timmar på de där?
Första var tråkig, andra var jobbig...jaja.
Jag fick iaf nå sms om matchen från oväntat håll, men det var inte mycket att hänga i julgranen.
Nu är ju frågan om man ska vara uppe en sväng till eller gå o slockna på direkten... får klura på det.

Puss puss


Små nervös!

Om ungefär en och en halv timme ska jag göra en baluppsättning. Kul men nervöst! Vet inte alls vad hon vill ha eller hur hon tänker... Försökte få fatt henne igår men det gick inte. Hoppas jag kan gör både henne o mig nöjd. Huvva!
 Puss puss


Cirkus!

Japps, imorrn ska jag på cirkus...blir nog bra. Men träsmaken rumpan brukar få uppleva är ju inte någon hit direkt. =) Haha, jag börjar verkligen bli gammal ja, men man är ju inte 26 längre =)

Idag har jag bara hållit mig inne, sådant riktigt busväder ute, vill inte ens titta ut ju.
Men igår blev det ju riktigt bra väder på kvällen, vem hade kunnat ana de? Men det beror nog till stor del på att jag släpade med mig ett jätteparaply under en två timmars promenad...blev inte ens mulet då ju =)
Sjön fick sig ett varv. Mer än så tänker jag inte berätta...iaf inte nu...o troligen aldrig. Iaf inte om man ska se till statistiken. O siffror kan man väl lita på, är de inte så? =)

Puss puss

RSS 2.0