Uttråkad!

Tusan så tråkigt jag har... Varit på jobbet i lite mer än 2 timmar nu o det har varit inne en kund. Som frågade efter brasilianskvaxning (aj!)... Annars har det varit jag o mina tankar... Dammat lite o sopat lite. Tänkte torka av med trasa, men idag är en dålig dag... Hoppas att jag är inne i en kort svacka bara o att det inte beror på nedtrappningen...var ju så bra o hoppfullt i förra veckan ju =( Jag bara gnäller, gnäller o ältar, jag vet o ber om ursäkt! Har iaf varit o blivit stucken i armen idag, så nu är jag redo för äventyr! "Bara" 112 dagar kvar nu! =) Puss puss

Onsdag?

Haft onsdag idag, fast det är ju tyvärr bara tisdag....
 
Blev väckt av chefen. Hade inte stängt av ljudet på mobilen som jag gör i vanliga fall. Tänkte först att hon glömt bort att det var min lediga förmiddag. Fick sen ett sms där hon frågade om jag kunde börja tidigar då M var sjuk. Så bara att pallra sig iväg. Har då jobbat i stort sett hela dagen, had tur att en av mina kunder avbokade för annars hade jag inte fått någon lunch.
Men eftersom jag jobbat själv så har det känts som onsdag, för det är den dagen man normalt är ensam.
 
Skulle varit ledig imorrn, men ska jobba o får då vara ledig på lördag istället. Kunde ändra tiden för vaccination. Undra bara vad jag ska hitta på i helgen då....
Lite småtråkigt att "bästveckan" försvann, men kommer ju en ny om två veckor =)
 
Hoppas att M kryar på sig snart och mår bättre. Inte kul att vara sjuk inte.
Hoppas oxå att jag klarar mig, ont i magen nu...men det får man ju lätt när man tänker på folk som är sjuka.
 
Krya på dig bästaste kollega!!!
 
 
Puss puss

Möte

Då har vi haft möte på jobbet, igen. Var inte så längesen vi hade det sist. Känns alltid gruvsamt för det är alltid något som ska tas upp.
Efter detta möte så kände man sig lite anklagad o nedstämd. Men men...kanske är så att chefen inte riktigt förstår hur det låter o kommer ut när hon säger som on säger...
Jaja, nu är det gjort för denna gång. Får väl se när det är dags för nästa.
 
Mest bara trött nu för tiden...fastän solen strålat hela dagen så har ögonen velat fara ihop mest hela tiden...
Hösten är en tröttsam tid ;)
 
3 månader kvar tills Kalle visas på SVT =)
 
Puss puss

Två!

Med risk för att bli jobbig och dryg, men jag måste skryta lite granna =) Jag har denna vecka tränat två ggr (!!!!)
Känns mycket bra o jag hoppas att det kommer fortsätta på denna väg o att jag inom en snar framtid kunna utöka passen lite =)
Nog om det.
 
Var o dansa i fredags. Hade väldigt kul =)
Men inte precis hela tiden, men det kan man inte heller begära.
Tog cykeln dit vilket gick bra, värre när jag skulle hem. Nedför hela vägen dit, vilket innebär uppför hela vägen hem. O som om inte det vore jobbigt nog så är det genom skogen oxå. Så kände mig lite gruvsam när jag skulle hem, ville inte cykla där själv. Men gick bra, fick oväntat sällskap, så löste sig smidigt =)
Men hjälp så tom o ensam man känner sig när man kommer hem efter en bra danskväll...
 
Fick oxå ett sms från en person som var på dansen. Vilket oroar mig lite, för jag trodde vi hade kommit förbi det hela...men men.
 
Nu ska mysa ner mig o soffan innan det är dags att springa ut till stugan med tvätt igen =)
 
Puss puss

Ordning på torpet!

Bak, sida, fram, sida, bak, sida, fram, sida, bak....
långsam långsam, snabb snabb, långsam långsam, snabb snabb...
Övar inför i afton =)
Sitter o väntar på att få gå på lunch, har då inget att göra...
Men då passar det ypperligt att tänka o fundera.
När jag inte tänker på dans så tänker jag på framtiden. Mycket som ska hända, men oxå en del saker som jag måste se till ska hända.
Ska se till att få ordning på Tea-torpet, för ordning det måste det bli. Gör man inget åt saken så då har man heller ingen rätt att gnälla på saken. Så är det ju.
"om problemet går att lösa, så är det inget problem. Om problemet inte går att lösa, så är det bäst cut slappa det o gå vidare(?)" (ok, erkänner, minns inte slutet så drog till med någe eget)
 
Puss puss

Ont!

Har värk idag, men inte på så farligt i lederna som den befunnit sig det sista halvåret. Utan på helt andra platser.
Men denna gång så är det en härlig värk (säger jag idag) är träningsvärk!! =)
 
Kändes så härligt att träna igår. Blir eventuellt något pass i helgen oxå, allt beroende på hur kroppen o lederna känns =)
 
Imorrn hoppas jag på dans, o som det känns nu så blir det nog så oxå =)
 
Puss puss

Mardrömmar!

Drömde att jag var på arlanda. Ganska stressigt var det, för planet skulle snart lyfta. Sprang i korridorer o inser att jag glömt ta ett foto till visumet o så har jag glömt kortisontabletterna hemma! Panik!! Illa om dessa stressdrömmar kommer redan...är ju 4 månader kvar... Puss puss

Kan själv!!!

För första gången på länge så inser jag att jag nu kan göra vissa saker helt själv utan att skrika av smärta.
 
Går oftast bra att knyta skorna på morgonen. Var längesedan jag inte kunde växla när jag cyklar till jobbet. Kan även vrida ut disktrasan utan större problem. Så det tar sig! Hoppas bara att det är på riktigt o inte bara en fas...
o att jag slipper äta upp detta imorrn...
 
Tror jag ska ta mig iväg på ett body balance pass imorrn. så finns en risk att jag kommer klaga på träningsvärk på torsdag. Men det vore en trevlig värk det =)
 
Lite te för att fira detta =)
 
Puss puss

Har en sak att berätta!

Jag ska åka utomlands!!!
 
Nu törs jag tro att det är på riktigt. För nu är resan till Indonesien bokad och betald! =)
 
Nästa vecka ska jag fylla på med vaccin.
 
O idag är det 4 månader kvar. Var fem när planerna började, så det tar sig =)
 
Blev lite hattigt detta, men det bjuder jag på =)
 
Puss puss

The day!!

Då har dagen kommit o varit. Men vilken dag det var sen. Även för mig, fastän jag bara var en gäst.

Kom in en tjej, med långt, lite lätt risigt, hår, helt osminkad o hon var klädd i mjukisbyxor o ett aningens oformligt linne. Dock hade hon väldigt vackra naglar.  Man hann som tänka att hjälp, detta blir då en utmaning.  =)

Men jag fortsatte jobba, för hon var inte min uppgift riktigt än.

När jag spanade in henne nästa gång, så hade det skett en liten förvandling. Hon hade fått lite mer färg i ansiktet o nå grymt långa ögonfransar.

Sen så blev hon satt i min stol. Hade laddat upp med ett kärleksfullt fat, så hon skulle hålla sockernivån lagom hög.

Så började jobbet, locka locka locka locka locka…sen fläta lite o snurra till det hela en aning. På med lite blingbling.

När jag sedan tog ett steg tillbaka så var det en porslingdocka (på ett positivt sätt menat) som kollade tillbaka på mig. Men kläderna var fortfarande lika opassande.

Men hon försvann ner i källaren o när hon kom upp en stund senare så var det en otroligt vacker brud som visade sig. Hon strålade hela hon. Så vacker o klänningen var så snygg o fin.

Var magiskt. Vilken förvandling =)

 

Hon for iväg o lämnade mig i kaoset. Hann dock inte plocka undan så mycket då jag nu på någe sätt skulle hinna få ordning på mig själv. Stressigt värre. Men pluset är ju att man inte hinner tänka så mycket när man måste skynda =)Fick skjuts till kyrkan, så otroligt snällt av L o N att plocka upp mig.

Vädret hade klarnat o himlen började bli mer o mer blå.

Vigseln var så fin. Sång o musik som fick hårstråna på armarna att resa sig.

Middagen o festen var trevlig o rolig. Tyckte att allt flöt på bra, med tanke på att det inte var någon som riktigt styrde. Men talen o så kom på bra ställen o grötade inte ihop sig.

Sång av lite olika kvalité (!!) men antingen var de fint eller så var de underhållande =)

 

Hoppas de nyblivna makarna hade en underbar dag o kväll de med!

 

 

Bjussar på en liten bild då jag vet att det finns några som är lite nyfikna utav sig. (tyvärr så förstör chaffisen bilden lite, men det får man försöka se bortom) 

 

 

Nu är man bara nyfiken på vad som fanns i alla paketen!!! =)

 

Puss puss

 

 


Love is in the air

Mmm...imorrn kommer kärleken att spraka i luften.
Själv börjar jag bli redo. Ska bara packa ner allt i en väska o komma ihåg att ta med den till jobbet imorrn. =)
Kameran är laddad o naglarna målade. Känns bra detta. Hoppas allt går smidigt för de blivande makarna, att vädret är snällt o att de får en toppendag, för det är ju det som är det viktigaste. Att deras dag bli fantastisk!
 
För att lämna bröllop en stund o chocka er lite. Ni som känner mig väl bör nog sätta er ner nu. För detta kommer bli tufft att smälta.
Idag, så har jag stekt o ätit pannkakor. Japps, ni läste rätt PANNKAKOR. Tänkte att jag skulle ge de en chans. Men jag blev inte frälst denna gång heller. Klumpen i magen är fortfarande min känsla av pannkakor.
 
Har även fått måla om naglarna, då jag första gången var ordentlig och lade både över- o underlack. Men överlacket förstörde det hela =( Så gång nummer två blidde det varken eller, utan bara det lack som jag ville ha.
Säger då det.
 
Nu ska jag slappa lite o sedan sova så jag är pigg och trevlig imorrn =)
 
Puss puss
 

Övergiven?

Känner mig lite smått bortglömd och övergiven. Visst, jag fattar att det inte är så. Kom väl någe annat emellan o så föll det bort. Men känslan är ändå som sagt bortglömd o övergiven, även om det ännu bara är i liten skala.
 
Nu är det snart dags för bröllop. Imorrn blir det en del att göra, eventuellt blir det ett par nya skor. Men bara kanske... Tänk om vädret kunde få vara som idag, men det är kanske att hoppas lite för mycket...
 
Nja, ny blir det lite te. Känner mig inte 100, men kanske bara är mörkret som spökar.
 
Puss puss

Foto

Idag var det dags för fotografering på jobbet. Jag tycker att det är så jobbigt. Jobbigt på riktigt alltså. Blir som bara stel o osäker. Glömmer helt bort hur man slappnar av o bara är. Huvva! Men nu är det gjort, hoppas hon får till bilderna bara =)
 
I helgen har jag bott i en bunker på Söder i Stockholm. Ätit en massa mat, bland annat med massa vitlök =)
Även ätit (subway) kakor i Kaknästornet.
Tack Hanna för en grymt bra helg! =)
 
Men kära någon vad jag är trött idag =) Nu blir det snart till att sova. Tur jag har sovmorgon imorrn =)
 
Puss puss

Cooling!


 
 
 
 Hittade denna på fb o är den inte söt så säg!

Puss puss
 
 

RSS 2.0