Vilken jävla namnsdagspresent...

Igår hade jag namnsdag, o min chef gav mig en "present" som jag aldrig kommer att glömma...inte i hela mitt liv.
 
Fyfan så jobbigt det känns, tomt, meningslöst och bortkastat...sorg och ilska. Misslyckad känner jag mig oxå....
 
Hon har vaggat in oss i någon falsk trygghet, vi fick för bara någon vecka sedan vårat schema för i höst. Vi fick just reda på att hon vill ta in praktikanter igen... Varför höll hon på så? Varför sa hon bara inte hur hon tänkte? Varför inte ge en förvarning?
 
Kom som en blixt från klar himmel, eftersom man borde märkt om det nu är så illa som hon menar på att det är. Borde ha märkts så tydligt tycker jag. 
 
Misslyckad känner jag mig för att om jag berättar för folk vad som hänt så kommer troligen deras första fråga att bli varför då? Vad har du gjort? 
 
Arg är jag av en mängd olika anledningar, är så arg för att jag tycker jag gjort så mycket för henne, satt henne i första hand så många gånger. Vissa av er vet precis vad jag menar.... Alltid ställt upp o mer där till...men nu känns det ju verkligen som att jag inte haft någe för det. Så alla ni andra, var inte för snälla!
 
Nu kan jag mest bara gå runt o tänka att det är sista gången....känns tungt...o jobbigt o ledsamt.
 
Känner en sorg o saknad oxå....för detta innebär ju ett avslut på en era, en relation som varat i snart 9 år. Nog för att vi kommer vara vänner även efter allt detta, men det kommer ju aldrig mer bli samma sak...vi kommer inte att ses minst 4 ggr i veckan...vi kommer att falla isär på ett vis. O det känns hemskt... Hatar henne för det!
 
Sen så kommer det så mycket mer där till...en massa saker som jag måste fixa...saker som jag inte har någon lust att fixa...men som jag måste.
 
Jobbade idag, o det kommer bli tufft när folk frågar vad jag ska göra i sommar, när jag har semester. När folk pratar om hur stan kommer bli under 2014... osv... 
 
Klarar inte av att prata om det utan att gråta, o jag vill inte gråta. Så det är inte för att vara otrevlig som jag inte pratar utan det är för att jag inte klarar av det....inte just nu...kanske sen...
 
Just nu är min värld upponer, ut och in o helt jäkla tom.....
 
Puss puss
 
 
 

Ganska så bra, om jag får säga det själv.

3,5/5 det får man ändå säga är ett bra resultat på en provomgång!
=)
 
Idag så tyckte jag också om dem, igår var jag mest bara äcklad utav de =)
 
Egentligen så är det bara en som jag måste jobba lite på, men jag tror jag kommit på hur jag ska lösa det.
 
Sen så är det bara att införskaffa lite formar till o efter det så är det bara att tuta o köra ;)
 
Tack alla som varit så snälla o hjälp mig att provsmaka, jag är glad att ni "offrade" er på denna mycket
tuffa o svåra utmaning =)
 
Puss puss
 

Tror jag kommit på det nu!!

Jag tror jag vet vad jag ska göra =)
 
Om jag har tid och ork så ska jag göra en provomgång imorrn. Sen så ska jag tvinga folk i min närhet att pröva o berätta vad det tycker, om det funkar eller om jag ska göra något på någe annat vis...eller börja om helt från början kanske.... Men det sista hoppas jag att jag slipper =)
 
Ska bli intressant att se hur det går med formarna också, men jag hoppas att det kommer gå smidigt, annars kommer jag bli galen här framöver! (o det vill man ju undvika (; för allas trevnad)
 
Imorrn ska jag nog hämta mitt förnyade körkort, spännande =)
 
Men nu ska jag fixa mig en kopp varmchoklad o mysa ner mig i soffan. Är så ruggigt ute så en dag som denna är det precis vad man behöver.
 
 
Puss puss
 

Ojojojsan!

Jag måste ha varit superdupermegatrevlig idag, eller också var det bara den typen av kunder idag, men jag tror på det första. =)
Har skramlat ihop 185 kronor i dricks, sen så fick vi en tårta o wienerbröd också, inte illa alla ju =)
 
Fick även frågan om jag hade gått ner jättemycket i vikt?
 -Nej, det har jag inte.
-Du såg så smal ut så jag trodde det, o det var inget negativt!
Hmm..hur ska man tolka det egentligen?
 
Har även tagit ett beslut idag, men jag ångrar mig lite redan nu... Jag ska börja ära ingefära varje dag...rå... o det är inte gott... =( Men det ska vara bra mot svullna och värkande leder. Så jag ska ge det ett ärligt försök, för tyvärr så börjar värken komma igen =( Det går långsamt o försiktigt, men jag känner igen det. Vissa dagar är helt ok, andra är sådär.... Det är fortfarande bättre än vad det var innan resan, men det är värre än vad det var för någon vecka sedan. Så hoppas på att dessa mindre goda skivor med ingefära kommer hjälpa, så kanske jag slipper smärtstillande, på ett tag iaf.
Nu har jag gnällt också, men jag har en tanke på hur jag ska kunna gnälla av mig utan att det behöver drabba er. Så får se om det blir så, ni lär ju märka om gnället avtar här. ;)
 
Nu ska jag ge hockeyn min fulla uppmärksamhet....eller delar av min fulla uppmärksamhet iaf =) Hade ju hoppats på Luleå denna match, så det blev lite mer match utav det hela...men just nu ser det svårt ut...
 
Puss puss
 
 
 

Lite tomt var det här =)

Så skriver väl lite idag, bara för att jag är så snäll ;)
 
Kör en sammanfattning tror jag, blir enklast så..=)
 
Påsk:
 
Den var bra, mysigt att vara hemma ett tag. Vann inget på travet...gick iof inte direkt back heller så får vara nöjd. Sen så blev det lite solande o en massa ätande =) Fick ett toppenbra "påskägg" (var en hel skokartong) fyllt med lakrits i alla dess former, mums!!
 
Uppsala:
 
Där var jag förra helgen, det var väldigt trevlig, men tiden går så jäkla snabbt! Massa gott o äta o trevligt umgänge, vad mer kan man önska liksom? =)
 
Nu är det snart dags för en ny vecka, o de har ju som lovat att det nu ska komma finväder, eller iaf varmväder, hoppas hoppas de har rätt!
 
Dags att deklarera tror jag, så man får det gjort...
 
Puss puss

RSS 2.0