Första natten i mitt nya liv!

Sålde sängarna igår till en mycket originell, men trevlig man.

Så nu är jag en soffliggare..blir ju en bra uppvärmning eftersom jag kommer fortsätta med det när jag flyttat.

Kommer närmre o närmre nu...verkligheten flåsar mig i nacken o tar in på mig varje dag...kusligt!

Puss puss

……

Vill klä ut chefen till en älg och placera henne i skogen lagom till jaktstarten!

Min helg som "handlös"

Nja, så illa som i rubriken är det ju inte, tack o lov!
 
Var o fick kortisonsprutor i fredags, en i högerhand o en i väster Läkaren var först tvungen att hitta rätt på leden, eller där han skulle gå in till leden...det gjorde ont. Sen så kändes det som att han grävde med sprutan för att komma till leden.. Det var inte det mysigaste man kan vara med om...var smått svimfärdig när jag gick tillbaka till stan. Där fick jag i mig en värktablett o så blev det aningens bättre.
Detta innebar inte en omedelbar smärta utan jag ska i helgen använda dessa fingrar så lite som möjligt o få under inga omständigheter blir blöt! Iaf inte under lördagen.. Vilket innebär att jag fick ha plasthandskar på om jag behövde gå på toaletten.
 
Så jag hade försökt styra upp min handlösa tid så att jag skulle ha saker att göra o då sådant som man inte behöver anstränga eller blöta ner händerna för att göra.
Fredagskvällen blev mys med bästaste kollegan, middag på Lottas. Åt renrostbiff med gratäng potatis o annat mums. Det var väldigt gott. Sen så hade de inte sin patenterade efterrätt hemma (mycket underligt med tanke på att den var just patenterad...) så du dissade vi Lottas o for till Costas, där blev det kaffe med kaka. Gott gott, o sen så kunde man nästan rulla hem =) Blev dock en tripp till Hemmakväll där det blev godis o hyrfilm i påsen.
 
Lördagen blev trevlig den med, då träffade jag en kompis för middag på Café Göteborg. Blev västerbottenspaj, inte illa. Sen såg vi Hobbits innan jag traskade hem.
 
Ni kan ju tro att jag njöt när jag fick tvätta händerna idag! =)
 
Varit sommar hela helgen, lyxigt värre =) O det ryktas om att den ska fortsätta hela nästa vecka =)
 
Nu hoppas jag bara att det visar sig att det var värt att ta dessa sprutor, har ju inte alls i närheten av så ont som jag hade i fredags efter att jag fått dem. Men samtidigt så har jag mer värk än innan... jaja, det lär väl visa sig de närmsta dagarna.
 
Puss puss

En sådan dag...

Huvva..idag har det varit jobbigt. Jag har varit sur, ledsen, arg och less...i en salig blandning.
 
Kunderna har varit dryga (eller har känts så) chefen kom in o gjorde typ inget alls...
Jag har behövt prata om sådant jag inte vill prata om alls...
 
Denna känslostorm har flera förklaringar, dels att tiden börjar ta slut, dels att det är ca 2000-saker som står på min att höra lista och jag orkar inte ta itu med något. Sen så har fingrarna bråkat...de som var så snälla när jag var hos läkaren i förra veckan. Men den störta anledningen att jag pendlat så mellan förtvivlan o depression, det beror nog på att jag fuskade lite med maten...hade ingen matlåda med mig o ides inte gå ut o handla...är energin slut så blir humöret det med ;)
 
Nya, bättre och förhoppningsvis gladare tag imorrn =)
 
Puss puss
 

Norrbottnisk?

Jag låter visst som någon från norrbotten som mjölkat ner sin dialekt. Det fick jag reda på idag när jag var hos läkaren. När han kollade på mitt personnummer så såg han ju att fallet inte var så.

Har fått höra detta fler gånger, särskilt på jobbet, då brukar kunder gissa att jag är från just norrbotten.

Spännande att se hur jag pratar om något år, om västmanländska kommer tillbaka o tar överhand, eller om jag kommer behålla denna urmjölkade norrbottniska...tror jag föredrar det senare, den gnälliga västmanländska är inte då vacker ;)

Puss puss

Utbytt.

Jaha, då var det som vi trodde då. Jag blir utbytt mot en billig elev... Eleven hade visst tom blivit erbjuden att gå kurs i hållning... Kul!
Ironiskt ändå att vilja ta in en person som har en nystartad salong ca 50 meter ner på gatan...låter smart tycker jag...

Känns ledsamt... =(

O man kan ju undra varför chefen inte kan vara ärlig o berätta istället för att säga att hon inte vet hur hon ska göra/vad som ska hända i höst.

Bajs åt allt!

Puss puss

Ariel Långström?

I helgen skiftade jag hårfärg, kände att jag ville ha någe nytt, eller nygammalt ska jag kanske säga.
Blev ganska så bra, behöver eventuellt justera den lite om några tvättar, men känner mig ändå nöjd. Ett projekt i sig att smeta o kleta på sig själv utan att färga hela badrummet på köpet =)

Blivit en fåtölj fattigare idag.. Det går långsamt med säkert framåt, mot en tom lägenhet...

Nu blir det snart en kopp te, tända ljus o en söndagsfilm. =)

Puss puss

Förnekelse, ljuva förnekelse!

Då var semestern förbi, den som jag inte ville komma till, den som blev magisk.
 
Här hemma är sig inte likt, o än mer olikt kommer det bli. Får se om jag blir av med det jag tänkt bli av med, eller om jag får köra iväg det sen. Tv-bänken är iaf borta, det gick snabbt.
 
Tror att en av böckerna jag höll på att läsa också kom med i någon låda...frågan är bara i vilken o med vilket mål?  Kungsör? Tippen? Myrorna? Jaja, den var i vilket fall inte särskilt bra...hade inte kommit så långt in i den, så kanske inte kan avgöra det egentligen. Får väl se om den dyker upp någonstans, någon gång.
 
Jag har inte huvudet med mig alla gånger, glömde laddaren till telefon på jobbet i fredags...smart! Tur att man kan ladda via datorn, annars hade jag ju behövt pallra mig till jobbet idag. Huvva!
 
Hade tänkt lägga ut ett kollage med bilder från semestern, men ångrade mig, tänkte att nu säkert är less på att bara få se bilder.. Men jag kan bara summera semestern som jag gjorde ovan, den var magisk! =)
 
Fortsätter att leva i min förnekelse, en stund till iaf. Orkar inte med verkligheten just nu..
 
Puss puss

RSS 2.0