Lite allt o inget.

Snart har jag packat klart, skönt! Känns som om jag nyss packade...o det gjorde jag ju också. =)
 
Gävle var skoj, var aningens feg men hade stundtals grymt mysigt och roligt =)
Skulle gärna ta mig på någe liknan
de igen, kul att se lite nytt folk (var på tok för många kändisar uppifrån här)
man utvecklas ju som lite extra när man får pröva på nytt folk o så.
 
Mysig lägenhet var det, lyxigt att slippa vandrarhem även om det var det vi bokat egentligen =)
 
Supertrevligt att få umgås o prata o fika o äta =) Tack för i helgen min vän!
 
Så pratade jag visst skånska....fast det kan inte finnas minsta sanning i det...hur fasen hörde han?? Jag? Skånska? Haha!
 
Imorrn tar jag flyget, skippar kvasten i år, o så blir det mys på hemmaplan, ska bli så skönt. Trav, umgänge, god mat, godis o träffa min resesambo, vad mer kan man önska?
 
Glad påsk!
 
Puss puss

Hål i vilket öra?

På mitt jobb så tar vi hål i öronen på folk, ja inte enbart o endast på de som vill.
 
Jag tar också hål i näsan, o gjorde det för några dagar sedan, fick då en fråga som jag inte fått förr....iaf inte när det gäller näsan. Jag frågade vilken näsvinge hon ville ha hålet i och får då en motfråga : "är det olika betydelse? Jag menar som med killar o hål i öronen?"
När jag får en sådan fråga så skulle jag så gärna vilja svara någe dumt... som "jo, tar du i höger näsvinge så betyder det att du är häxa"...eller någe liknande.
 
Det var första gången jag fick en sådan fråga när det gäller näsan, men när de gäller öronen så kommer den desto oftare. I alla fall när det är en kille som ska ta hål i örat. Sällan som killen själv frågar utan är föräldrarna som är "oroliga" vill ju som inte ta i "fel" öra. Frågan brukar lyda "vilket öra ska man ta i som kille, vilket är bögörat?"
När jag då svarar att det vet jag inte...så tycker de att det är underligt....det borde ju jag ha koll på, jag som sätter dit smycken i öronen på folk. Men jag tycker det är en konstig undran.... Gör en punktlista med det jag tycker är intressant med denna frågeställning:
 
1. Om det nu har så stor betydelse för föräldrarna, borde de inte då ha koll på vilket är de tycker är ok o vilket de inte tycker är det?
 
2. Om man nu ska visa sin sexuella läggning genom att ta hål i örat, borde man då inte först fråga killen vad han har för läggning? O då kanske man inte bör ta hål i öronen på barn som ännu inte vet vad de har för läggning?
 
3. Jag har försökt ta reda på varifrån detta härstammar, är det ens på riktigt? Har man använt sig utav hål i örat för att berätta för folk om man är hetro eller homo? När, var o varför? ( någon som vet berätta då gärna så jag kan berätta vidare till dessa oroliga föräldrar)
 
Jag har också förstått, nu när jag försökt kolla upp detta, att det varierar från ort till ort vilket öra som till hör vilken läggning. Det är ju också underligt med tanke på hur folk reser runt o har sig.
 
Så för att jag ska kunna svara dessa föräldrar så bör jag alltså:
 
1. Ta reda på vad för läggning deras son har, så det blir rätt.
2. Ta reda på om sonen någon gång har tänkt att byta stad, så vi i sådana fall kan ta reda på vad som gäller i just den staden.
 
 
Ja, var väl bara det jag hade på hjärtat denna gång.
 
Puss puss
 
 

Dags att sluta.

Idag är första dagen på åtta veckor som jag inte har tagit någe kortison. 140 tabletter har jag stoppat i mig, total alltså inte per dag =)
 
Nu hoppas jag bara att det inte ska hända någe, utan att det kan få fortsätta vara så som det är nu. Är inte bra, men är bättre än vad jag varit på mycket länge. =)
 
Kan ni förstå att det snart är ett år sedan som jag började känna av värken? Galet, vet inte om det känns som nyss eller som en evighet.. Tror det senare.
 
Håll tummarna för mig är ni snälla!
 
Puss puss

Jag vill tillbaka!!

Kan inte fatta att resan är gjord, över och borta... vill tillbaka, vill vara där eller oxå ha det framför mig. Inte ha det bakom mig o avslutat.... =(
 
Känns så tomt, meningslöst o ensamt just nu....som så ofta efter en resa...men extra mycket efter denna.
 
Försökt att ta mig i kragen o skärpa till mig, försöka få någe gjort...men det har gått sådär...mest kännt mig apatisk.
 
Nya tag till veckan...
 
Hoppas ni har haft en bra helg.
 
Puss puss

Varning för den oseriösa nätbutiken Style and fun stuff!

Jag vill skicka en varning.
Beställde varor från www.styleandfunstuff.se/ det skulle jag aldrig ha gjort. Beställde strax efter jul och har inte fått mina varor ännu. Fått saker levererade, för någon vecka sedan, men det var inte något av det som jag beställt.
 
Style and fun stuff  verkar ha för vana att skylla ifrån sig på posten, underligt att posten "slarvar bort" paket från  Style and fun stuff mest hela tiden.
Har aldrig haft någe problem tidigare medans Style and fun stuff verkar ha problem med posten mest hela tiden. Det har man kunna läsa på Style and fun stuff-facebooks sida, men de har en tendes att försvinna inlägg där...så man måste ha tur om man ska hinna läsa när andra skrivit o klagat på precis det man själv undrar över. Men Style and fun stuff de förstår inte varför det försvinner inlägg från deras sida för de tar inte bort saker därifrån o blockar då inga personer, fastän flera påstår samma sak.
 
Hoppas kunna varna folk så de inte beställer från www.styleandfunstuff.se/ då det är ett mycket oseriöst företag som bara tar dina pengar o så kommer med en massa lögner o undanflykter, om de ens svarar alls vill säga.
 
 
 
 
 

=(

Då var det över, förbi, passerat o avslutat... men vilken resa det var se =)
 
Bali
Singapore
Vietnam
Thailand
 
GRYMT!!
Kanske lägger ut nå bilder sen, men inte nu....dels för att jag inte har fått alla bilder ännu...rymdes inte, var liiiiite för många =)
 
Sen när jag kom hem så blev jag rörd. Världens bästaste M hade ju varit här o fixat. =) Inte nog med att mina blommor såg bättre ut än på länge, här fanns oxå frukost, tulpaner, hjärta o LAKRITS =) =) Tack tack =)
 
Det blir det bilder på, för det har jag =)  (hjärtat har jag inte  haft mage att ta bort ännu)
 
 
Puss puss

RSS 2.0