26/4

Idag är det min namnsdag. Denna dag för ett är sedan var en hemsk dag. En fruktansvärd dag då allt ställdes upp o ner. Nu har jag sakta börjat komma till ro igen. Flyttar snart till min lägenhet, byter till ett jobb som ligger närmre. Så nu känns det som att det är på väg åt rätt håll! =) Puss puss

Så sakta..

Tiden går så långsamt just nu så vet inte vad som har hänt?!
Normalt så springer ju bara tiden ifrån oss, men de sista två veckorna har verkligen tagit ett steg fram och två tillbaka... Men nu, nu så borde det gå snabbt. Jobb, jobb, jobb,  hälsa på morfar o sen är det ju äntligen fredag =)
 
Längtar!
 
Dock så kommer det blir lite jobbigt på jobbet..dels så jobbar på måndag med en kollega som jag inte riktigt kan med (tro mig, jag biter ihop o gör mitt bästa) Men jag måste ju berätta också, om mitt val, vad jag gjort o vad jag kommer ställa till med. Jag hoppas lite att ryktet gått så att jag bara behöver bekräfta och inte själv berätta. Typ "Idag har varit si o så, o sen så har jag sagt till chefen att jag slutar till maj" Jaja, det får bli som det blir. Och jag vet ju att det kommer blir glada för min skull och att det kommer förstå. Men ändå. Jag vet ju att jag ställer till det, är ju redan idag ont om folk där. Men det jobbigaste blir ändå att jag kommer sakna dem, iaf några av kollegorna och så brukaren..iaf de bra stunderna ;)
 
Nepp, nu har jag inte tid med detta. Nu ska jag läsa på lite om färg =)
 
Puss puss

Nu är det i slutet av veckan!

Snart, mycket snart kommer mitt framtida öde att blir bestämt. =)
 
Jag hoppas och önskar så mycket, så blir det inte som jag hoppas och önskar så blir det lite tufft...så dumt..för jag hade ju bestämt mig för att inte våga tro på det. Är saker för bra för att vara sanna så brukar de ju oftast vara just det.
Men men, ibland händer det ju oväntade saker, ibland går det ju faktiskt som man vill. =) Kan hoppas att detta är en sådan gång =)
 
Skulle det inte bli så, så finns det en backup plan och det känns ju bra iaf...fast inte bäst ;)
 
Puss puss

RSS 2.0