En oväntad vänskap

Då var det söndag igen då. Veckorna går fort som tusan och har en känsla av att den kommande veckan bara kommer springa iväg.
 
Jag hoppas bara att jag kommer palla med nästa helg, att mina leder inte sviker mig alltför mycket. För jag har verkligen sett framemot allt som är planerat... Men ska göra allt vad jag kan för att underlätta o hoppas att det ska göra verkan.
 
Har tråkigt på jobbet, är så lite att göra o blir ännu segare då man är ensam så mycket... men bara att bita ihop o vänta på julen o folket =) Hade velat få lite färg i håret, men det brukar vara svårare att få till, för konstigt nog så är det just då folk vill komma...när mna tror att man har en lucka till sådant. Synd det är lite för kallt för glass...för det brukat annars oxå vara ett sätt att få folk att vilja klippa sig. Särskilt om det är en glass på pinne man tänkt moffa i sig =)
 
Var på bio igår, o det var en mycket bra film. En oväntad vänskap, så den tycker jag verkligen att ni ska se. I höstrusket så är film en bra flykt från det tråkiga =)
 
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0