Jul?

Är det inte dags för jul snart?
Fick en hel hög med julkänslor när jag hämtade upp tvätten.
Massa snö ute ju!! Flera centimenet har det kommit på bara några timmar. =)
 Mysigt värre =)
Men tyvärr så är det väl snöslask om bara några timmar...
 
Puss puss

Troll och andra hemskheter

Strax innan sju så kom det en taxi farandes med Gene Simmons och Jokern, de plockade upp ett troll efter vägen o sedan bar det iväg på hemskheter...nja, men iaf för taxichaffisen =)
 
När vi anlände till spökhuset så kände, vi nog alla från bilen, att vi var liiite mer utspökade än de andra som var där. Men så länge man undvek att kika sig i spegeln så gick det ju bra =)
 
Var en vampyr som jobbat mycker för att få till denna kväll. Bakat en massa gott, morotmuffins som var nå grymt goda o så gillade jag pralinerna lite extra. Allt annat var oxå fint men dessa två stack ut lite extra (enligt mig)
 
Lyckades även med att få ganska så många poäng på skräckfrågor, vilket inte är illa för att vara mig =) Sen så var det spökpromenad ute i skogen o så rimmande på det.
Imponerad över vampyren, vilket jobb!!
 
Laget jag var med i vann rimmtävlingen, inte illa =) Med tanke på att vi hade så kort tid på oss, så vårt rimm blev betydligt kortare än alla andras. Men kvalité framför kvantité =)
 
Sen så trollade Döden (eller vad det nu var) för mig, ganska så imponerande det oxå. Själv kan jag då inte någe sådant längre.
 
När kvällen led mot sitt slut så fick vi åka med Lucifer o co, så vi slapp skrämma upp nån fler taxichaffis =)
 
 
Nog med läskigheter. Nu är det dags att ladda inför en ny vecka. Så skönt det ska bli att allt är som vanligt igen =)
 
Puss puss
 

Is it over?

Yes it is over!!!!
 
Äntlingen är allt som det ska igen, så skönt!!
=)
 
Då var det lite mer jobb o sen så är det helg igen, galet för det var ju just helg?! Vart tar veckorna vägen?
Förra helgen blir svår att slå, då hade jag ju min (pann-)syster här =)
Saknar dig....!
 
Dags att sova lite, så jag är redo för imorrn. Då ska jag gå från mig som person till mig som troll...haha, får se hur det ska gå...om det blir någon större skillnad =)
 
Puss puss

Snö!

Ja, nu har jag vandrat i snö...blöt sådant, men ändå snö =)

Puss puss

Fransk parfym!

Fick en riktig skitstart på denna vecka.
Bokstavligen alltså! Luktade bajs om hela salongen när jag kom till jobbet. Mysigt... Visade sig att det låg en blöja o pyrde.
 
Fransk parfym var vad jag kallade den doften för när jag var liten...(varför får ni fråga mina föräldrar.)
Fast lät lite mer som Pampam pym!
 
Mysig bajsvecka på er!
 
Puss puss

En oväntad vänskap

Då var det söndag igen då. Veckorna går fort som tusan och har en känsla av att den kommande veckan bara kommer springa iväg.
 
Jag hoppas bara att jag kommer palla med nästa helg, att mina leder inte sviker mig alltför mycket. För jag har verkligen sett framemot allt som är planerat... Men ska göra allt vad jag kan för att underlätta o hoppas att det ska göra verkan.
 
Har tråkigt på jobbet, är så lite att göra o blir ännu segare då man är ensam så mycket... men bara att bita ihop o vänta på julen o folket =) Hade velat få lite färg i håret, men det brukar vara svårare att få till, för konstigt nog så är det just då folk vill komma...när mna tror att man har en lucka till sådant. Synd det är lite för kallt för glass...för det brukat annars oxå vara ett sätt att få folk att vilja klippa sig. Särskilt om det är en glass på pinne man tänkt moffa i sig =)
 
Var på bio igår, o det var en mycket bra film. En oväntad vänskap, så den tycker jag verkligen att ni ska se. I höstrusket så är film en bra flykt från det tråkiga =)
 
Puss puss

Förälskad!

Har varit ganska så duktig idag, i allafall om jag får säga det själv o det får jag =)
Fick tummen ur och rensade avloppet, så nu rinner vattnet snabbt undan i handfatet. Äckligt men rogivande på någe sätt. Får ju ett tydligt resultat o ganska så kul att pilla o dra lite = )
 
Men min förälskelse ligger inte i att rensa avlopp, nej den ligger i en sång. Om ni har missat den så ger jag er en chans här, för detta får man inte missa. Är så grymt bra!
 
http://youtu.be/XOVOWKMAuHc
 
o då är det inte framträdandet jag tänker på, utan det är den fantastiska låten.
 
Mando diao - Strövtåg i hembygden. Texten är Fröding.
 
Puss puss

Helgfunderingar

 
Håller så smått på att förbereda mig för besök. Har fått beställning på dammsugare, så idag har jag fixat sockerkakan o så kanske det blir dammsugare imorrn. Beror lite på hur händerna o fingrarna känns. Är svälld som tusan på ett finger, hoppas det lägger sig snart för det är inte skönt, inte det minsta det kan jag lova.
Denna helg är det 6 månader sedan jag kände av värken första gången...börjar vara ett tag.
Har ätit kortison i 6 veckor nu, känns som en hel evighet...o då tänker jag att det är precis lika länge som jag ska vara ute på äventyr i vinter. =)
 
Fick en blomma (bambu) av mina föräldrar när jag flyttade till umeå (för åtta år sedan)
Har försvunnit lite "stammar" från den genom åren. Har sagt att när den dör så måste det vara ett tecken på att jag ska ta mig vidare, lämna umeå.
 
Har trott det är mitt öde som talat till mig:
 
Lite suddig men ni ser nog att den är ganska så kal.
 
Så då borde det vara dags för mig att söka mig bort börja om på nytt.
Min fråga är bara hur jag ska tolka detta:
 
Ett ödets nyck?
Kommer det hända något som får mig att stanna kvar? Eller ger mig plantan lite mer tid att bestämma mig?
Spännande, eler hur? =)
 
Praktiskt att låta en planta styra ens framtid, kan jag rekomendera =)
 
Puss puss
 
 
 

RSS 2.0