Knäck

Det skulle visa sig vara farligt att lämna mig ensam med en flaska sirap och en flaska grädde...här har det kokats o blandats vill jag lova. Tur saker o ting tar slut, annars vet jag inte vart detta skulle ha slutat.

Gjort följande knäckvarianter:
-Choklad
-Whiskey
-Kaffe
-Pepparkaka

Chokladen är ett säkert kort, den brukar jag göra o den är god. (blir ju iof oftast mer kola än knäck, men gott brukar det vara) 
Men de andra varianterna har jag inte en susning om. Men kul har jag haft =)

Puss puss 


Fryser!!

Även om det inte blev lika kallt som dem hotat, så var det kallt ute. Får se om fötterna kommer bli varma idag...brr.
Inte kan jag påstå att skyltsöndagen var mycket att ha. Men nu har jag iaf vart där o kikat. Tycker dock lite synd om alla barn. För själv så minns jag skyltningen som en trevlig sak, med lotter och massa försäljning och liknande. Men men...

Nu är jag diplomerad öron, näsa och navel håltagare. Så vill ni ha hål på någe av föregående ställen så vet ni vem ni ska vända er till =)

Nu tror jag bestämt att jag ska koka knäck. Så det blir lite juligt. Annars är det tråkigt hos mig, ingen adventsljusstake är framme....=( Kommer knappt in i förrådet, och om jag tar mig in så ser jag inget. Men ska skicka ett mail o klaga så borde det vara ordnat imorrn tycker jag.

Sega knäckpussar

Puss puss

Kanelbulls galning!!

Alla som känner mig vet att jag är dålig på att ta fram kakor/bullar ur frysen och fika på. Iaf om jag är ensam. Inte det att jag inte äter eller så, bara att jag inte alls är sugen, dem lockar inte alls.

Men annat är det när det gäller kanelbullar. Jag kan äta massor, skulle kunna äta enbart det om det gick att leva på den dieten =)

Vi bakade förra onsdagen fick ca 20 bullar var, jag har bjudit på 2 o mina bullar börjar tryta. Inte många kvar nu....
Bäst att äta upp dem stackarna som är kvar så det blir ett slut på detta frossande =)

Men när frysen är lite mindre full så ska jag baka nya =)

Puss puss

Ok, men då vet jag

En kund berättade idag för mig hur det kommer bli när jag är gammal. Jag ska visst sitta, 65 år gammal i en  gungstol med stickning i handen o barnbarn vid fötterna och berätta om alla mina olika flyg historier...

Sättet hon sade det på lät inte så bra, tror det var en pik...

Imorrn bär det av igen, känns som att jag spenderat en hel del tid i luften sista tiden. Men tror det kommer blir en bra helg =)

Hoppas bara jag hinner med bussen......


Puss puss

Världs Champinjon! =)

Hmm...ikväll har det pratats om tjatande o gnatande o en massa ältande. Är inte bra att gräva ned sig för djupt, finns en risk man inte hittar upp igen. Lägg det på en hylla o plocka bara ned det när det är absolut nödvändigt.
Om jag skulle gräva ned mig varje gång, så skulle jag vara framme i Kina vilken sekund som helst nu. Men bättre att tänka igenom det, ta sig i kragen o se framåt. Bara en liten parantes liksom =)

Ni ska bara veta vilken god mat jag jag ätit idag. Lunchen var god men middagen bättre, då fick jag sällskap =) Inget fel alls, o konsistensen var superb =) Väldigt gott.
 Fantasin kom till användning oxå i jakten på en vas, eller en vas stand in.

En toppen bra måndag kväll heöt enkelt.


Synd bara att jag inte kunde gå o slåss, men man kan ju inte få allt.
Får gå på nå pass imorrn istället, men det är så grymt dåligt med träning på tisdagar...
Hoppas jag inte är för lat imorrn innan jobbet, utan gör det jag har tänkt. Ni får min fulla tillåtelse att tjata på mig =)


Puss puss


Sy...eller knåpa

Det är bara att erkänna sig besegrad. Jag är inte mycket till sömmerska. Hur gärna jag än vill o önskar att jag vore det.
Jag tycker det är hemskt kul att sy, även om det sällan går som jag vill. Idag var det bara att känna sig besegrad.
Men två saker har jag gott om, och det är tålamod och envishet. Kan lova att jag höll på länge innan jag gav upp. 
Det är ju iaf inte så dumma egenskaper att besitta =) 

Får se om jag ids starta nå projekt imorrn, eller om jag ska ge upp för denna gång.
Får vara dagsformen som avgör det helt enkelt.


Puss puss


Bortglömd...

Jag hade värsta lyxiga eftermiddagen i torsdags. Marlén tog upp beställning på sushi och så kom hon insläntande med det till salongen. Så inte nog med att jag slapp ta mig ut och köpa den själv, jag fick sällskap och mat under arbetstid =) Gott var det.

Sen så började min väntan, åtta var det Britta som stod på schemat. Men fick inte fatt den jag skulle gå med, varken via mail eller sms..inte ens via samtal. O klockan blev mer o mer...jag gav upp. Beklagade mig till allt o alla. (förlåt) Sen så gick jag bort mot Sagateatern o kände mig hemskt tragisk. När jag kom fram så har dem ändrat tiden o det börjar inte förrän nio....då blev det ännu mer beklagan (förlåt igen) Droppen rann precis ned i bägaren, men kunde lika gärna valt att rinna över.
Hade då fått sms av den som skulle följt mig. Han hade glömt....jäkla bajs, säger jag bara!

Men det var någon som hörde min klagolåt och fann den så hjälplös o tragisk så denne kände att det var dags att ingripa.
Min räddare i nöden kom inte på en vit häst, men hon kom farandes i en blå ultra buss. =)
Tack Marlén du räddade min kväll!

Britta var bra, riktigt bra. Men hon skulle nog behöva lite hjälp med "dansen" och mellansnacket. Men annars så har jag inget att klaga på =)


När jag sen kom hem så ser jag att boendet i Ö-vik är fixat...nu hoppas jag bara att vi kommer göra minst lika god frukost som vi gjorde på Cypern =) Tror det kommer bli en hemskt mysig weekend, när det väl blir dags =)

Puss puss

Kärleksbullar i snöstorm =)

Gick o lade mig med vetskapen att jag skulle vakna upp till en massa snö. Var uppe vid två o då var det ingen snö..men vid sex då hade det kommit en del. När jag sen klev upp på riktigt så hade det fastnat en massa snö på rutorna så jag såg knappt ut =)

Gjorde mig redo för en mycket jobbig och ansträngande dag. Pallrade mig sedan iväg till bussen, som kom i tid. Det hade jag aldrig kunnat tro, snö brukar ju ställa till med lite problem när det gäller dem.

Gick sedan i snöstorm till Hanna. Fanns så många fina träd så jag kunde knappt slita blicken från dem...åååhh...=)

Sen så smulades det, värmdes, doppades, knådades, smetades, ströddes och rullades. Och inte minst gräddades. =) När det jästes så var det Disney som gällde. Askungen och skönheten och odjuret. (ville ha Djungelboken o Aladdin, men tji fick vi)

Massa deg hamnade i magen...gott gott. Sen så fick vi lov att smaka en varsinn bulle innan vi gick o köpte kebab =) Mums =)

Sen så orkade vi bara dela på en bulle när vi drack kaffe. Lika bra det, för då kan vi ju fika fler gånger.

Det är så mycket kärlek i dessa bullar att de ätes på egen risk =)Fick lära oss hur man imponerar på tjejer. Det gör man med "Blommor och choklad och löften du inte kommer hålla"......tror inte det är någe jag skulle vilja rekommendera. Iaf inte det sista =)

Puss puss


Råtta!!!!

Nej, det var ingen råtta, det var en mus.
Höll på att kliva ihjäl den när jag var på väg hem från jobbet. Såg ut som ett löv, blev lite småskraj när den sprang iväg. Sprang dock inte så långt, stackars mus vad den måste ha tyckt det var kallt. Den kurade då ihop sig ordentligt. Kan ju inte ens föreställa mig hur det ska kännas för en med så tunna ben, när det kändes som att mina skulle frysa fast. 
Men inte mycket man kan göra. Kanske borde sticka den en tröja...men det är ju så illa att jag kan ju inte sticka, så det är ju bara att glömma.
Kanske var en släkting till Musse...vem vet...inte jag.

Mer möss åt folket! (eller inte, dem kan ju ställa till med en del besvär)

Puss puss

Fryser!

Ekar här hemma nu...så tyst o ensamt. Tur jag har en ny o fin matta som kan hålla mig sällskap =)

Haft en bra helg med Syster på besök. När hon kom i fredags så var det sushi som stod på menyn. (köpes ej egen gjord, tack o lov) Det smakade bra. Sen så tog vi det bara lugnt.

Lördag var full fart, fixa håret, traska på stan och sen fixa mat och oss själv.  Maten blev god och vi blev vackra som tusan =) Fick fin främmande av Marlén. Fick blommor...jag som inte tyckte jag var värd det med tanke på min klantighet. Men hon tyckte visst det fanns någon anledning. Tack, det värmde =)
Sen så blev det dessert, tjatter, fniss o skratt. Äckliga shots och speciella drinkar, God cider och gott vin. Och så lite popcorn på det. Musiken var anorlunda...men så ska det väl vara ibland =)
Sen ut och dansa till schlager musik och spana på folk.
En trevlig kväll, som på den gamla goda tiden.

Idag har det varit en bra dag. Dock så tråkigt att vara ensam nu, blir så tomt.....men det är ju så det är.


Följde Syster till flygbussen och gick sen hem, har inte tinat ännu. Fryser som attans.
Känner mig inte direkt pepp på dans ikväll....men det blir nog bra. Gäller nog bara att ta sig dit...hoppas jag.

Ska dricka nå varmt och hoppas på dett det hjälper mig tina upp. =)
Kanske tar en bit choklad till....fast jag slutat med godis....eller slutat lite grann iaf =)

Hoppas Sandra fick sitta själv på 9c, så hon slapp dela =)

Iskalla isglass pussar

Puss puss


RSS 2.0