Första besöket avklarat.

Ok, jag vet. Låter på rubriken som om jag inte ville ha besök. O så är det inte alls. Jag vill hemskt gärna få besök. Men denna gång så kom visst allt på en gång. =)

Var en trevlig helg...eller veckan har varit trevlig hela den.
Måndag var skoj, slagsmål och så msndejt =) Vågade visa nån bild jag tagit oxå, ett stort steg för fega mig =) (eller feg, men kritisk som tusan)
Tisdag var mycket Tea-tid. Kollade på alla avsnitt av I Anneli. Det är ju så skoj =)
Onsdag var jag ledig. Tvättade, städade och tränade. Sen blev det film o trevligt sällskap på kvällen =)
Torsdag var massa jobb, sen god mat på Olles med Hanna o Marlén. Innan vi styrde kosan till Saga teatern där Moneybrother väntade på oss. =) Han är ju helt klart en av de bästa vi har =) Synd bara på att ljudet var halvtaskigt. Men han kan då charma sin publik. =)
Fredag kom Marie på besök. Filmmaraton o prata ikapp delar av det vi missat sen sist =)
Lördag var jobb, pommes på Donken, då alla fik var knökfulla =)
Laga mat o göra oss vackra innan vi blev dubbelt så många =) Utgång o massa dans och gubbar....men ändå en trevlig kväll =)
Söndag, idag alltså så blev jag lämnad till mitt öde. Ska nog pallra mig iväg o träna, så jag får nå vettigt gjort även idag =)

Börjar redan skymma fast klockan bara är tjugo i fyra. Det är det värsta när man ställt om klockan. Kvällen börjar mycket tidigare....men då kan man ju å andra sidan tända en massa ljus o ha sig =)

Veckan som nu kommer blir verkligen intensiv. Både roliga o hemskt jobbiga saker ska ske.
Träna, bio, fara hem, ta farväl, få besök av Syster. O så ska det hinnas med lite jobb oxå.

Puss puss

Tror jag blir uttorkad snart

Jag vet jag tjatar.
Men jag känner mig så långt hemifrån och så oerhört ensam just nu.
Dagarna går bra då har jag annat att göra och annat att tänka på. Men kvällarna, sena kvällarna då kommer det.
Då vill jag få vara hemma, om så bara för en kvart och få krama mamma o pappa. Få känna att jag inte är ensam om detta...
Jag ska inte tjata mer, lovar. Men det är tufft, så hemskt tufft.
O så är jag ju som jag är, o kan bara prata på mina egna villkor. Önskat dock det vore annorlunda ibland.

Men får tänka så positivt det går, Euroshopper näsdukar tjänar ju lite extra pengar just nu. Grattis till er.

Puss puss

En inne dag..

Igår var det lördag och dagen för utgång. Som jag hade längtat.. Men, vet inte vad jag ska säga om kvällen. Innan var det mysigt, precis som det brukar vara på våra förfester. Men sen när vi väl kom ut så var det ok, men inte mycket mer än så. Hängde inte alls på sällskapet eller folket i övrigt. Men det var som att inget klaffade. Musiken var ganska så trälig, det var inte så mycket folk...en alldaglig utgång.
Får hoppas på bättre tur nästa gång.

Sen vill jag kommer med ett litet tips, om ni syr och lägger ifrån er arbetet ett litet tag. Lägg det inte någonstans där ni senare kommer sätta ned rumpan...kan göra ganska så ont....

Idag har jag inte varit utanför dörren. Hade tänkt mig en promme i det fina vädret och sen fara iväg o träna lite under kvällen. Men blidde inget av det.
Haft en tung dag, kommer som plötsligt, som ett slag i magen. Kan inte fatta. Fattar inte, men jag vet.
Det gör ont....


Puss puss

Delar av min dag

Känns hemskt, men har haft en väldigt bra dag.
Känns som om jag inte får det med tanke på vad som just hänt...ja, jag vet att det inte är så. Men det känns lite så.

Hade en bra dag på jobbet, lagomt mycket att göra. Åt en grym lunch på Balders med Hanna. Blev inte lite mätt vill jag lova. =)

Tur det inte bara är jag som gör egna ord och meningar. Kom in en kund o frågade om jag kunde noppa hennes glasögon...hmm. Ja, kan ju vara spännaden inget jag gjort tidigare men =)

Sen var det dags för sista danskursen på den här nivån. Hade en grymt bra kväll. Var så kul. Massa leenden o skämt, från folk jag inte ens trodde kunde skämta. =) O massa bra dans, så kul. Synd det var sista med denna gruppen. Vi tjejer har haft sådan tur o fått ha minst 2 hjälpare att dansa med varje gång. O den har lärt en massor. Sådan tur lär man inte få igen...=( Men kanske kan få någon dans med någon av dem ute..eller iaf nån söndag =)

Jag har visst flyttat in i någons hjärna oxå. Låter läskigt men alldeles alldelesn underbart =) Vänner ska man ju vara rädd om, o jag hoppas ni som finns i min hjärna har det minst lika bra som jag har det =)

Skickat ett mail nu om en förfrågan om sällskap till Britta.
Jag måste ju som erkänna att jag köpt biljetter, bara för att då skulle jag bli tvungen att försöka få någon med mig om jag inte ville fara själv.
O så hade visst Hanna lagt ut en krok åt mig igår. Får se vad jag kan tänkas få för svar. =)
Tur iaf att jag hade rätt om datumet, men blev lite orolig där ett tag måste erkännas..

Nu ska jag sova, sova sova. Imorrn är det ju tanternas dag. Iaf i mitt yrkesliv..inte i det privata =)

Puss puss

Inget chips?

Var bara tvungen att skriva ner en kommentar jag fick på jobbet idag. En kund skulle betala sin behandling med kort, men "det har inget chips".

Stackars kort som inte har nå chips =)

Är på gott humör just nu, varit o slagits. Det värsta är att jag stinker nå hemskt om händerna.. Får kanske införskaffa egna handskar om jag tänker ha det som vana att fara på det passet.

Hoppas ni inte blir utan chips =)

Puss puss

Vad är det för en sjuk jäkel?

Tig mit ut för att fixa cykel, men tyvärr så räckte det inte med sakerna jag köpt, saknades mist en till del. Kul, jätte kul.

Passade på att kolla mig runt i cykelförrådet, och det är inte bara jag som är drabbad. Nästan alla cyklar som står där är utan ventil på framhjulet.
Vem får för sig att göra någe dylikt? "Kära nån vad jag har tråkigt. Jag vet, jag går ut o snor alla ventiler jag kan komma åt på grannarnas cyklar, det gör ju allt mycket roligare"

Kokar....jag orkar inte. Jag kan inte o jag vet inte.

Denna jäkel kan äta bajs. Från alla som den har förstört cykeln för.

Tusan så upprörd jag är!!!!

Puss puss


Tänk att tiden kan gå så fort.

Såg just att det är över 2 månader sedan jag var ute o dansade...kan det verkligen vara möjligt?
Känns längesen, man kanske inte fullt så längesedan. Tur kursen lindrar lite av abstinensen....kommer dock vara så nervös nästa gång det bär av på dans, så kommer inte våga dansa någe...tror jag glömt det mesta =)

Drömde om Moneybrother konserten inatt...den var helt värdelös. Men jag vet att det inte var någon sanndröm, då vi i drömmen var på Idun o konserten ska ju vara på Saga. Och så vet ju alla att han kan ju inte vara dålig. Så känner mig inte orolig alls.

Jag är fruktansvärt sugen på att se Britta oxå...men det blir nog inte av. Verkar nämligen inte vara någon som är så fruktansvärt sugen på att följa mig nämligen... Men får kanske göra en Håkan. =)
Tror att det kommer vara en väldigt mysig spelning.
Så är det någon som är ledig den 11 november vid 20.00 o en timme framåt, hör gärna av dig!

Hade tänkt gå ut o försöka laga cykeln min nu, men det regnar ju...kul
Inget går som jag vill idag, går ej att boka tvättid och jag som ville tvätta idag. Men bara att acceptera att vissa dagar är såhär.

Lyssnar på Elin Ruth just nu, o då känns det ändå inte så jobbigt att saker inte går som jag vill. =)

I helgen har jag en massa egentid..eller Terese-tid var det kanske det kallades =)
Kommit fram till en massa bra saker. Eller kanske inte..
När jag tänker efter så tror jag faktiskt inte att jag kommit fram till någe alls.. Men en sjuk träningsvärk har jag iaf, inte efter allt tänkande utan efter träningen i fredags o alla promenader jag haft för mig sista tiden =)

Ok, nu bara måste någon följa mig den 11 november.
Bara så ni vet!

O hädan efter kommer jag stenhårt att följa följande mening:
"Killar är skit, ända tills dem bevisat motsatsen!"
Bara så ni vet alltså.


Puss pussÄr kvar i min bubbla.

Fortfarande lock i örat, vill visst inte släppa alls denna gång. Bara det gör ju att man är som i en bubbla.
Sen så känner jag min avtrubbad från allt, o det är riktig bubbelvarning. Känns som att känslorna är på paus nu..kanske är lika bra.

Jag gick o tränade efter jobbat idag. Eller först var jag uppe hos Classes o köpte lite ventiler, så nu är det bara att börja mecka...vad kul det ska bli.
Sen gick jag o träna, pump blev det. Var tufft, aningens skakig vill jag lova. Men för att göra det hela till en riktig utmaning så skippade jag bussen och gick hem. Bra kämpat skulle jag vilja säga o ge mig en klapp på axeln. =)

Imorrn ska jag jobba igen, det är nästan fullbokat o det är ju bra. Så tiden går fort.
Sen så ska jag inget mer göra i helgen, inte vad jag vet nu iaf. Är ensam...blev som extra ensam under kvällen oxå.
Men det är ju så det är.

Tror jag ska sova snart, träningen tog slut på all energi och så har sömnen inte varit den bästa den sista tiden heller....

Trevlig helg!

Puss puss

Snö!

Idag kom den på riktigt. I måndags var det ju en hagelskur, men idag så var det snöstorm. Stora som dasslock var flingorna, så fint =)

Låg kvar lite på marken när jag gick hem, o lite modd på sina håll. 

Kan dock hålla med om att det är lite väl tidigt, men det är någe särskilt med den fösta snön. =)

Är dock som i en dvala just nu, som om allt är avstängt. Vet inget o känner inget.  Så känns det iaf.

Isiga snöpussar

Puss puss
 

Jäkla bajs sabotörer!!!!

Idag hade jag tänk jag skulle ta cykeln till jobbet så jag skulle hinna träna utan att behöva stressa. Men tji fick jag, har fått många tjin sista tiden.

Jag var ute i tid, för en gång skull. För jag skulle hämta ut skivorna på posten innan jag fortsatte resa till jobbet. O det var en himla tur det. För när jag kom ner till cykelförrådet och låste upp cyklen så ser jag att framdäcket är tomt...jaha, punka. Men inte enbart det,  utan någon jäkel hade tänk att det var dags att jag blev av med ventilen på däcket. Så inte en chans att jag kunde cykla till jobbet. Tur jag hade gott om tid... Ringde mamma o beklagade mig innan jag hämtade skivorna och tog bussen till jobbet. Hann i tid, men ilskan ville inte ge med sig.
Förstår inte varför folk måste hålla på så här...men man ska väl heller inte förstå allt.

Så nu måste jag köpa en ny ventil o sätta dit den. Men det orkar jag inte, men jag har ju inget val, för utan cykel kan jag inte vara någon längre tid. Så nu vet jag vad jag har att sysselsätta mig med.


Tänker inte skriva någe om helgen, inte för att jag inte vill...utan för att jag inte kan.

Puss puss

=(

2010 vilket jäkla skit år!

Berätta!!!

Varför kan man inte bara få reda på hur det är?
Varför ska man alltid behöva dra ur folk hur det ligger till?
Hur ska man veta hur man ska göra om man inte vet hur det är?

Jag vet att man måste fatta besluten, i slutändan, helt på egen hand. Men för att kunna fatta ett vettigt beslut så är man ju i behov av information.

Får försöka reda ut ett och annat imorrn. Så jag vet hur jag ska göra.

Har ständigt en klump i bröstet...Stackars stackars dig.

Puss puss

Söndag igen då

Har precis beställt skivor...mer än en men färre än nio i alla fall. Men någon måste väl hålla skivbransen levande oxå =)

Så jag kommer få som julafton någon dag i nästa vecka =)

Jag har så tråkigt o är så rastlös....vet inte när jag kommer komma in i vardagslunket igen.
Men imorrn är det ju en helt vanlig vecka som tar sin början. Så det ger kanske med sig med tiden.

Puss puss


Buy one, get one free and a free shot!

Haft en alldeles underbara vecka på Cypern. Eller mer bestämt på Ayia fucking Napa =)
En vecka som bestått till stor del av att smörja, sova, äta och tack nej
Men jag klagar inte =)

Kommer säkert berätta mer någongång, eller oxå inte. För det som händer på Ayia Napa, det stannar oxå på just Ayia Napa =)

If i say Ayia you say Napa =)

Kletiga smörj pussar

Puss puss

RSS 2.0