Muskler

Var o tränade idag efter jobbet. Var många dagar sen jag var där sist, så antar jag kommer få känna av det i helgen =)

Redan när jag cyklade hem så började benen klaga. De sa åt mig att ta det lugnt, jag ignorerade dem och trampade lite snabbare o tyngre. Då var de inte så kaxiga längre, de till o med svor åt mig. Din j*la idiot. Svarade med att de kunde äta bajs. Fick då till svar: hellre kolhydrater.. Hmm...vad svarar man på det? Går ju som inte. Ingen aning om det finns nå mycket sådant i det jag föreslog, så jag valde att vara tyst. Var nog lika bra, folk kollar underligt på en när man cyklar o pratar med sina egna ben =)

Jaja...jag är lite mossig i huvet, jag erkänner =)

Har fattat ett beslut, blir dans i helgen. Ser för tillfället mest fram emot bussturen upp =)

Puss puss o en del av min framtida träningsvärk


Vad göra?

Så less...någe som kan kännas så hoppfullt under dagen, känns så tungt på kvällen... Vet inte, vet inte alls. Men får skylla mig själv, som så många gånger förr.
Hade tänkt att fråga om råd i kväll...men drog mig som vanligt för att göra det. O så vet jag väl att det är helt upp till mig...men ändå.

Ska nog snart sova, hemskt trött idag...sov iof inte så bra i natt... men drömmen var trevlig iaf =)

Kan inte bestämma mig för hur jag ska göra i helgen...får fundera vidare antar jag..

Jaja...hoppas hjärnan tar en paus när jag ska sova iaf.

Puss puss

Grattis till mig själv!

Idag är det ju min dag, så börjar med att gratta mig själv. Grattis! , Tackar tackar =)

Haft en bra helg. En riktig toppen helg.

Började redan i torsdags, när jag fick ett påsksägg. Inte vilket ägg som helst, utan ett ägg som man bara kan drömma om, ett ägg fyllt med saltlakrits....mmmmmums säger jag bara =)  Tack Tack =)

Sen så var det en trevlig helg hemma hos familj o släkt. Riktigt mysigt.
Fick dock reda på att jag är överviktig...det kändes väl inte riktigt lika skoj...o inte en helg som denna, då man äter lite mer godis än vanligt... Men jag prövade flera gånger, med det visade samma hela tiden...jaja, det får jag jobba på. Är ju lite tidigt ännu, ska jag vara vältränad 2014, först efter det ska det ju braka utför o landa hos biggest loser. Så får jobba på detta nu, ska nog gå. Bara man är envis så =)

Sen så har jag blivit ensam. Eller ensam o ensam, men över. Är bara lite avundsjuk, men inte missunnsam, inte alls. Men jag vill oxå!!!!
Borde väl ända ha lärt mig att det gilla läget, men det är som svårt....suck....men någon gång kanske, fastän det inte känns så...inte alls..

Men jag känner mig glad o lättsam. Iaf för tillfället. Måste bero på det fina vädret o allt socker.

Puss puss

Vilken jäkla dag...

Var jobbigt att kliva upp, och inte blev det enklare när man hör hur det blåser ute. Jag cyklade till jobbet, fick trampa mig nerför backarna, då är det illa...

Dagen på jobbet började bra. Trevliga kunder och lättsamma samtal om vädret. =)

En av mina kunder blev så tacksam att hon gick o köpte mig en bunt med påskliljor...folk kan vara så varmhjärtade så man kan inte annat än le vid tanken. =)

När jag kom upp för att börja jobba igen efter min lunch så skulle jag rulla en permanent.
Kvinnan som skulle få håret fixat är en kvinna som gått som kund hos oss väldigt länge. De sista åren är det hennes dotter som bokat in hennes tider.
En gång så gjorde jag ingen permanent som det var bokat, håret var så lockigt så både jag o kunden tyckte det var hemskt onödigt att göra en ny permanent. Detta var mycket dumt gjort utav mig, iaf om man ska lyssna på dottern. Så varje gång hon ringer nu, så säger hon "det är en liiiiten lock kvar i toppen, men den kommer ni ju klippa bort". Så att vi ska förstå att det ska göras. Är bara det att vi blöter ju håret o ser att det inte är en liiiten lock, utan ganska mycket lockar. Men det är bäst att göra som hon säger.

Detta var lite bakgrundinfo, så ni lättare ska kunna förstå vad som upprör mig mest idag.

Idag satt dottern kvar tills hon sett att jag rullat dit de första spolarna. (Fastän kunden i fråga tycker att det känns lite tidigt med permanent)  Sedan frågar dottern hur lång tid det kommer ta, så hon kan komma o hämta sin mamma. När hon fått reda på det så går hon.

Jag rullar o rullar...vi pratar inte så mycket. Efter en stund så tror jag att hon somnar. Sen så början hon hosta lite och snora en del. Men eftersom inget av detta är ovanligt hos oss, så tänker jag inte på det. När jag har rullat klart så ser jag att hon dreglar lite... försöker få kontakt med henne, men det går inte. Ruskar lite försiktigt för att försöka väcka henne...går ej. Hon reagerar inte alls, varken på tilltal eller beröring.
Ber Marlén om hjälp (vad fasen skulle jag ha gjort om hon inte varit där...huvva)
Hon ringer efter en ambulans, vi lägger kvinnan på golvet o försöker höra om hon andas o kolla om hon har puls. Hon andas tungt, som snarkar o frågan är hur regelbundet det var.
Var hemskt obehagligt vill jag lova...
Det kommer 2 ambulanser, men kvinnan piggnar till lite precis innan dem kommer. Hon återfår som långsamt medvetandet. (tack o lov)
Medans de förbereder henne för en tur in till sjukhuset så ringer jag till hennes dotter för att berätta vad som hänt.

Säger att hennes mamma blivit dålig o att vi ringt efter en ambulans. Dotterns första fråga är inte hur det är med hennes mamma, nej, hennes första fråga är om håret är permanentat?! (Hur fasen tänker hon?)

Jag förklarar vad som hänt och säger att jag hann bara rulla upp håret men inte nå mer, då frågar hon igen om det är permanentat. Svara då att nej, det är det inte. Då suckar hon djupt o låter besvärad o säger att mamma troligen bara råkar ut för ett blodtrycksfall......

Vad tycker hon att vi skulle ha gjort då? Väntat? Fortsatt o låtsas om att kvinnan inte var okontaktbar?
Inte ens ett tack fick vi, ingen tacksamhet alls, hon vara bara besvärad.

När det hade gått en och en halv timme från det att ambulansen kört iväg med kvinnan så ringer dottern.
Var Marlén som tog det samtalet, förstod att det var hon som ringde. Trodde hon ville berätta hur det hade gått....Men så fel jag hade, hon ville ju boka in en ny tid åt sin mamma. Var ju "bara" ett blodtrycksfall.
(hade de verkligen hunnit ta reda på det på den korta tiden? Brukar man inte få vänta ganska länge på provresultat..?)

Så imorrn när jag kommer till jobbet så ska jag alltså försöka få kvinnans hår permanentat....känns väldigt olustigt....

Usch vilken jobbig dag detta blev... tur det inte var någe allvarligare med kvinnan iaf.


Puss puss


Min dag!

Törs inte berätta vad jag gjort idag, jag skäms. =)

Men nu ska jag dricka lite te och sen göra mig redo för att gå o hämta hem min cykel som fått vara på egna äventyr i natt =)

Sen får vi väl se vad kvällen kan ha att bjuda på för någe skoj...

Har en sak som ligger som ett stenblock på mina axlar....måste se till att fixa det snarast..

Haha...vad spännande jag fick mitt liv att verka nu...ni skulle bara veta =)

Puss puss

Prinsessa

Kollade i en tidning på jobbet och läste någe intressant.

I England råder det hysteri just nu, om det kommande bröllopet. 
 
Vill man låta sin sjuåriga dotter gå en skola så hon lär sig att inte surpla te, niga fel osv. Så kan man skicka henne till en prinsesskola. Kostar endast 30000kronor. Är ju som hittat =)

Det som jag tyckte var roligast var att det var en amerikansk kvinna som hade öppnat denna skola.....känns det trovärdigt? Vet inte om jag skulle betala så mycket för den skolan, för hur mycket kan en amerikanska veta om prinsar o prinsessor? Det finns ju inte ens sådan där ju =)

Skulle kunna skriva lite om gårdagen oxå, men det ids jag inte =)


Ikväll blir det tjejkväll med utgång....blir kalas tror jag =)


Puss puss


Helgen som var

Hade tänkt att jag skulle skriva någe utförligt om all dans som varit i helgen
Men det blir inte så.  Blir bara:


=)Puss puss


Dans....bara en massa dans

I helgen blir det bara dans... minst 13.5 timma iaf.
Imorrn är det bara för att det är kul, men lördag o söndag ska det läras. =)

Är väldigt peppad på att veva med armarna imorrn och hålla balansen resten av helgen =)
Så känns det iaf i just denna stund =) Synd bara att jag har sådana kramp bak i knät...men det får helt enkelt lov att ge med sig =)

Får uppdatera vid ett senare tillfälle o berätta om hur grym jag blivit =)
...eller hur knäckt jag är...

Blev en betydligt tidigare kväll än vad jag trott idag, men det var nog riktigt bra egentligen =)

Nu ska jag sluta svamla runt o röja upp lite o sen sova gott som tusan!


Puss puss


Det är bara en jäkla soffa

Jag känner mig överflödig och ivägen. Det är inte en rolig känsla.
 
Sen så känns det som ett hån, när man trycker upp i mitt ansikte att jag är ensam...

Ska visst helst inte ha någon egen åsikt heller, utan bara acceptera o göra som jag blir tillsagd.
Om man bara kunde ta en sekund o se det med mina ögon så kanske man skulle kunna vara lite mer ödmjuk....men är säkert bara jag som är blödig. Visst jag är ensam, har ingen, klart att jag ska anpassa mig för de som är två. Vore ju egoistiskt av mig annars...för egoisk kan man väl bara vara om man är ensam...?

Har ingenting med den där jäkla soffan att göra, o det tror o hoppas jag ändå att folk förstår...fastän det känns som att ingen vill visa att de gör det.

Känslorna jag fick idag, som gjorde mig hemskt ledsen var att jag är:
-Ensam
-Överkörd
-Utanför
-Överflödig


Så jag är väl en jäkla subba då, för att jag går med på det de vill fast inte med ett leende på läpparna...synd bara att de inte ser varför där inte finns ett leende....

Så förlåt, jag vill inte bråka o vara osams. Jag vill inte vara en subba. Jag vill bara inte behöva känna mig så ensam....

Hoppas att det kommer fram lite av det jag känner iaf...


Puss puss

Dagens outfit.

Japp, jag håller ju som att pröva mig fram i denna blogg djungel. Skriver mest om dravvel, mycket tankar om allt o inget. En del om dans har det ju blivit. Skrev om mat nyss, vilket jag gillade väldigt mycket. Prövade lite nya vinklar i veckan, nyheter o politik....inget man kanske förknippar min blogg med, men man måste ju pröva. Nyheterna (även om de bara vara flumm) var kul att skriva om. Politik gillade jag inte lika mycket, det får mig att bli lite för upprörd för att kunna formulera mig i en blogg. Så det kanske inte blir så mycket mer av den varan, iaf inte i dess renaste form...om det nu finns någon sådan form inom politik.
Men idag ska jag alltså börja en modeblogg (eller iaf ett modeblogg inlägg)

När jag kom hem vid tretiden imorse så hade jag på mig en axelbandlös klänning, till det hade jag röda strumpbyxor och svarta stövlar. Naglarna var rödmålade och jag hade röda örhängen och en röd ring för att matcha strumpbyxorna. Ett svart läderarmband i form av en rosett på ena handleden och armbandet med ankor på den andra. Håret var dagen till ära plattat och utsläppt.

Men eftersom klockan var mitt i natten (eller tidigt på morgonen) så åkte kläderna av till förmån för sängen. Mitt påslakan är i massa olika färger o underlakanet går i grönt, för att matcha örngotten o påslakanet så klart =)
Dock så passade inte mina rödlackade naglar in i den outfiten riktigt, men jag orkade inte ta bort det innan jag gick o lade mig...så fick helt enkelt lov att bli en missmatch.

När jag sedan vaknade och gjorde mig iordning för en ny dag, (eller blir ju som samma dag....) Så valde jag mina slitna o luggiga tubsockor, mina knallgröna mjukisbyxor (tycker som att det blev en snygg kontrast till de röda naglarna och så matchade jag ju som salongen i lägenheten superbra)
För att liva upp det lite extra så valde jag ett linne (lite lagomt slitet så där) i en mörkblå nyans, skulle nästan vilja säga att det är marinblått..

Ska iväg o träna senare så då är det dags för en ny outfit...eller det blir ju två nya. Måste ju klä upp mig för att ta mig dit (undrar om det blir för mycket om jag tar klänningen jag hade igår.....?)
Sen så blir det ju lite träningskläder på plats oxå.

Så min dagens putfit består alltså av minst 5 kombinationer....

Det var mitt modeblogg inlägg, vill ni ha inköpsställen till någe av mina outfits så är det bara att säga till.

Putar med läpparna o allt annat som hör till.

Hmm....tror inte att detta var riktigt min typ av blogginlägg.....hmm, nja.


Förutom att byta kläder i tid och o tid så jag har nästan bränt ner köket....men det ska jag inte skriva här =)Puss puss

RSS 2.0