Nee...nu får det vara nog...

Nu orkar jag inte baka längre. Precis klar med bullarna...så less på dem att jag bara vill slänga ut dem genom fönstret. Kanm bero på att jag mår lite illa...har tryckt i mig lite för mycket deg...men det kan inte hjälpas, det hör till när man bakar.
Så om det finns någon som vill adoptera mina bullar så hör ab dig. Kan dock inte garantera att dem är goda eller så, för jag har inte smakat dem. Men degen var bra =)

Nu var tanken att jag skulle koka knäck..men det får nog bli imorrn eller så. Jag skulle ju även adventspynta...men det kanske oxå får vänta tills imorrn.

Jaha...dags att städa undan. Diska, som jag tycker är så roligt....

Äckliga saffrans pussar

Puss puss

Här ska det bakas.

Nu jäklar....i år ska dem bli godare än godast. Ska dock pröva någe nytt så det kanske inte är ultimata förutsättningar för att lyckas. Men jag tror stenhårt på detta....eller iaf ler-hårt...

Pyntas o bakas...ska kanske lyssna på julmusik oxå för att komma i rätt stämning...men man blir ju så les... Så glatt och lättjefullt så man får sura uppstötningar efter halva skivan.... Ta den plågan en annan gång.
Äta saffransdeg och pepparkaksdeg kan oxå få en i rätt stämning.

Vad skulle man tänka om man fick beskedet att man är död inom 6 månader? Skulle man hitta orken, kraften att förtsätta? Eller skulle man ge upp? Man vet ju som att det är kört hur man än gör.... Mina tankar går till dig, hoppas du vet det...

Massa kletiga deg pussar.

Puss puss

Ligger jag efter?

Måste vara någe fel på min kalender...för visst måste vi vara nära jul? Veckan innan eller så?
Annars får jag det inte att gå ihop, för det är så sjukt med kunder. Dem brukar ju vänta in i det längsta så dem får vara fina över jul och nyår...kommer dem nu så hinner det ju bli utväxt o allt. Men inget är som det ska. Har haft ungefär 2 permanenter om dagen dem senaste 2 veckorna. Dem tre veckorna har varit hyfsat fullbokade. Denna vecka har varit kaotisk. Jobbade som en galning både idag och igår.
Är så trött nu så jag måste nog snart sova.
Klockan tio en fredagskväll!!
Känns hemskt. Kan ålderdom smitta?

Får skäll för att jag inte tagit den där gris sprutan...vet inte ens om jag ska ta den...så får jag ännu mera skäll. Jaja, tänk om folk kunde sköta sitt och skita i mitt. Iaf väl utvalda personer.

Nu är det äntligen helg, imorrn ska jag baka...det är planen iaf. Lussebullar (skippar katterna) nogatkakor ev någe mer. Lär visa sig hur mycket energi jag har.

Nästa helg är det julfest! Ska bli kul, känns roligt att hitta på någe efter jobbet med kollegerna. Särskilt som jag har dem bästa arbetskamraterna i hela världen Massa teman på gång...eller nja, bara på flumm nivå. Vet inte alls vad vi ska göra, vart vi ska vara men det lär lösa sig=)

På torsdag är Marlén tillbaka. Så skönt, som jag har saknat henne. Nu har hon visst ingen mobil heller, tänk att folk måste ha så långa fingrar och ta sådant som inte är deras.

Nu ska jag gå o lägga mig kudden har ropat på huvet mitt ett bra tag nu.

Puss puss och god natt! 


Tårtor, massa tårtor.

Jag sa i det stora hela precis avd det var jag ville ha sagt. Men sen så är det bästa att släppa det hela, inte glömma men släppa. Man kan ju inte gå hur länge som helst med mungiporna pekandes nedåt, det är på tok för jobbigt.

Vi fick 2 tårtor på jobbet i fredags, en chokladtårta (som vi är aningens lessa på, men ändå) av en kund som alltid är så snäll med oss. Göder oss med choklad och ger oss dricks...mycket dricks o till alla som jobbar i salongen fast man inte ens rör vid hans hår. Han är så snäll så det nästan blir synd om honom. Sen så var det en ny kund som hade med sig en smörgåstårta, att man ens tänker tanken. Jag tror inte jag skulle komma på tanken att ta med mig tårtor till frisören jag skulle klippa mig hos, om det nu var så att jag besökte någon frisör utanför jobbet alltså. =) Men vi blir hemskt glada och tacksamma. Blivit mycket av fikandes i veckan. Fick Choklad av en annan kund tidigare i veckan.

Hmm..dem kanske håller på och göder upp oss till jul...

Sen så fick jag besök av en föredetta kund. Hon har flyttat från stan, men nu var hon på besök och ville titta in och prata. Och är det någe hon kan så är det just att prata. Tur för mig så stod jag o väntade på en kund som skulle bli någon minut sen (25 minuter...) Så jag hade tid att prata eller särskilt lyssna för man får inte mycket sagt när hon kommer förbi. Hon köpte då av mig en massa balsam, och det var kul att se att hon var så pigg. Men ska jag vara ärlig så saknar jag inte direkt henne som kund... =)

Sen blev det lördags mys. Mat och idol på Allstars. Jätte god mat, lite knasigt med förrätten bara och drinken. Men annars var allt jätte trevligt ioch nog så mysigt =)
Sen stannade vi kvar och kollade på folk och dansade lite. Dock ingen fox...men ändå...=)

Lördagen var stress stress, mat, mätt och ont i magen av skratt.

Jag städade och städade hela dagen...eller det som var kvar av dagen när jag klev upp...=)
Sen så ilade jag toch mötte dubbel H vid ica. Handlade mat, hem till mig och lagade mat. Gott gott. Sen slappa lite innan det bar iväg till Betnér. Då blev det en del skrattandes vill jag lova. Väldigt mycket folk, knasigt folk också som sprang in och ut hela tiden..men men.

Idag känner jag mig bakis...vilket är helt ologiskt Men jag har sådan hemsk huvudvärk och mår små illa. Kan bero på alla tårtor i veckan, eller oxå för att kroppen är så ovan vid att få äta så mycket godmat. Ska försöka kurera mig för ska o träna...spinning....

Massa mys och annat trevligt.

Puss puss

Respekt

Jag har tålamod, mycket tålamod,
och jag ger folk minst en andra chans.
Men visar ni mig inte respekt då sviker ni mig på det värsta sätt.

Får man ingen respekt är man knappt mänsklig och jag är väldigt mycket människa.

Hade det varit upp till mig så hade det fått vara nog nu, men nu är det i slutändan inte mitt beslut. Vet inte hur jag ska handskas med det. Men min respekt för dig är inge vidare stor i detta nu.
Första gången var inte lätt att glömma, andra gången var inte lättare, tredje gången omöjlig!

Ät bajs.

Puss puss


Suck

Äntligen kan jag släppa det. Nu kan jag lämna det bakom mig och gå vidare. Tänk om allt vore så enkelt, att allt hade ett sista dagen datum (jo, jag vet att det är väl så för alla ska vi dö men ändå) Allt man går och gruvar sig för, stör sig på eller oroar sig om...tänk om man visste att klockan * den * då är det över, då kan jag lämna det bakom mig. Jag vet att dagarna innan detta datum är dem värsta, men dagen efter är så skön.

I fredags klippte jag min modell till tävlingen, det gick bra. I går färgade jag..eller jag bestämde om färgen men fick hjälp att applicera den. Så jobbar ett proffs =)
Färgen blev i stort sett precis vad jag tänkte...hade jag fått önska så hade den varit lite, lite kallare. Men det blev snyggt. Håller på som bäst på att kolla hur färgen ser ut när telefonen ringer, då är klockan kvart över fyra dagen innan sista dagen att skicka in bilderna. Då ringer dem från Umemodellen och säger att dem hört att jag var i behov av en modell....lite väl sent kanske. Vet inte allt när dem hade tänkt jag skulle hinna med att fixa den p håret, kan ju inte ha någon ide heller när man inte vet hur personen ser ut, vad den har för hår. Så himla tur för mig att jag hade min chef som ställde upp som min modell. Men det var snällt av dem att höra av sig, även om man kan tycka det var lite väl i sista stund.
Vi fotade och hade oss efter jobbet, såg riktigt fint ut måste jag säga. Sen när jag kom hem från träningen och hade gallrat bland alla bilder så skickade jag dem. Kändes så skönt att få det gjort. När jag sen kollar mailen idag så var det 2 mail i från Redaktören på tidningen. Först ett där han tackar för bilderna och skriver att det var skönt det ordnade sig med modell o så.
I det andra så stod det att bliderna var lite väl små, och undrade om dem kunde fås i större format.

Jaha, då blev det till att skicka ett till mail, vilket fick svar snabbt. Inte illa att ha sådan kontakt med Herr Redaktör. =)

Men nu så, nu är det klart =)

Så skönt.. Tidningen borde komma om en vecka ungefär, blir spännande att se hur dem andra bidragen i tävlingen ser ut.


Tack och bock (eller nig kanske)

Puss puss


Jag...

Jag borde men jag kan inte,

Jag vill men det går inte.

Jag hoppas men jag vet inte.

Jag önskar men jag tvivlar.

Jag vet men jag förstår inte.

 

Förvirrat, för alla, för många men framförallt för mig själv.

 

Jag bör, jag vill, jag önskar, jag hoppas, jag tvivlar….

 

Detta passar in på så mycket i mitt liv just för tillfället….

 

Puss puss


Seg-söndag

Hade kul igår. En hel del gubbar var det, känns inte så smickrande när dem tror dem har någon chans...men man får väl försöka leta fram en komplimang i deras handlande...hmm....
Var en hel del bekanta ute, mycket dansfolk.. och så var Surukaten där med både ägget och frun sin...det var kanske inte det roligaste.. Surukaten hade läst om mig i tidningen och pratade om det..antar att han skulle låta imponerad, men det lät mest bara nedlåtande det han sa...jaja, allt är väl en tolkningsfråga.
Men det blev en bra kväll, sådana bör det bli fler av inom en snar framtid.

Om jag sedan förstår saken rätt så har jag, omedvetet och helt ofrivilligt, lyckats låsa in 2 brudar i ett tält på en safari i Afrika. Låter ju befängt, så det kan inte vara så det har gått till. =)

Nu är det tvätt på schemat, upp o ner till tvättstugan springer jag...får se det som motionen för idag. Är så träligt väder ute så jag ids inte ta mig ut på någon längre tur.

Dags att springa ner igen....

Puss puss

100 =)

Jag är inte vidare snabb..men detta mitt hundrade inlägg. =)

Tänkt skriva hela dagen, men det har bara skrämt mig. Så det jag tänkte skriva får bli en annan gång. Kanske när jag är uppe i mitt 200:ade inlägg =)

Ikväll blir det utgång, som jag har längtat...men konstigt det där, för idag har då tanken bara kännts jobbig...men nu är jag mer pepp. Lockar i håret, som än så länge är utsläppt, men åker nog snart upp i tofs. =) Kjolen sitter på plats och vinet i glaset...Di Leva i öronen =)

Blev extra glad nyss då jag såg att Marlén överlevde safarin (ja, kul att Lotta överlevde oxå, så klart)
Hon ska bara veta allt hon går miste om på jobbet. Chokladtårta, planering av årets julfest =) Hon slapp dock klippa mig, det lät jag Chefen göra igår (då förstår ni hur less jag var på tovorna)

Men tusan vad jag saknar henne. Visst har vi varit ifrån varandra långa perioder förr, men inte denna tiden på året, och inte med en praktikant på jobbet, och inte när jag ska tävla (vill inte , vill inte, vill inte) Har varit på väg att skicka sms så många gånger om helt oviktiga saker, men tagit mig i kragen.
Massa pussar och ännu mer spagetti till min söta M.


Nu ska jag dricka vin och äta chips med världens bästa Hanna. =) Eller fröken Fnask som hon går under idag =)


Rödvins smakande pussar

Puss puss


RSS 2.0