Mysig helg.

I fredags var jag på en date. Det var trevligt, en kompis date alltså. Vi var och fikade och lärde känna varandra. Gick mycket bättre än vad jag vågade hoppas på, jag var nervösare för denna än vad jag varit på mycket länge. J Sen åkte jag hem och slappade och plockade undan.

Kom på att det skulle komma förbi folk hos mig på lördag, o det var ju inte länge det. Eftersom jag skulle jobba först så skulle det inte finnas någon tid att fixa under dagen. Gick till o med upp lite extra tidigt för att jag skulle hinna diska, för det orkade jag inte kvällen innan.

Sen bar det av till jobbet. Gick bra, men skönt att ha denna vecka gjord. När jag slutat så tänkte jag gå en vända på stan o se om jag kanske kunde hitta en grå väst, som jag ville ha. Men jag ångrade mig ganska så snart, det var sjukt mycket folk på stan. Så jag gick in i 3 butiker sen orkade jag inget mer... så ingen grå väst för mig inte. Då jag gick o hämtade Marlén istället så gick vi till Ica o handlade till i kväll. Lite enkel mat o så choklad fondue på det... Vad mer kan man begära? Vid halv sju kom Hanna. Vi åt och så doppade vi en massa saker i smält choklad. Mums...

Efter ett tag gick vi till en annan liten fest... men vi kom dit lite för sent för dem var nästan på väg ut, vi hann precis in innan vi skulle ut. Så då bar det av till Corona... hyfsat tidigt ändå... men tusan vilken kö... så lång brukar den sällan vara så tidigt på kvällen. Men så är det ju en av de första veckorna för studenterna.

Det började bra, kön gick fort så vi var snart inne i värmen. Där var allt på topp till en början... sen gick strömmen... o den var borta en ganska lång stund... blev lite konstigt måste jag säga... en massa folk som hoppade o ropade o sjöng i en kolsvart lokal endast mobilerna gav ljus...men till sist så kom strömmen tillbaka o musiken skrålade.. Ibland var den bra, men mer ofta var den sådär tycker jag, musiken alltså. Men men... Fick klarhet i en del saker o blev lite förvirrad över andra... men det hör väl en ute kväll till. Så nu är det bara till att vänta o se vad som sker. Det blev en kul kväll i alla fall.


Idag blev det mest bara en massa slappande...städandet spar jag på till tisdag då jag är ledig, vore ju synd att ha gjort bort det så jag får göra något roligare då. =)


Puss puss


Allsång, någon?

Kom att tänka på en sak idag när jag, flitig som jag är, gick hem från stan. Gick där och lyssnade på trallvänlig musik. Och fick nästan lust att sjunga med, men det går ju inte. För det första så vet jag att sjunga är inte min grej och för det andra så är jag nog för gammal att gå och sjunga för mig själv. Folk skulle till och med kolla konstigt om dem mötte mig och jag gick och mimade med i låtarna på min Mp3. Men barn dem kan gå och sjunga för sig själva utan att det är det minsta konstigt, det är bara charmigt och mysigt. Men när övergår det från mysigt till mysko? Vilken ålder?

När man kommer in i tonåren så kan det kanske vara tufft att sjunga högt om man är två kompisar, arm i arm, bara man tillhör rätt "gäng". Är man äldre än så, då sjunger man kanske när man är i fyllan o villan. Lite samma sak där kan vara ok att sjunga högt med vänner på väg till krogen, men sjunga när man ensam går hem, då är det bara tragiskt. När man blir äldre så måste man behärska sig och bara sjunga under kontrollerade former. Som på karaoke eller i duschen. Eller varför inte under en Idol audition.

Tänk vilket tralligt samhälle vi kunde ha om alla gick och sjöng för sig själv. Vissa högt och tydligt, andra tyst i huvudet. Visst skulle kanske vara jobbigt också, men ändå.


Idag har jag varit på sen lunch, var mysigt. Finns en risk för att jag kanske pratade lite för mycket. Kom på det när jag gick hem att jag kanske borde ha kastat fram en fråga till eller två. Men det gick nog ganska bra ändå. Får skärpa mig nästa gång. Skulle vara bra för sådana som mig om det fanns något system som pep till i örat eller så när man hade sagt ett visst antal ord i följd, så att man visste att det kanske var dags att tystna och se om den andra hade något att inflika. Men nu när det inte finns något sådant, i alla fall inte vad jag vet om, så får jag helt enkelt försöka skärpa mig. Ska kunna funka det också.


Gick även in på Indiska och köpte lite höstmys, måste ju ha lite sådant hemma nu när hösten är här. Den blir så mycket treligare då. Var även tvungen att införskaffa mig en brandvarnare, dock inte från Indiska. För den jag har är trasig, mitt eget fel, men det är inte så lätt att få ur batteriet med en hand... men tusan så många olika det finns. Billigare och dyrare, men dem ser då lika dana ut allihop. Varför kan dem inte göra dem lite roligare, kanske i andra färger än vitt, kanske till och med sätta dit lite mönster. Men nu har jag en i alla fall.


Imorron ska jag jobba igen, gick bra i måndags, så nu hoppas jag att resten av veckan går lika bra och att handen snart fungerar precis som vanligt igen.


Puss puss


RSS 2.0