Abstinens

Jag tror jag lider utav abstinens.
Har bestämt mig för att det är en kopp kaffe om dagen som gäller nu, hur stor eller liten koppen är spelar ingen roll bara det bara bli en om dagen.
Har haft det som mål sen jag kom tillbaka från semestern, hur länge jag ska hålla på vet jag inte.
Har gått bra, dock varit svårt när uttråkningen kommit farandes, men bara bita ihop =)
Kan oxå ha underlättat att jag var förkyld till en början o då blir jag sällan kaffesugen.
Men idag har jag haft en lätt huvudvärk som har förföljt mig hela dagen.....
Inte länge kvar innan det är en ny dag =)

Puss puss


Senil?

Idag fick jag reda på att jag, för ca 3 veckor sedan led utav hosta orsakad av irriterade luftvägar.
Eftersom jag inte hostade idag så reagerade kunden på det o sa att jag blivit bättre. När jag sa att jag inte hade lidit utav hosta för en si sådär 3 veckor sedan, så svarade hon bara att hon hade reagerat då jag normalt inte brukar hosta.
Hmm... om det är någon mer som vet saker om mig själv som jag inte vet själv så snälla ni, berätta det för mig. Är smått rädd för att jag håller på o tappa minnet helt, kanske rent av bli dement....Huvva

Puss puss


Endast 3 månader kvar.....


Regnet det bara öser ner.

Det har mest bara regnat sen jag kom tillbaka från min semester. Jag fattar inte att det aldrig vill sluta.
Hoppas vi slipper regnet under nästa vecka iaf...men om det nu skulle regna så är det iaf på ett annat sätt än här hemma.

Cyklade till träningen idag. Tyckte det hade lugnat ner sig just då, så jag sökte fram regnjackan o så cyklade jag iväg. Hann inte långt innan himlen öppnade sig och jag blev genomblöt. O alla vattenpölar gjorde det surt för mina skor. När jag tillsist kom fram till träningsanläggningen så fick jag vrida vatten ur mina strumpor. Sen var det bara att ta de på igen....hade ju inga andra med mig.
Det var ingen höjdare att ta på sig de blöta byxorna när jag skulle hem igen. Men tack o lov så regnade det nästan inget alls när jag skulle cykla hem igen.
Men nu får det vara nog!!

Har packat idag, så nu är jag redo för lördag =)

Puss puss


Jag avancerar

Stod som femma när jag fick ett sms, när jag senare kollade på sidan då var jag fyra och när jag kikade idag så var jag uppe på andra plats...
Ska försöka få kolla in den på måndag...tänk om det kanske är MIN...vore nog precis vad jag behöver.
Men äm jag gillar den så är det ju ändå en innan mig som styr mitt öde. O med den turen jag besitter så blir det ju aödrig som jag vill. Så kanske lika bra att jag verkligen ogillar den.
Men jag gillar inte att fara o kolla själv. Tänk om jag gillar den men missar någe, eller om jag är osäker o vill veta någon annan åsikt...hmm..ja det är väl så som det är. Är man själv så är man.
Men spännande blir det iaf

Träningen i söndags var jobbig, o jag hade en fruktansvärd träningsvärk efter det, den höll i sig i pinsamt många dagar. Men idag så tog jag mig iväg igen, o hoppas det går bättre denna gång=)
Fick dock väldigt ont i knät, men hoppas på att det bara är någe tillfälligt...går ju inte annars... Jaja, säkert inget alls.

Om en vecka bär det av på resa, måste alltså packa i veckan...huvva så tråkigt.

Trevlig helg

puss puss

Då var det dags igen

Mycket som det är dags igen för.
Dags att börja träna igen, var iväg idag, det lär kännas en del imorrn. Vågar inte räkna efter när jag var där sist =)
Sen så är det dags för kurs igen. Ska lära mig att bugga igen, spännande spännande. Trodde inte jag skulle komma med, men idag fick jag besked o imorrn är det dags.
Hoppas det är en bra grupp...men med tanke på turen jag haft med just mina grupper så har jag inte så stora förväntningar =)

Håll tummarna för mig är ni snälla =)

Puss puss

RSS 2.0