Så sakta..

Tiden går så långsamt just nu så vet inte vad som har hänt?!
Normalt så springer ju bara tiden ifrån oss, men de sista två veckorna har verkligen tagit ett steg fram och två tillbaka... Men nu, nu så borde det gå snabbt. Jobb, jobb, jobb,  hälsa på morfar o sen är det ju äntligen fredag =)
 
Längtar!
 
Dock så kommer det blir lite jobbigt på jobbet..dels så jobbar på måndag med en kollega som jag inte riktigt kan med (tro mig, jag biter ihop o gör mitt bästa) Men jag måste ju berätta också, om mitt val, vad jag gjort o vad jag kommer ställa till med. Jag hoppas lite att ryktet gått så att jag bara behöver bekräfta och inte själv berätta. Typ "Idag har varit si o så, o sen så har jag sagt till chefen att jag slutar till maj" Jaja, det får bli som det blir. Och jag vet ju att det kommer blir glada för min skull och att det kommer förstå. Men ändå. Jag vet ju att jag ställer till det, är ju redan idag ont om folk där. Men det jobbigaste blir ändå att jag kommer sakna dem, iaf några av kollegorna och så brukaren..iaf de bra stunderna ;)
 
Nepp, nu har jag inte tid med detta. Nu ska jag läsa på lite om färg =)
 
Puss puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det kommer bli toppen! Om du känner dig lite hängig så kan du ju alltid besöka en saltgruva! Glöm inte bort att komma ihåg det! Puss o kram

2014-04-08 @ 21:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0