Sista dagen i Bratislava

Då är vi inne på slut spurten.

Idag var vi tidigare till frullen, redan vid nio var vi på plats. Vi har ett tajt schema idag, ska ju hinna med allt sista dagen. Vi ska till shopping centret Aupark. Vi åkte buss dit, missade den första bussen med några sekunder, då vi inte fick några biljetter ur maskinen, men andra försöket gick bättre, så vi fick sitta o vänta ett tag. Sjukt varmt var det...

Vi sprang omkring och slösade pengar, stannade utt för att dricka kaffe, det var gott, men väldigt mycket grädde och kolasås på det. Imponerande var det för det vi fick i koppen såg då precis ut som det som var på bilden, så tycker jag då aldrig de brukar vara =)

Vi lämnade våra påsar på hotellrummet innan vi begav oss ut på jakt efter någe ställe att äta lunch på, vi gick ganska mycket innan vi valde en mysig uteservering. Maten där var sjukt god, någe av det bästa vi ätit på hela redan.

Sen var det dags för oss att vara kulturella, det var då det som stod på schemat iaf. Tog en massa kort på byggnader, lite mer byggnader. Gick upp för en backe som aldrig tycktes ta slut, men den gjorde det tillslut, tack o lov. Vi skrattade så mycket så vi kunde knappt ta oss upp för trapporna. Sen tog vi ännu mer kort, den blev det ank-gång ner och det bidrog till ännu mer skratt. Magmusklerna fick en ordentlig träning idag vill jag lova =)

När vi kom ner så blev det en snabbvisit på Donkan innan vi gav oss ut på jakt efter souvernier. Vi hittde en del som dög, lite kort till dem där hemma. Sprang till gå gatan och köpte tröjor till Syrran. När det var gjort så kändes det bra, då hade man gjort det man förväntades göra. Tagit foton på byggnader. köpt "minnen" presenter och vykort.

Vi slappade lite på rummet, var aningens trötta oi fötterna. Kring tio var pallrade vi oss ut igen, var dags att äta, var dock inte så hungriga idag..men som alla vet så äta bör man...

Sjukt mycket mat var det, kött, massa potatis och kokta grönsaker o så vin....o en drink till efterrätt. Vid bordet vid vårat så satt det 4 engelska killar, man hamnar i ett överläge när man kan förstå vad dem säger men dem inte fattar ett ord av vad vi pratar om. Dem vågade bara prata om oss och inte med oss.

Vi vandrade runt innan vi blev less och satt oss ner. Fick snart sällskap av en helgalen Slovakier, med utseende som en oattraktiv groda (vet inte om det finns attraktiva sådana, men ville att ni skulle förstå) Först var han bara rolig och galen...sen blev han galnare och väldigt påträngande. Till slut fick vi han att fatta att vi ville att han skulle lämna oss i fred.

Vi gick till det ställe som David tog oss med till i onsdags, idag fick vi betala för att komma in, det var så sjukt mycket folk, så man tog sig inte fram alls. Kändes som ett helt annat ställe än i onsdags. Befängt. Dock väldigt tråkig musik och på tok för lite plats. Vi lämnade det ganska så snart och gick till Charlies istället.
Idag var det öppet, inte så jätte mycket folk, men bra musik iaf. Vi dansade och flummade, engelsmännen från restaurangen var där så vi hälsade på dem, då kom dem och pratade lite. Dem var inte så roliga så vi dissade dem och dansade lite till. Blev uppbjudna av ett par slovaker, vette tusan var de var vi dansade, var som en knasig blandning av salsa och bugg. Skrattade mest bara hela tiden.

När vi var på väg hem så sprang vi på dem tre svenska killarna som var ute på roadtrip.
Vi pratade, drygade järnet och hade oss.

Sen så sov vi i 2,5 timme innan vi åt frukost, packade och åkte hem.

Det var den resan det...=)

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0