Min dag idag

Då är jag äntligen hemma. Så skönt, vädret är underbart, våren är kommen. Precis vad jag behövde just nu.

Hunnit fixa mamma i håret, då är det bara ett par kvar, sen har jag gjort bort det för den här gången.

Gick så bra igår. Slutade jobba strax innan 18.00 så jag skulle hinna äta innan jag tog mej till flyget. Men jag kunde ju inte äta, va inte hungrig alls ju. Tog bussen kom till flyget 20 minuter innan det skulle lyfta. Så jag slapp sitta o vänta. O denna gång så var flyget i tid, landade till och med innan vi skulle. Så jag hann ju med bussen med god marginal.
Världen är ju som många säger, ganska så liten. Träffa en kund på Arlanda, vi hade visst  flygit med samma flyg ner och troligen ska vi åka samma flyg hem oxå. Knasigt hur det kan bli. =)

Varit på stan idag, handlat lite, ätit glass o hälsat på några vänner. Spenderat dagen med mamma o kvällen med pappa.
Kom hem igår kväll o då såg jag det, mitt rum är inte längre mitt rum...känns tufft, fast jag vetat om det länge. Så nu kommer jag inte hem lägre, utan nu får jag komma på besök. Känns så där. Men det var fint iaf.

Imorrn  bär det av till Gamm-Farmor o morföräldrarna. Ska fixa dem i håret o så ska jag låta dem skämma bort mej lite.

Nu ska jag gå o äta jordgubbar...belgiska. Inte från jordgubbslandet...=)

Söndag

Idag var det en sådan där dag då jag inte gjorde det ja skulle, fastän jag vet att det kommer slå tillbaka med dubbel styrka de kommande dagarna.
Men jag diskade ju o plockade undan iaf. Men inte tvättade jag, o inte bokade ja nån tvättid heller. Fastän det var just det där med tvätten som var det viktigaste.
Men jag får försöka fixa det i veckan. Tjänar ingenting till att gruva sej för det, jag får ju bara skylla mej själv.

Idag var jag på spex. Jag blev helt lyrisk, det var hur bra som helst. Hade kunnat kollat minst en timme till. Det höll på i ungefär 3 timmar och var kul nästan precis hela tiden. Jag niger och bugar djupt för alla ni duktiga som var med och gjorde det till vad det var!

Imorrn hoppas jag att det går bra på jobbet, vi ska ha en praktikant. Hon är väldigt tyst o blyg, hoppas vi kan få henne att öppna upp sej lite iaf. Sen så håller jag alla tummar jag har på att den viss kund ska dyka upp, på tiden nu faktiskt.

Sen är det dax för mej att fixa håret, på tok för långt o färglöst just nu. Så det blir en lång dag imorrn. När jag sen äntligen kommer hem så vill jag att det ska ligga en lapp i min brevlåda som säger att jag har ett paket att hämta ut på posten. Om det inte finns, så blir ja nästan lite orolig!

Lite orolig eftersom jag inte hört av dem där hemma, men jag oroar mej säkert bara i onödan, precis som vanligt. Får hoppas att det är som det ska.

3 dagar kvar nu...

Lördag

Jaha, då har jag precis kommit hem från jobbet. Hade bra kunder hela dagen, men jag är minsann inte så snabb som somliga vill tro...men det ordnade sej ändå.

Jag måste lära mej att inte vara så snabb o döma folk, men ja är ganska bra på att riva upp den bild jag fått av en person och redo att lära känna personen som den är på riktigt o inte bara i mitt huve. O det är ju bra det iaf.

Men hjälp vilka ögon, det gick ju inte att undgå att fastna i dem. Man blev helt stum. Synd bara att det bara var ögonen som var sådana o inte hela personen =) Annars hade det kanske varit någe att hänga i julgranen =)

Idag måste ja diska, gå med sopor o göra alla sådana tråkiga saker, men det är ju tur för mej att kvällen är ung, så då kan ja ju skjuta det på framtiden ett tag.
Inget roligt planerat i helgen ännu. Men det är väl som vanligt, vill jag att det ska hända någe så får ja ta tag i det själv. Jag önskar att det inte alltid måste vara mitt jobb att hitta på någe att göra, kan ingen annan ta på sej den rollen ett tag. Skulle vara så kul att inte behöva fixa o dona hela tiden. Men jag vet, jag får skylla mej själv.

Så fint väder, ska sätta mej ute i solen ett tag o odla lite fräknar hade jag tänkt. Får hoppas på att det är lä där, för det blåser ju som tusan ute. Cyklade till o från jobbet, motvind åt alla håll tyckte jag. Men det är väl inte möjligt?!

Nej, nu måste jag ta itu med allt, eller lite iaf.

4 dagar kvara bara.....


Fredag.

Jaha, då har jag oxå gjort det då. Skaffat mej en blogg. Får se hur det kommer gå då. Finns ju en risk att jag kommer inse ett o annat om mej själv i o med denna blogg. Kan ju vara både bra o dåligt.

Idag var det till att jobba. Gick ganska bra, men det är aldrig kul att jobba med chefen, hon tänker sej för på tok för sällan. Men vem vet, det kanske jag oxå kommer göra när jag närmar mej 60, eller oxå gör jag redan det. Tänker för lite på vad ja säger o gör. Mycket möjligt.
Men jag försöker iaf all lyssna o hjälpa till, gör mitt bästa.

Blev ingen salsa ikväll, kände mej för trött o så känner jag att det inte riktigt är min grej, på tok för dålig korrdinationsförmåga.

Nu vet ja hur gammal T är, men ja kan inte förstå varför ja inte kunde få reda på det tidigare, men det kanske skulle vara en hemlis, sådan som får en att verka mer intressant än vad man egentligen är.

Ont i tungan idag, så hemskt klantig o åt på tok för varm mat på lunchen, o sådant får man sota för länge. Klantiga jag.

5 dagar kvar! Längtar =)

Trevlig helg.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0