Stressad, nervös och ångest!!!Mitt förflutna har kommit ikapp. Inget jag kan prata om, hur mycket jag än vill. Finns bara två personer som vet om det, o dem kan jag inte prata med, det går bara inte. Får svårt att andas bara jag tänker på det. Orkar inte! Vet inte och vill inte! Men jag har inget val. Och jag kan som vanligt inte skylla på oturen, för denna situation har jag själv försatt mig i...även om det var ett bra tag sedan och jag ångrar mig som tusan, o tusen gånger mer. Jag skäms...

Vill bara att det ska vara en dag efter det som måste ske, så jag vet vad det är som väntar. Magont o ångest...


Äntligen har jag Internet igen...tusan vad det har krånglat för mig på sista tiden. Men nu så...böt hårddisk så nu ska det funka ett tag iaf =)


Någe mer lättsamt då. Ska o se o lyssna på Laleh på torsdag. Det ska bli kul. Hon har en del bra låtar, ett par svåra o några jag inte riktigt kan med. Men den nya skivan är ändå bra. Ska plugga in lite låtar i helgen tänkte jag. =) Så bra med Spotify, då går det lätt =)


Sen så kom Mando Diaos nya skiva idag, äntligen! Som jag har väntat... Hade till o med för bokat den, vilket jag aldrig gjort tidigare. Men så enkelt det var, bara komma hem och kolla i brevlådan. =) Gillar den skarpt. Bara lyssnat igenom den en gång en så länge, men den kommer bara blir bättre o bättre. =)


Nu ska jag tvätta o ha mig


Ångest pussar i massor!


Veckan som gått...

Börjar med att berätta lite om Ikea turen...som jag tjatat så mycket om. Den var lyckad. Hittade allt jag ville ha och ganska så mycker mer =)
Hanna kom o plockade mig strax efter åtta, var lite kämpigt att ta sig upp, men det var bara att bita ihop. Med bilen lastad med massa nötter och bra musik så for vi iväg. Utvecklat vi inte nötallergi efter denna resa så är det bra =)
Vi pratade en massa om mat o godis...o så mat igen. =) Det kom på tal hela tiden...säger då det.
Så vi startade med att äta lunch när vi kom fram. Bakad potatis, det var ruggigt gott. Sen vandrade vi runt på Ikea o fyndade. Men det var bra rörigt där inne, men det var inte så fullt med folk så det var ju skönt iaf. Efter Ikea så gick vi en sväng på Öb, vi lyckade fynda där mer =) Sen gick vi och kikade lite i gallerian innan vi var så less i benen att vi beslutade oss för att det nog var dags att åka hem. Vi lämnade Sundsvall och begav oss uppåt. I Ö-vik stannade vi för att äta middag. Vi fick leta ett tag innan vi hittade ett ställer som passade våra önskemål. Så fick vi tillslut våran efterlängtade kebab...så gott det var!
Kom på en massa smarta saker under resan, men i Ö-vik kom vi nog på den bästa iden, det vill säga: Tänk diagonalt! Visst låter det väl smart? Ska nog trycka upp t-shirts som det står det på o dela ut till dem som behöver. Vi ska klura lite mer på innebörden sen ska vi ordna föreläsningar för desperata sökare =)
Vi kom tillbaka till min lägenhet vid 22 tiden, då fick jag hjälp att släpa upp sakerna till min hall o sen så dröjde det inte länge innan jag stupade i säng.

 

Torsdagen började inte så bra. Bussen var sen, så jag kom några minuter sent till jobbet. Men sen var det den bästa dagen på länge. Bra kunder, eller snälla o trevliga var dem iaf. Pratade men mamma på lunchen, det var behövligt. Mysigt med pyssel på kvällen, massa hjärtan blev det. Fick lite julkänsla =) Sen så gick jag till badhuset och simmade innan jag gick hem och åt. Gav Syrran receptet på choklad sås, blev lite småsugen själv, med det ska jag inte äta. =) En väldigt skön dag. Den bästa på länge =)

 

Idag har jag jobbat. Jobbade en timme extra. Sen gick jag på stan o handlade lite småsaker. Innan jag gick till Hanna o drack kaffe. Det blev till en middag och tv mys. En mycket bättre fredagskväll än vad jag hade trott jag skulle få =) God mat o psykologisnack =)

 

Imorron ska jag jobba, sen ska jag parta på kvällen. Blir kul, börjar få abstinens var ju ett tag sedan sist =)

 

Och så en sista sak. Jag tycker verkligen illa om giriga människor. Finns det nå värre? Kan man inte dela med sig, i alla fall till sina vänner o sådana man gillar. Varför ska man bara tänka på sig själv och bara ha och ha eller ta och ta hela tiden. Förstår man inte att man kan såra folk i ens omgivning? Eller man kanske inte bryr sig… Dem borde få smaka på sin egen medicin… låt oss hoppas det blir så!

 

Puss pussVirrigt

Idag så skulle jag ju vara duktig o gå till jobbet. Men det blev inte så, jag var för trött och långsam. Var ganska lugnt, som det är den här tiden. Men blev lite förvirrat ett tag. Då en kund av misstag tog en annans kunds jacka och gick. När sen den drabbade kunden var klar så var det inte så mycket att göra. För vi hade inga nummer. Men då fick hån låna den andra jackan och så tog vi hennes nummer så vi kunde ringa när den andra kunden kom tillbaka, för det visste vi att hon skulle göra eftersom bilnycklarna låg kvar i jackan. Men hon kom inte tillbaka, så den andra kunden kom igen när hon var klar med sina ärenden och lämnade igen bilnycklarna och sin adress. Efter ett tag så kom kunden som tagit fel jacka igen, och frågade om hon glömt sina bilnycklar hos oss. Hon var inte ens medveten om att hon inte hade sin egen jacka på sig. Knasigt…

Visst båda var svarta o ungefär i samma längd..men det var olika storlek och kvalite på dem. Hon var väl uppe i varv så hon inte märkte någon skillnad.

Tur det löste sig iaf.

 

Idag gick vi ut och åt middag efter jobbet. Vi gick till Gandhi, till deras nya lokal. Det var gott och trevligt. Fick reda på lite planer och idéer om salongen. Kommer nog bli jätte bra, så kul att det händer någe nytt. Känns ju fortfarande lite ovant att inte ha Marie där, men än har man inte riktigt fattat att det skett. =)

 

Handlade lite nötter o frukt efter middagen, så nu är jag taggad inför Ikea resan. Ska bara orka kliva upp imorrn bitti =).

 

Nu ska jag lägga fram lite saker innan jag ska sova.

 

Kokos pussar!


Idag var det dagen D...

Idag var det första dagen på det nya jobbet. För det blir ju ändå så, fastän jag går till samma lokal som innan så är det ju ändå ett nytt jobb. Det första jag ser när jag kommer in på jobbet är att den fula lila dörrposten är vit! Så fint, som jag försökt pika den förra chefen att det måste göras någe åt den o hon lyssnade då inte på det örat. Men här går det undan, en massa planer o vissa saker är till o med påbörjade, fast dem fick tillgång till salongen så sent om igår. Imorron ska vi ut o äta tillsammans o nästa vecka ska vi på visning. Så kul att det händer lite saker =) Precis vad jag behöver.


Så har jag varit duktig också. Jag har inte fuskat med sötsaker, fast det fanns på jobbet idag. Och så gick jag hem, höll på att frysa fast efter vägen, men som tur var hann jag hem innan det gick så långt.=) Imorron har jag sovmorgon så du ska jag gå till jobbet, om vädret fortsätter vara så här fint, för på dagen när solen skiner är det ju lite varmare iaf.  


Nu tror vi att vi kommit fram till vad vi kan ha i bilen istället för godis... nötter. Det är ju både gott onyttigt. Först var tanken vindruvor, men då blir man så kissnödig ju. Andra förslag var russin, men det är ju inte mycket bättre än godis. Sen var det morötter, men kändes lite knepigt om vi skulle behöva ha latexhandskar för att äta dem, man blir ju så orange om fingrarna annars ju. Men det får nog bli nötter. Så nu har vi löst det... eller kanske iaf =) Hörde att Hanna hade varit o tränat idag på lunchpassat, men hon hade visst fått ett privat gympapass, då hon var den enda motionären =)


Nu ska jag göra lite varmchoklad... eller det kanske blir en kopp te... har inte riktigt bestämt mig ännu.


Puss puss o lite värme på posten!


Fit & fast

Idag är det dags. Nu får det vara nog med småätandet. Tur jag har någon att göra det tillsammans med, fast folk verkar tro att vi bara söker genvägar, men icke. Vi vill bara vara på det klara med vad det är som gäller. Så inge mer godis och mindre av onyttigheterna och att jag ska försöka äta lite bättre mat. Men missförstå mig inte, vi ska inte börja banta eller så. Utan bara bli lite mindre onyttiga. Det viktigaste är inte att vara nyttig utan att vara mindre onyttig.
Har gått bra dem första 12 timmarna, så det är bara att hoppas på liknande fortsättning. Känner mig ändå ganska duktig, eftersom jag har hela bordet fullt av choklad och dylikt. Men jag har inte ens luktat på det =)


Helgen har varit trevlig, skönt med en lugn helg, det har annars varit få sådan under detta år. Fredags kvällen spenderades framför tv:n, 2 filmen hann vi med, den ena var bra den andra ska vi inte tala om...tur det inte var jag som valde filmerna =). Igår fick jag följa med och spela spel och äta fika. Det var trevligt, fast jag vann ju så klart inget, men det hade jag inte räknat med heller =) 

Idag har jag mätt lite i sovrummet också, så nu är jag så gott som redo för Ikea resan, hur vi nu ska klara av den utan att få äta godis i bilen =) Ska bli kul, men det blir lite jobbigt, min lediga dag och jag måste gå upp mycket tidigare än vad jag gör när jag ska o jobba. Men det är ju självvalt, hoppas bara jag hittar det jag vill ha så att det känns värt det =) Men vi får det trevligt, det vet jag och det är ju det viktigaste. Bara vi inte kör fel...


Är så less på min dator. Spelar ingen roll vad jag gör, det hjälper inte. Hjälper en stund men inte i längden. Men men, bara att härda antar jag. Hoppas det ger med sig av sig själv.


Idag skiner solen, för första gången på länge länge. Ska ta mig i kragen och gå ut en sväng. Passar ju bra idag när jag börjar mitt lite mindre onyttiga liv. Känns som om det blir ett toppen bra februari i år. Känner mig hel laddad =)


Puss puss


RSS 2.0