Semlor under en dag.

Började dagen med att besök hos Dan, även känd under namnet Herr naprapat. Han böjdem snådade och sträckte. Sen var det bara att betala och gå därifrån, med en undran om detta var sista gången eller om jag ska tillbaka nästa vecka oxå.

Sen så bar det av till jobbet. Inhandlade lite lunch och en ny korsordstidning, då jag löst klart den andra. Börjar bli riktigt duktig =) På nybörjarkryss av första stadiet =) Känner mig stolt!

Blir mer och mer mobbad på jobbet. Men som jag fått höra så är det kanske på tiden...vet inte alls vad man ska tycka om det.
Det är lite olika saker, men idag var det mest fokus på min dialekt...som inte existerar överhuvud taget. Jag kan väl ändå inte hjälpa att alla andra pratar så konstigt?  Jaja, jag ska nog lära dem med tiden.

Ingen semla blev det på jobbet heller, men jag köpte med en hem så jag fick iaf äta en....(eller var det två..hmmm...) semla på denna fettisdag.

Sen fick jag oväntat besök..o jag som inte hade någe Gevalia hemma... Men chips och film blev det, det var nog så trevligt.

Imorrn bär det av till Flurkmark för att vinna en massa pengar. Har redan spenderat alla i mitt huvud. Prio ett var ju en privatchaffis för mig o Hanna och så implantat för att fylla ut rumporna så vi slipper frysa om dem på vintern. Men alla pengar som blir över efter det, dem ska jag bara slösa på en massa onödiga saker =)

Nu ska jag sova så jag orkar vara ledig imorrn.

Puss puss och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0